67

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна не е холивудски филм или някаква сцена за актьори

66

Анонимен

преди 1 година

Руската армия трябва да започне по-интензивни действия на тотални рекетни обстрели на Киев и всички градове в Украйна. Тази клуонада трябва да приключи час по-скоро.

65

Димитров

преди 1 година

Още когато избраха Тръмп се разбра, че цялата индустрия за забавления е подчинена на световният елит. Чичо Бен в това число е кукла на конци.

64

Black Metal

преди 1 година

Един евреин, поздравил друг. Един клоун, поздравява друг клоун. Голяма работа. Нито един от двамата не е особен артист.

63

az

преди 1 година

Путинофилските тролчета налазват яко всяка възможна статия, където може да се изявят!Пък истината една - Путк..ата утре и тях би ги нападнал и избил до крак без да му мигне окото, също както не му мигва за неговия собствен народ живеещ в мизерия!Работата, че такива м..из..ерни.ци като Костя, Доганчо, Волен и др. поне им плащат, пък вие сте си просто м.изе.рници

62

Анонимен

преди 1 година

До BotoКаква е разликата между Русия и САЩ, Европа също ?

61

Анонимен

преди 1 година

До BotoДо колкото помним, Украйна се заложи на "западна цивилизация" и провокира по-големият си брат, както самите украинци ги наричат. Наистина е много тъжно, че подобно нещо се случва, но не вярвам, че на този свят се случва каквото и да било просто ей така. Искате американски джаджи, а какво получихте, оръжие за да продължавате да воювате, а за какво беше цялата история, знаеш ли?

60

бумм

преди 1 година

Русия съобщава че е унищожила в Донбас, отряд от наемници Грузинци,135 лица.

59

бай Тъпчо

преди 1 година

Абе туй момче пак ли го изгониха от музея бе? То, за пазач не става, ама в Украйна отишло... Абе тоя Зеленски що не го направи пазач на музея за танкове бе, дето ги показва на туристите от Брюксел? Значи, вземе ли го за пазач, всички танкове ще оживеят и няма нужда да ги пращат тука да ги правим... А пък ако не го ще, да го прати тука в нашто село, та всичко да ни живне отново, щото и на мъжете всичко ни са балсамира, и на жените горе-долу.

58

Ужас

преди 1 година

На ли сте гледали филма "Да разлаем кучетата "ето го на живо,всякакви безработни "звезди"наети от правителството на сащ ,ходят и се прегръщат с фашистите,без изобщо да знаят ситуацията.

57

Boto

преди 1 година

До 99% от тук коментиращите .... имам билети за първия ред да се нагъ*ите, като "Майка" Ви Русия дойде с корабите на Черно море. Бах ти злобата не е истина. Доколкото помня Русия влезе в Украйна не обратното та да обяснявате как еди кой си продал оръжието. Щеше ли да си го продаде ако чужда държава беше нападнала?Много ми е интерестно, какво ще правите ако утре Русия реши да дойде и до България.... то ясно де, че се наредите наведени за руски паспорти, то у интернет сте големи патреоте ама..

56

Боб

преди 1 година

Еее не му разрешиха на Зеле да преговаля!Не може евроатлантическата идеология да загуби!

55

Анонимен

преди 1 година

Това по-скоро е антиреклама,като се има предвид качеството и характера на филмите му. Я питайте какво мисли Оливър Стоун например

54

Анонимен

преди 1 година

Колко роднини на Зеленски загинаха в тази война? Или гинат само бедни украински момчета.

53

Боб

преди 1 година

Ее всички му си изредиха на Зеле- от Уркула до Бен Стилер..

52

Анонимен

преди 1 година

Муриканците са много доволни от Зеленски, гледай и в Полша ходил Стилър че и там доста оръжие се закара...

51

СЛАВА

преди 1 година

Тия и двамата са на много тежки субстанции!

50

АНОНИМЕН

преди 1 година

Водевил.

49

Боб

преди 1 година

Щеше да е комедия, ако не беше трагедия!

48

Анонимен

преди 1 година

Като гледам какво докараха на наридте си риалити звездите Тръмп и Зеленски, много се радвам, че Славчо не е премиер на България