138

Анонимен

преди 1 година

а бе разбрахме какво мислите за нас,казахте го:"да сме го ду****** ли"

137

Дидо

преди 1 година

За заплатите на "Чичо докторовците" не знам... Игрите там са големи... Но попитайте коя редова медицинска сестра в МБАЛ Шумен взема 1500 лева основна заплата - НИТО една!

136

Кико

преди 1 година

Ще се радват да си тръгнете през ноща!

135

Анонимен

преди 1 година

Човече- тръгни си мирно и тихо, стига ламтя.

134

Анонимен

преди 1 година

Г-н Петков,за кои 7 млн говорите? Тези,които вече 1 година затъваме в блатото ли? Омръзна ни да слушаме за съставяне на комисии,планове,думата ЩЕ,ЩЕ..Къде бяхте до сега? В коя държава 2 мес.умуват как да дадат по 25ст.за гориво,като в това време цената му се вдига няколко пъти столкова,в коя държава от Европа инфлацията е двуцифрено число? Къде лъжат така народа си? В кой парламент се чуват такива изказвания като тези на министъра на финансите? Хора сме,омръзнахте ни с лъжите си!

133

Madmax

преди 1 година

КЪДЕ ГИ ВИДЯ ТИЯ СЕДЕМ МИЛИОНА ,В БГ ИМА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 3 МИЛИОНА НО НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ СА И ТОЛКОВА ,ВИЕ И ДРУГИТЕ БАНДИТИ ОТ ПАРЛАМЕНТА НИ ИЗГОНИХТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ . ...*** ГАДНИ....

132

Пенсионер

преди 1 година

Абе момче младо ,тъй ли не разбра,че същите тия седем милиона българи,очакваме да се изметете сами от там,защото сте попаднала по грешен начин на грешното място ?! Айде, чиба !!!

131

Анонимен

преди 1 година

Айде у канада... ако не ви свалят сега ще ви погнат с камъне и дърве

130

БРАВО

преди 1 година

Това лъжливо канадче Кире направо предизвиква съдбата лъже като за последно с размах. Определено трябва да си смени дилъра този не му действа добре.

129

a

преди 1 година

И отново Киро Лъжеца с неговата стъкмистика. Остава ви още един ден некъдърници!

128

Shark

преди 1 година

Киро и правителството му настъпаха яко интересите на мафията и това е резултата. Силно се надявам че този вот на недоверие няма да мине.

127

Анонимен

преди 1 година

Герп трябва да забрави какво е това власт.

126

Анонимен

преди 1 година

От милионите българи зависи ще продължава ли Слафчо да се подиграва с нас и да ни кара да ходим на избори ден през ден, а той да се излежава на дивана с неговата плейбойка.

125

Анонимен

преди 1 година

Вие богатите мълчете !! И флация е да ! Да му се невиди и икономиката .От 4 години ме задължават да работя събота и неделя.И не мога да ползвам отпуската ,и не съм само аз а сме много .Мерси за парите но за кво ми са ?????? Да нямам живот и мнение !!! А къде са РЗЙ .Нека да почнат проверки .Щото си скъсваме задниците и ни счупиха от всякъде.Длъжни сме да работим всички съботи и недели понякога и нямаме право на отпуска.НС да духа супата !!!! Инфлация голяма е! РЗЙ спите ли ?До кога?

124

Аз промяната

преди 1 година

138 верно ли това мислиш леле леле леле великите мислители защитници на пъпъи *** само така неща ме наричали 138 теб и останалите викачи за БЪЛГАРИЯ не ви пука 138 научи се да мислиш А и за останалите шепа викачи леле леле леле

123

Истина

преди 1 година

Докато някоя партия не въведе закон според който само хора с поне средно образование имат право да гласуват, не може да спечелят симпатията ми и моя вот!

122

П.К.

преди 1 година

Хващат се и се държат като удав-ници за слам-ката. Сигурно има и чакат по-големи дала-вери? Обаче, понеже... Сламката е почти скъсана??? Кво ши праим тогива? А калинките???

121

Анонимен

преди 1 година

на човека му се иска да е във властта, ама ще я гледа през крив макарон, представям си колко е сладко, щом толкова се драпа да седи.....

120

Обаротнае

преди 1 година

До Аз промянатаИздаде се по руското обратно "Е" в писанията си. Руската кирилица ти е инсталирана за директен отчет към Кремъл ли?

119

Аз промяната

преди 1 година

КИРООО НЕ ЖЕЛАЯ ТАКЪВ КАТО ТЕБ АСЕН *** ЛОРЕРИИТЕ ЕКОНТА НИНОВА ИЦО ЛОДКАРЯ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ЗАНУЛИХТЕ БЪЛГАРИЯ КИРОО *** ОТКЪДЕ НАКЭДЕ ПОЛУЧАВА 14000 ЛВ И ПО 150ЕВРОНАЧАС ХОНОРАРОТ ББР А ЗАЩО КИРО ТИ УПРАВЛЯВАШ ЗАЕДНО С ГЕЧЕВ И СИЕ ФАЛИРАЛИ БАНКИТЕ 90 ГОД А ЗАЩО 12 КЛОЗЕТА ОТ БКП ДЕДО ПЕНСИОНЕР МИЛИОНЕР С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА ЩЕ МЕ ЗАПЛАШВАШ С НЕГО ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ПЪПЪ И *** ОКОЛО