158

Валери

преди 1 година

Мечтите са безплатни драги ми гейвропейци

157

Гост

преди 1 година

Няма ли да ви омръзне да лъжете за "терор над малцинстната"?Допреди руските служби да влязат в Донбас терор нямаше никакъв. А за 8 години в рускоговорящите Харков, Херсон, Николаев, Днепър, Чернигов, Суми и т.н. нямаше НИТО ЕДНА жертва. Нито една. В Одеса също нямаше нито една жертва последните 5 години. Само един дом на профсъюзите повтаряте който бе един единствен път и то дори не е ясно кой бе виновен.

156

Гост

преди 1 година

Когато в България има протести срещу правителството и година бива блокиран Орлов мост което дразни огромна част от жителите на столицата, това е демокрация.Когато в Украйна има протести срещу безумно корумпиран презизент, чиято къща в момента е музей на корупцията, то това е фашистки преврат срещу демократично избран президент. Ами те и ГЕРБ бяха демократично избрани. Но мнението на хората се променя. Така и в Украйна.

155

Анонимен

преди 1 година

Тя, Украйна принадлежи на Европа, но да припомня кой я спря от пътя към Европа? 2013 бе направена стъпка за асоцииране. Кой я спря? Кой посредством фашизирани елементи свали законно правителство и започна терор над малцинствата? Кой 8г.я подготвяше за война? За думите на Нюлан няма да говоря. За "тежкоболната"Тимошенко няма да говоря. Първа в листата й на депутатите е очевидно лабилна дама, станала "Герои на Украйна" защото е насочила минометен огън по обозначили се руски жулналисти!!!!

154

Анонимен

преди 1 година

Кандидатурата щяла да отбележи стратегическа промяна на ЕС на изток. Глупотевини. Кандидатурата отбелязва единствено огромния неосъществим апетит на Еесовската Зона за експанзия в източна посока.

153

Анонимен

преди 1 година

Също и всички трябва да Разберат, че ти си без Акъл Сатанистка!

152

Анонимен

преди 1 година

Принадлежи? Чувство за собственост ли се долавя? Да не би в ЕС да връщат феодализма? Що пък не, с тази липса на напредък и модерни технологии... Но да напомня - феодализма е завършил и не без помощта на д-р Гилотен!

151

Анонимен

преди 1 година

Украйна "принадлежи" на ЕС, а на кого принадлежи ЕС?...

150

Па съм я бе

преди 1 година

Украйна е руска.каквото остане след инвазията,е за европейското съюз.И толкова.

149

Анонимен

преди 1 година

Как така принадлежи бе? Не бяха ли смели умни и красиви, и най вече - смели, независими и суверенни? Май не са суверенни, а са суверени... Разликата е само едно Н в изписването, но практически е разликата между това да си свободен и роб.

148

Анонимен

преди 1 година

Той Украйна ви я дава, но не дава Крим и Донбас

147

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

146

Да,

преди 1 година

Разбира се, че принадлежи и на всеки украинец да се дава месечно, независимо дали ще работи или не , все пак е велик украинец по 4000 Евра месечно, а на всяка украинка и повече, че обича да ходи с надути джуки, с туко що направената прическа, аутфита ий да е по последна мода, все пак те са най велика нация на света

145

Анонимен

преди 1 година

До ОберщурмбанфюрерКАТО НЕ ЗНАЕШ РУСКИ ЗАЩО СЕ ИЗЛАГАШ ДА СЕ ПРОБВАШ ДА ПИШЕШ НА НЕГО!!!

144

Дидо

преди 1 година

Държавата е слаба и западът също.Засега им унищожават колетните пратки.И живата сила.По късно ще се разбере.Чакай малко.

143

Боби

преди 1 година

До Чупикурова "Повече от три месеца и не могат да превземат една слабо въоръжена държава. Това не е ли резил?" Подоляка призна днес в интервю че за да имат някакъв шанс срещу руската армия ВСУ е трябвало да се окопае в градовете. От друга страна ако РФ не се опитваше да пази мирното население отдавна щеше да е превзела кой да е град но с какви жертви. Ето ви нещо за размисъл най-големия калибър ползван е 203 мм Малка/Пион от двете страни. РФ има на склад 280мм Бр-5 от ВСВ - Скулптура на СТАЛИН

142

Боби

преди 1 година

До cekyko "Обера ви дава няколко пъти отправки към програмки, които перфектно и за броени секунди различават фейк фотки от оригинали и за няколко минути фейк видеозаписи от оригинални такива" Това е едната страна на фейк. Другата по-страшна е истински кадри пребрандирани като нещо друго. Ето имаше случай когато Точка У порази търговска улица в Луганск. След 3 дни испанска медия представи тези кадри като нападение на РФ над Одеса...

141

cekyko

преди 1 година

Обере, никой не може да го оспори, че досега никоя държава - нито от НАТО, нито от Варшавския договор не е била нападана от ненатовска такава и никога натовска държава - от нечленка на НАТО. Конфликтът на остров Дамански беше спорадична "операция", която приключи много бързо и СССР не се нуждаеше от помощ, но по време на Пражката Пролет, Варшавския договор се намеси и дори познавам лица от БГА - сега пенсионери, които участваха в конфликта.

140

Чупикурова

преди 1 година

А въоръженият сблъсък на СССР с Китай, който не е и не беше член на Варшавския договор не е ли под знаменателя "нападение".

139

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Въпросът ми беше дали някога държава не членка на НАТО е нападала държава от НАТО. Ще приложим лек ривърс, ползвайки Варшавския дагавор, за да ви попитам. Знате ли случай държава не членка на Варшавския договор да е нападала държава от Варшавския и/или държава от Алианса. Каквото и да направите НЯМА да откриете подобно стълкновение. Там беше акцентът. ;)