256

Анонимен

преди 1 година

Мога да ви кажа, че преди тези двамата да дойдат на власт. Асенчо и Кирчо - двете дечица, хляба не беше 3лв. 90ст. 1 брой, а сега 1 брой 1,50лв И Бойко не беше цвете за мирисане. Но той поне не вдигаше цените. А, сега цените са направо гигантски. И не ми дислаикваите коментара, защото съм напълно прав. Кога ГЕРБ са вдигали цените на малкият човек, че си беше пак скъпичко, беше си, но това от страна на тез двамата скрофара - Дюнер 6,10лв Голям, а малкият 3,40лв. Няма да стигне място, иначе....

255

До Опуленият

преди 1 година

А вашата икономическа философия каква е ? От както ГЕРБ не са на власт какво точно полезно сътворихте за народа ? Освен че съсипахте и това което работеше. Колко километра магистрали построихте ? И колко пътища ремонтирахте ? Бойко направи по една голяма спортна зала във всички големи градове в България. Вие какво построихте ? Попитайте хилядите хора останали без работа. Сега по добре ли живеят от преди година ?

254

точ1но така

преди 1 година

Абсолютни факти,колкото и да се напъвате с промитите си мозъци,на ГЕРБ политиката беше точно това... за 12г ни научиха че можем да ядем асфалт от магистралите и да д*хаме само.....

253

Анонимен

преди 1 година

Асен премиер.Той е най-подготвен и необременен . Киро е пълен въздух спрямо Асен.

252

мнение

преди 1 година

Василев каза това, което казват всички и е прав. Просто го каза на разговорен език, вместо завоалирано. Но, това не е болка за умиране. Деса Атанасова и Копейкин, плюс Биков и сие, говорят много по-цинично и грозно в Парламента!

251

Случаен минувач

преди 1 година

Асене, не така. Не бива така да се говори на официално място като НС. Разбрахме, че си пасивен, но не може да употребяваш такива изрази публично. И между пасивните е имало велики личности - Алън Тюринг например. Също нашият Георги Парцалев. Не можеш да му се намажеш на малкия пръст по популярност. Не знам ти самият духаш ли, това вече си е само твоя работа, но трябва да внимаваш какви изрази употребяваш.

250

Анонимен

преди 1 година

Когато наистина народа е беден благодарение управлението на ТИКВАТА И ГРОБ. Ще се наложи наистина да духат.

249

Кико

преди 1 година

Ти Василев ,Кирчо за беден ли го имаш та му "духаш" постоянно!

248

Зозо

преди 1 година

Айде Асане, дърпай коня! Довечера ще викаш Уво!!! :))))))))))))))))))))))))))))))

247

Фидан

преди 1 година

И Сяко речи? Че шаго дъхаме пак за без пари?

246

Майнатайм

преди 1 година

Тъй е . И вашата философиЯ същата. Който и да изберем го дуаме се по бедни

245

Случаен минувач

преди 1 година

Значи Стан Лаурел и Оливър Харди да ни управляваха, по-добре щеше да бъде!

244

Анонимен

преди 1 година

Да годухат Киро просто и Асен фалита. Извинявам се за грубия израз. Изнасилвате държавата, парламентаризма, погазихте законите, станахте още по-самодоволни и арогантни, обрекохте ни на бедност. Искате да печелите, само вие, вместо принодената стойност от горивата да отива за пенсии и заплати, здравеопазване, образование, пътища. Десетки хиляди блокирани пенсии за неплатени сметки. Отказвате да платите на пътните строители. Печелят само ваши фирми, които работят за чужди партньори и офшорки.

243

СССР

преди 1 година

ПРАВ СИ ,ТИЯ ГЕРБАВИТЕ ЗА 12 ГОДИНИ ИЗГОНИХА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ.

242

Анонимен

преди 1 година

Айде обратно откъдето дойдохте!

241

Анонимен

преди 1 година

270 Целокупният народ най-после, утре ще измете от парламента ментетата с дипломи и ще си отдъхне.

240

Анонимен

преди 1 година

Ще го духат герберастите,за да може най-после целокупния народ да добрува.

239

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо нещо се размечта:)))))))))

238

Правда

преди 1 година

Циничните изрази в поведение в парламента отдавна минаха и законовата норма и морална граница, явно вече само така се разбират помежду си депутатите а това е много позорно и плашещо. Но горчивата истина е че мутренски управляваните партии като Герб, ДПС,ИТН,Възраждане,които под строй и диктаторите си някои дори противозаконно и анти-български от външни диктатори като ДПС от Турция и Възраждане от Русия не само не ги е грижа за бедните,а действат умишлено за ограбване и унищожение на бг народ!

237

Digger

преди 1 година

До ГериТоТи даже не знаеш колко си права!!!