56

Жоро

преди 1 година

ПОМАЦИЕ. ДА. ХОДЯТ. В. РИБНОВО!

55

Анонимен

преди 1 година

ПП провокира етническа нетърпимост. Киро просто постави в риск етническия модел у нас. Как може, такъв човек да бъде премиер?

54

Платено пътуване

преди 1 година

Депесе да не останат по - назад, да не излязат недолюбени похарчили парите на шИ.шко да докарат аграри по пот.ници.

53

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

От НЕГЛАСУВАЩИТЕ ИМА ДПС!

52

Анонимен

преди 1 година

Пиявици, така е прости сме и това ни се случва.

51

ДДРОнег

преди 1 година

Ми там и да си останат , и да не се връщат повече !!!

50

Путинофилчо

преди 1 година

ДПС Възраждане,. Герб,Слави ,Пишман Воиводи ,и Други Различни ама излезаха на протест като им свирна някой от Вън Най вероятно о Север. Е Хайде Копейките Да Те си казват че си ги командват и захранват от Там ама Другите ,,, Послушаха свирката и хоп на протест пък и на хора платиха чак от далечна провинция да дойдат и викат да не им се увеличават пенсиите и семейните добавки ,Ербап Патриоти ....

49

Анонимен

преди 1 година

Не разбирате ли, че вече не става въпрос за идеология, а за оцеляване,при това управление. Доколкото упражненията на МС могат да се нарекат управление.

48

Анонимен

преди 1 година

Тук пишещите така и не разбират,че освен Възраждане всички останали партии са слуги на САЩ.Така и не разбрахте,че те вече 30 години целенасочено не ни дават дъх да си поемем САЩ ни презират защото бяхме най верният съюзник на СССР и няма да се успокоят докато не ни унищожат и нас и Русия.А вие се радвате на същите тези които в момента управляват и по заповед ни погребват.

47

Анонимен

преди 1 година

Виждате ли ги, копейки, джамбази и всякакви такива са готови с турците да се прегърнат (и вече го правят). Призив към нормалните симпатизанти на Възраждане - елате при нормалните хора днес откъм Александър Невски, "вашите" (неслучайно е в кавички) вече ви предават.

46

Анонимен

преди 1 година

Не съм против младите и образованите, но тези от ДБ и БСП не са млади, а тези от ПП не са образовани.

45

До 52

преди 1 година

Бягството не е решение.То е слабост.Ако сме солидарни и единни,ще изметем тая пасмина,която ни изсмуква силите вече толкова години,завинаги.Младите и образованите трябва да поемат властта и да отстранят старите кучета,които пак се готвят да ни заръфат.

44

Анонимен

преди 1 година

Само ДПС, ИТН и Възраждане могат да ни измъкнат от това блато. Дано тяхната взаимна работа и усилия да продължи.

43

Анонимен

преди 1 година

Ако има избори и не отидете да гласувате,тези ще ви управляват.

42

Анонимен

преди 1 година

Леле какъв "многолюден" протест. Не стигнАха ли паричките за повече кИбапчета...

41

Анонимен

преди 1 година

ДПС и Възраждане - бъдещето на България. Само дано всеки мислещ има възможността да се спаси от тази държава

40

Анонимен

преди 1 година

Да видим. Аз си гласувам за Възраждане. Другите БСП, ДПС, ПП, ГЕРБ, ИТН, ДБ им се даде шанс. Янев също го видяхме, марионетка. Не квото каже народа, а квото им заповядат.

39

Каракюпек гювеч

преди 1 година

Ще стане след новите избори, ако има такива --ДПС ще си вземе 10%и толкоз със нея който се събере сам се приключва другата отровна гъба е Възраждане ,те ще вземат максимум 20% само че тези проценти са неизползваеми ГЕРБ до 22% ПП очаквам минимум 25 % БСП до 10% Янев 7% ДБ-5--7% При тази ситуация ще управлява ген. Радев и то много дълго време ! Така че тези които хвърлят страната във хаус единствено спасяват кожите и замитат следите ! Затова свалят правителството !

38

Анонимен

преди 1 година

Тук нява протестиращи срещу протестиращите. Утре на Възраждане ще видите обаче. Тогава вече, ще си проличи, че ДБ и ПП не се появяват на протестите на ГЕРБ и ДПС, но се появяват на тези на Възраждане. Очевидно е, че ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС са партия служеща на един и същ режим и че гласуват заедно по всички въпроси свързани с падането на ветото на РСМ, пращането на оръжия към Украйна, корона мерките и мачкането на дребния и среден бизнес. Единствения опасни за статуквото са Възраждане.

37

Анонимен

преди 1 година

Тая държава се разпадна...