58

Питане?

преди 1 година

Кирчо ти не си виновен, виновни са тия дето гласуваха за тебе, не ти ли видяха хитрата физиономия? Прилиаш наТиранозавър Рекс, типично хамериканско мекеренце, излъчването е важно, ама Бг африканеца не го разбра това цел живот...

57

Анонимен

преди 1 година

КИРЕ ПАК ИЗЛЪГА- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА НЕ Е БИЛА 670ЛВ, 650ЛВ- ИНФО КИК МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ

56

Анонимен

преди 1 година

До борба.....ако Борисов те беше затворил в Банско за един месец щеше да го заобичаш

55

USAСУПЕР КИРО Е НОФ

преди 1 година

А СПОРЕД ВАС АЗ ШИЗУФРEHИК ЛИ СЪМ ИЛИ ОЛИГУФPЕН?

54

Анонимен

преди 1 година

До-Ви-Жда-НЕ нагли мутри комунистически Довиждане !!!!

53

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 година

Един хляб който беше 1 . 10 лв ВЕЧЕ Е 2.50 и гони 3 лева.Бензина 3 .90 -4 ЛЕВА!!! Според Киро това било нормално , инфлацията била от Путин .... Абе да попитам имахме там един план да купуваме зърна зазапасяване да нямаме проблеми ,какво стана къде е зърното ? А имаше и един главен прокурор Иван Гешев май се казваше ,нещо така да има РЕАЛНИ доказателства , а не изрезки от вестник и GOOGLE да се дават в съда?? А един там Бойко Борисов нещо ко стана ?Имали доказателства нещо ???Само приказки и купешки изцепки . Айде да хващат самолета и Кенъда на парада там !

52

борба

преди 1 година

Още от вкарването на Зеленият сертификат и неговата поддръжка те намразих Киро.Ти си една пионка на глобалистите и искаш да затриеш народа си. Бегай си към Канада с добро и повече не се връщай в отечеството !!!

51

?!?

преди 1 година

За тия лъжи искам оставката ви

50

Анонимен

преди 1 година

Защо ги търпите тези мамуни в парламента да ви определят съдбата? Както сега са се събрали всичките около парламента, обкръжете ги и ги утрепете всичките.

49

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА!

48

Анонимен

преди 1 година

ДА! От депутатите зависи дали БЪЛГАРИЯ ще оцелее,или Киро-Кокорчовците ще я загробят по заповед на краварските им господари! Заедно с хилядолетната и история !!! Народът ни е вперил взор с надеждата,че повече гнусни предатели на РОД и РОДИНА няма да се продадат на либерастите и със затаен дъх очаква съдбовното за ДЪРЖАВАТА ни гласуване!!! Оставка на Киро лъжеца и неговата клика,която убива народа ни от мизерия,глад,недоимък и чудовищен геноцид!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Киро БГ-народа е неблагодарник с амнезия. Те срещу Рус се обърнаха. Срещу тези които им подариха не какво да е, а държавица, която направиха на кокошарник за смях

46

Анонимен

преди 1 година

Как опорочи и младото девойче..... Всичко иска тоя

45

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА НА КИРО ЛЪЖЕЦА!!!

44

до юриста

преди 1 година

верно, за това също подкрепят и путин. скотска работа

43

Ние

преди 1 година

Казах ви аз да асфалтирате жълтите павета, вие се ослушвахте. Сега зор, ще ги събирате от кабинета на Киро.

42

Анонимен

преди 1 година

Всички са против изкривената съвест на Киро и Кокоро. Не е нормално държава да се управлява от лъжец с двойно гражданство и подсъдим крадец на интелектуална собственост.

41

Анонимен

преди 1 година

Кире, ако искаш да върви държавата отивай при немския ми работодател и му казвай, че намалението вече свърши и ще му се наложи както в Германия като иска да ми даде 3000 евро чисити вече ще трябва да дава толкова и на държават. За жалост обаче тези пари няма да отидат за нас, напротив на Лена вече от 13 ще и даваш 23, а Рундю вместо 16 ще взима 26.

40

Анонимен

преди 1 година

НИА ДРУГАРЕ ДОПРЕНЕСОХМЕ ЗА РАЗНООБРАЗЯВАНЕ ПРОТЕСТИТЕ- ВЕЧЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ДА ЗАЩИТАВАМЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ЗАЩИТАВАМЕ НАЙ ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ В ЕВРОПА, НАЙ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ХРАНИ- АМА НЯКОИ ДРУГАРЕ СА СЕ ОБЪРКАЛЕ- ОТИШЛЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ ДА ЗАЩИТАВАТ КИРЕ А ВИКАТ ОСТАФКА- ОБРАКАНИ ДРУГАРЕ - ОЛИГАРСИТЕ ПЛАТИХА МИЛИОНЕ ДА ИНСТАЛИРАТ КИРЕ И СИА МАЗАЛО И ОБЪРКВАЦИЯ...

39

123

преди 1 година

Не се колебайте, махайте го. Човека не е добре.