67

Solar Power

преди 1 година

До Анонимен: А русия какво прави в Украйна ? Освен геноцид трепе и деца ! Тези в Кьонинсберг трябва да се радват,че например Германия не освободи града и премахне ядрените ракети защото те по същата логика са заплаха за Берлин така както русия твърди,че украйна е заплаха за москва. Нека да работят нещата поравно :)

66

Анонимен

преди 1 година

Литва няма никакво морално право да пречи на хората да си живеят живота и в известен случай прави опит за геноцид над руския народ. С какво постъпката на Литва е по различна от това в което Прибалтика обвинява Съветския съюз.

65

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера защо Патрушев е наречен бивш агент или шпионин на КГБ. Ако говорим за намското и английското разузнаване не ги наричаме шпиони а експерти макар че нищо не са познали до сега. Освен това НП е наречен съюзник на Путин което ме разсмя понеже показва скромен Речников запас от думи и на края това е руски анклав а не ексклав.

64

Анонимен

преди 1 година

Руската империя много пъти е владяла този град както и Прусия. Не е само това че Червената армия го е превзела в края на ВСВ. Той остава в пределите на Съветския съюз но той няма граница с и ибездруго победената Германия. След разпадането на Съветския съюз остава в РФ като анклав а не "ексклав" както му се иска на автора

63

Dunavec

преди 1 година

До 59 Анонимен Ти някога стъпвал ли си в Прибалтика. Аз съм бил и знам, че там има доста рускоговорящи и с руски произпод, които са граждани на трите републики. Естествено милеят за Русия, но и не искат и дума да чуят да се върнат в ***. Даже и на екскурзия не им се ходи в Империята на злото

62

Анонимен

преди 1 година

Това русофилче да се чете младо момче, фен на Путин, с анaлна податливост към Нато.

61

Анонимен

преди 1 година

Един единствен русофоб пише почти всички нетолерантни мнения във форума.

60

Анонимен

преди 1 година

Сатаната е паднал много ниско във форума.

59

Анонимен

преди 1 година

САЩ опънаха въдиците. Бате Пyтлио е толкова склерозирал, че може да клъвне.

58

Анонимен

преди 1 година

Май е крайно време Калининград да се върне към Германия.

57

Анонимен

преди 1 година

Долното стрикер отдавна те подозирам че си украинец. Нато може да защитава но не може да напада. Поне така твърди. А защо Нато не защити Кипър. Литва като е член на Нато защо си позволява международното право да нарушава. Ти като си натовец защо заплашващ. Прибалтика защо не даде паспорти и гражданство на живеещите там руснаци. Понеже ако им даде паспорти ще се види колко са много и ще имат право да гласуват.

56

Striker

преди 1 година

Те в Украйна абасралис, седнали да заплашват Литва, страна от НАТО. Тука няма лабаво, тавариш! :) Пипнеш ли, ще гледаш на следващия ден натовските самальоти на Червивия площад и кремлинския тра&верс с наврян кочан:)За окупирания Кьонигсберг - само с корабче ако изобщо са ви останали.

55

Анонимен

преди 1 година

Референдум срещу референдум. Война срещу война. Запада взема Калининград. Връща го само срещу Донбас и Крим. Така се пазари с Хитлер и Путин. Натурална размяна на жизнено пространство.

54

Анонимен

преди 1 година

Русия заплашва член на НАТО. Столтенберг се е скрил под стол.

53

Анонимен

преди 1 година

Ще се прави референдум в Кьонигсберг и ще се раздават германски паспорти. Но първо ще има въздушни удари по фашистите в Калининград. За бежанците ще се отворят хуманитарни коридори към Русия.

52

Алекс

преди 1 година

Мачкай руските фашисти.Пълна блокада на Рашистан.

51

Анонимен

преди 1 година

То от Кьонигсберг едва ли е останало много. Подозирам, че Калининград прилича повече на среднорашистка кл оака.

50

Анонимен

преди 1 година

Руски клоуни. Смешни сте

49

Борката Джонсън

преди 1 година

Русия ще пребъде!

48

555

преди 1 година

До Йосарян Прадеполагам, че мнението ви за Европа идва от средата в която се движите. Най вероятно повечето ви познати са бедни, неграмотни гейове.