87

Баба.

преди 1 година

И двамата са с юдеиски черти!

86

Dior

преди 1 година

Смях и разочарование

85

Българин

преди 1 година

Всъщност този с прашките и на токчета не си изостави кариерата, а я доразви на следващо ниво. Просто вече набляга на зелените дрехи - да му ходят на името- иначе е същата ' дама '

84

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

А моите герои са Сулю Паситто-Безродника, Мастията Преродена,Ал Шебека от СДС-то,Гнома,Цвъко(Молитвената закуска),Пъпчивият Нос Пинокио,Асфалт паша,Коня.

83

Хубав

преди 1 година

Русия може и да превземе Украйна бързо но има едно голямо но защото те се опитват колкото се може по-малко да има жертви от населениетоТо и затова се нарича специална операция а не война точно по тази причина Украйна не обявява война на Русия защото знае че тогава правилата ще бъдат другиАз бих предпочел да се договорят и да спре тази братоубийствена война и украинските власти да предадат фашистите и всичко да свърши

82

Анонимен

преди 1 година

Поредният ***, който си мисли че щом е правил филми, ние ще му се връзваме на пропагандните номера. Или че ще го имаме за пример как да живеем. Холивудските шитняри са пример само за педофилия и сатанизъм. За друго не.

81

Хаха

преди 1 година

значи бас държа че Бен го е опънал преди тръгване

80

Анонимен

преди 1 година

Това недодялано украинско актьорче вкара цяла Европа в рецедия и е виновно за жертвите и на двете страни вместо да подпише споразумение че на територията на Украйна няма да има войски на НАТО така става като управлява ТВ звезда и за какво са му е НАТО да си играе с камиончета и войничета ли Недорасляк

79

Анонимен

преди 1 година

Боже прибери си версиите!

78

Адам

преди 1 година

хазарска драма мама

77

Анонимен

преди 1 година

Двама смешници .... този свят вече за нищо не става ....

76

Анонимен

преди 1 година

Европейските лидери започнаха да натискат Зеленски да започне преговори с Русия. Не защото им пука за Украйна, а защото искат да спасят икономиките си. След тяхното посещение в Киев започна обратната офанзива - на Джонсън от Великобритания и САЩ за да не вземе злучайно да свърши войната. САЩ и Англия имат сметка колкото се може, толкова по-дълга да бъде тази война, а ако може да вкарат там още Полша, Румъния и България.

75

Ясно е!

преди 1 година

Харесвах баща му като комедиен актьор, но този Бен Стелър като видя че участва в някой филм и го пропускам. Рядко бездарен. Може да скапе и иначе причен филм. Защо го промоторат чак сега разбрах. Бил "активист" слуга.

74

IQ 3.14

преди 1 година

До Карлуково твойто мнение също е много важно. за кварталната сервитутка и дебеланата, която ти продава хлеб. голем си.

73

Карлуково

преди 1 година

Сopoсоидните тъпaнaри са толкова далече от реалността, че се вживяват като някаква последна истанция, едва ли не говорители на Бога, "четели били". Никой не ви иска мнението.

72

Анонимен

преди 1 година

Да бяхте го взели в Холивуд този герой фашистваш и сега нямаше да има война. То като си помисля, че за тези и Байдън беше герой.

71

Анонимен

преди 1 година

Чета долу Зеленски бил наркоман, не знам дали е такъв, но знам със сигурност, че Путин е убиец и межународнен военнопрестъпник.

70

Бате. Тия двамата са

преди 1 година

Хвани единия...Удари другия...

69

дд

преди 1 година

До Black Metal ... Що? Путляр па да не е мноо убав?

68

пх

преди 1 година

Щом тредоразрядни актьори (в античноста дори беше забранено актьорите да бъдат погребвани в общи гробища с другите) започнаха да ни управляват, да ни учат на политика и да се намисат в преките политически процеси, цивилизацията ни е на ръба на своя крах!