78

Хахаа

преди 1 година

Добър ден *** и хвъркати чалгаджии.Пари ли под лъжичката?Не знаете, какво ще стане с вота и сте притеснени май.Даже не сте прочели статията а си знаете опорките,нъл тъй.Мачкай Кириле.Издигна ми се в очите.

77

Анонимен

преди 1 година

Много станаха лъжите ви!Лорер и жена му незаменими, ти и Асенчо също, вземете си и Лена и Калинка и марш!

76

анонимен келеш

преди 1 година

Довечера когато хората от тълпата вече са пили по няколко питиета Киро,Асен,Лорер,Бойкикев и техните джендърчета ше се чудят къде да се скрият:):):)

75

Анонимен

преди 1 година

Не, скъпи младежи, просто се изчерпи нашият кредит на доверие.

74

Анонимен

преди 1 година

Абе като се говори за влизане на Македония в ЕС що не се казва че едно от условията за влизане в ЕС е членство в НАТО, а това значи 2 неща - първо, ще се изградят военни бази в Македония и второ Путин ще може да аргументира евентуална военна операция в друга членка на НАТО.

73

Тихомир

преди 1 година

Кире а в твоята клетва има ли г-жа Мустафа (Херо)?

72

Българин

преди 1 година

Просто Киро, махай се, махай се, махай се, кухоглав пенделюзин!!!

71

Анонимен

преди 1 година

Хейта няма място в управлението на държавта, вън Радев и всички протестъри съешили с в перверзна вакханалия с БСП с която имат 100% съвпадение, нямам думи просто.

70

Нео

преди 1 година

Киро се изходи върху главите на ИТН а сега търси подкрепа и им прехвърля отговорността. Когато парите не помагат им предложи повече пари. Ще си ги наваксат от електората, нали за това е той, за стригане!

69

ВЪПРОСЧЕ?

преди 1 година

Е това ли ви е промяната? Да Зависим от ИТН ????? Нали шехте махнете мафията, корупцията, да оправите живота, демек не зависи от вас нали? Хехеххехе колко удобно !

68

Така е Киро

преди 1 година

Силно се надяваме да няма повече продажници от ИТН и да ви затрият наглите усмивки тези дни.

67

Анонимен

преди 1 година

От ИТН зависи 7 милиона българи да не бъдат крадени чудовищно и лъгани нагло всеки ден! Оставка престъпници, мутри и мафиоти!

66

Алито от София

преди 1 година

Ако се сещаш Киро, ти си премиер и от теб зависи съдбата на 5,8 милиона българи, другите са така наречените,, мъртви души", създадени от герб и се ползват само за избори, а Слави спасява от резила ти тези хора, мафията ти се чуди по какъв начин да потопи България в кръв, много тъпо и злобно *** си Киро, дано валят те блъсне на шишман кога се прибираш у махалата при тати

65

Очевидно е

преди 1 година

Хора които са шредизвикали такава хиперинфлация във валутен борд трябва вече да са с пижами в Затвора ,защото това е проблем на националната сигурност.ДАНС МВР и Гешев отдавна трябваше да са взели нещата в свои ръце и да са арестували тези лица и целият кабинет със свързаните с тях лица ,защото тези некадърни хорица тикат държавата към гражданска война и са същевременно ухилено невменяеми.Повече от очевидно е

64

USAСУПЕР КИРО Е НОФ

преди 1 година

А СПОРЕД ВАС АЗ ШИЗУФРEHИК ЛИ СЪМ ИЛИ ОЛИГУФPЕН?

63

Анонимен

преди 1 година

Тия, бате, как се смеят явно имат доста сериозна подкрепа и са уверени.

62

1234

преди 1 година

Какво се очаквеше от тези .Единият с двойно граданство,другия съден за измама.И ние се доверихме ,че ще ни оправат.Пусти кокал не е за изпускане.Много добре знаят,че втори шанс няма да имат.Мафията е в правителството.Толкова много лъжи се изрекаха за толкова кратко време,че друг никой не може.Всяка дума на Кирчо и Кокорчо е лъжа.В Харвард на това ли Ви научиха,ако е така жалко.

61

Анонимен

преди 1 година

Ние сме милиони! Ние сме легиони! Ще ви разпердушиним всичките клоуни и чалгари и мамуни в парламента!

60

Анонимен

преди 1 година

Чета "коментарите" и виждам..искат си старата ***..мръсотията схемите - пародията на държава,работа,образование.."културата и патрЕотизъма 7/8"..фалш и Изме кя рство

59

Анонимен

преди 1 година

КИРЕ ПАК ИЗЛЪГА- МИН ЗАПЛАТА НЕ Е БИЛА 670ЛВ- ТЯ Е БИЛА 650ЛВ- НАПРАВИ СПРАВКА КИК МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ.