31

Анонимен

преди 1 година

Внушенията ги правите вие и нещастното и некадърно управление на ГЕРБ 12год.Много ви сърби пак за власт! Когато , излизате да говорите , поне ни разкажете , къде , кога и как ни крадяхте! Разкажете , как след вашето управление, всички забогатяхте с мезонети , тризонети с лични асансьори! Разкажете за Кумгейт за Суджукгеит за опростени данъци на олигарси за милиони! Може иза чекмеджетата за кюлчетата за Барселонагейт! Тогава ще ни бъде много интересно да ви слушаме!

30

Анонимен

преди 1 година

А коя е тази задърстена лелка ,дето не си мие косата?Жена на средна възраст ,която е с мазна коса няма какво да я слушам.Никога няма да прочета какво е писала.Такива задърстени комунисти не и трябват на държавата Вземи първо се изкъпи и след това се показвай.Дезодоранта и парфюма се ползват след като се изкъпеш.

29

До 24

преди 1 година

А иначе правиш ли го?Или вече си стара за тая работа?

28

Анонимен

преди 1 година

Тази пеперудка,дето казваше,че ГЕРБ са мафия,а сега е част от мафията,някой обръща ли внимание на брътвежите и?

27

Чудя се

преди 1 година

Дали Сачева или възлюбения и Алибегов е по-отвратителен.

26

обективен

преди 1 година

Това дебело и ялово същество яростно викаше ,че Тиквата и ГЕП са мафия.Сега отново натрапва противната си физиономия и фъфли точно обратното.Явно калпавата милиционерска щерка страда от наследствено малоумие.По-противни от тази смрадла и въртиопашките Биков и Ант.Тодоров няма.

25

До 25

преди 1 година

Нищо не си разбрал и вадиш думите от контекст.Василев много ясно каза","Управлението на ГЕРБ беше ,да го духат бедните".На 57 г.а си функционално неграмотен.

24

Селска крава

преди 1 година

Сачке ставаш само за домакинска на стол или да чисти тоалетни.

23

Georg

преди 1 година

Pari nema,deistvaite

22

Анонимен

преди 1 година

финансов министър рече от Нар.Събрание:"да го духат бедните",аз съм на 57г.на такова падение не съм била свидетел.

21

Сачева,

преди 1 година

Май ти правиш внушения .Майка ми като рентгенов лаборант с 34 г трудов стаж,имаше пенсия 213лв.Така и не дочака "гигантското" ви увеличение.В нейна памет ви ненавиждам.

20

ГУГАЛО

преди 1 година

Не че я обичам тая, но е права, С КАКВО ЧЕ ПЛАЩАТ ТИЯ ПЕНСИИ. ИЛИ ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ИНФЛАЦИЯТА. Но тепьрва ще има надаване за размера на пенсиите, преди малка герб обяви 15% увеличение. Доколко ще стегне надаването не знам, но знам че це ните на стоките се увеличават постоянно и ще дайде ЖАН ВИДЕНОВО време

19

Анонимен

преди 1 година

Тази е голяма лъжкиня!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Кат не можеш да направиш нищо за достойнството на НАРОДА, по-добре спри да пречиш! Намери си друга работа другарко и освободи мястото на Експерт.

17

ГЕРБачева!

преди 1 година

ГЕРБачева, пардон, Сачева! Дамо за пенсиите нямате право дори дума за обелите! Ясно ли ти е, банкянска слугиньо?! по време на първото ви престъпно правителство, слугиньо банкянска, един милион нещастници умираха с пенсия 136 лв! 136 лв., слугиньо банкянска, и нито лев за Коледа и Великн цели 4 години! 5 хиляди пенсионери се самоубиха тогава от глад и мизерия, нагла банкянска подлого! Вие ги убихте?! Вие сте българоубийци, вие - престъпната, корумпирана и просташка пасмина на мутрата от СИК!

16

Анонимен

преди 1 година

ЧУШ *** Сачня! Марш оттука

15

Анонимен

преди 1 година

Как откъде мъ другарко от чикмижито на другаря *** банкя а и твойта сметка у банката нее по малка.

14

Наденица Сачева

преди 1 година

Мазния гербав *** пак изпълзя отнякъде.

13

hasmokar

преди 1 година

Па Голем й САЧа и срача.

12

Анонимен

преди 1 година

Кв.и внушения б.е другарко! Ти първа каза, че сте против вдигане на пенсиите. К.а.т те помниш си е твой проблем. Стига сте унижавали майка ми и баща ми!!!