16

сигурно е

преди 1 година

ДПС са осигурили безплатни автобуси за Промяната !!!

15

Анонимен

преди 1 година

Кметовете **едвам** свързвали двата края, ама намерили пари за митинги и автобуси.

14

Хасан Бирханлъто

преди 1 година

Тюркиемите сме номер 1, вкарвам контрабанда чрез каналите на Боко и ДПС от Тюркието - пръхове, слатки, квото се сетите, цигари незаконни и зареждам *** махали в Столипиново, Шикер Махала, Факултета , всичко се турцизира в Бг, което ме радва, демек стана копторлък, ама така ми харесва

13

българка

преди 1 година

Въпросът НЕ Е защо тези хора от селата са ги докарали в центъра на София ! Въпросът е - ЗАЩО ФЪНДЪЧКАТА ИМ Е РАЗРЕШИЛА ?!??? Това е въпросът ! Те без благословията на местната управа няма да посмеят да дойдат. КОЙ управлява София - ГРОБ и тяхното протеже Фърдъкова!

12

Анонимен

преди 1 година

Пари за бензин уж нямало ама а втобусите с башибунаци на ди е пие сие ту фърчат

11

Сосидж

преди 1 година

Не знам колко е вярно, но в туитър доста се възмущаваха, че ДПС събират хора с автобуси, като предлагат минерална вода и сандвичи. Може и да не е вярно, ама след тази новина ми изглежда правдоподобно. Хората пишеха, че Възраждане ще се събират, ама ето я къде била връзката.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма такава смешка, дошли 2 автобуса хора, Мустафа ги пита "за какво сте дошли" , те мълчат и Мустафа им подсказа "за оставка" и те повтарят като папагали.

9

Схемичките

преди 1 година

Сметни! ПП наистина са настъпили ДПС и няква тяхна схема! Някой да си спомня кога последно или въобще кога ДПС са излизали на протест?! Аз поне не си спомням, а най-жалкото е че Възраждане ще протестират редом с ДПС и ГЕРБ...

8

Румен

преди 1 година

ДПС не може да управлява Местната Власт - няма капацитета. Иска винаги да и дават пари от държавата / да е в централнаото управление без отчет да замита и завлича Е затова реват срещу властта от ЗАВИСТ Защото ги притискат

7

Карадъя

преди 1 година

до 8, защото *** е турски вилает, виж само колко българи ходят в Турция, и оставят чок пара в моята родина - Тюркие, ние , тюрките в ***, управляваме след абдикацията на Тошо *** през 1989 г.

6

Анонимен

преди 1 година

Пеевски отиде ли при хората ?

5

Хасан

преди 1 година

Ам ам ам спряха ми папуту искам си предишното с герп- тогаз праихми пачка яко

4

Анонимен

преди 1 година

те половината не знаят български и не разбират дебатите ,какво да правят, а и са там само за да си вземат заплатите и да крадат по 100 ина бона на месец на депутат , някой и повече, ама нека простите бг турци, дет бачкат в строителството и в селското стопанство масово и някой и друг *** българин да ги избират, те са си доволни. Карадъя построи на 10ина близки роднини къщи за гости , а те си живеят там , демек ЕС и България им построиха къщи, а аз дадох 300 000 лв за да си построя

3

Пепи

преди 1 година

А защо митинга на ДПС не е на Росенец? Или на ТЕЦ Варна?

2

Е,лъснаха

преди 1 година

Най-сетне .Още от сутринта ви написах, че това са кметовете на ДПС .Спряха им кранчето и изтрещяха .Това само показва,че ПП са на прав път.

1

Баче Кико

преди 1 година

"Партията участва в организацията те да дойдат в столицата днес" - некой може ли да ми обясни какво значи това? Може би, че ДПС-то е докарало 50те човека на снимката горе с един автобус от некой забутано село? Зарад тях ли затварят центъра на София?