54

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До полковник Колев --- Де да можеха златните залежи и полезните изкопаеми да се превръщат в манджа, светът щеше вече да е не 7 млр, а двойно повече. Така е и с руснаците. Имат много оружие и абсолютно ненужна и умряла техника за доизяждане, щото с полезните изкопаеми нещо не им върви напоследък.

53

Анонимен

преди 1 година

Отчаяните русофили тук пишат всевъзможни глyпости с, което само потвърждават критично ниското си ниво на обща култура и интелект...

52

Анонимен

преди 1 година

За феодална Русия няма бъдеще в подобна международна изолация. Рублите от газ и нефт не вършат работа, ако не се инвестират в икономиката, а тя вече яко боксува...

51

Хааа ха ха

преди 1 година

Русия в момента започна да си произвежда ВСИЧКО , всичко от което има нужда ***.у.н.г.ери с.о.р.о.со.и.дни . Произвежда свои пътнически самолети вече, всяка частичка за каквото си помислите която е вкарвала се произвежда вече. Така си вдигна икономиката и от вносител т.ъ.п.е.н.ге.ри неземни стана износител. Изнася и има всичко. Никел, желязо, алуминий, газ, нафт, бензин, жито всичко. Цялата менделеева таблица е там. ВАшия американски ЕС ЕС само където загива отвсякъде а вие сте най осраните ..

50

Беляков

преди 1 година

От газа и нефта на русия печелят основно олигарси и правителствени служители които си разпределят тлъсти комисионни за "добре" свършена работа. В много голям процент селища на практика липсва газификация и голям процент граждани на Русия реално нямат достъп до евтиното гориво.

49

Анонимен

преди 1 година

Утре от 16ч,пред Александър Невски, протест за високите цени на горивата. Аре стига са лапали определени личности. Внасят Урал, а ни го продават за Бренд.

48

Анонимен

преди 1 година

Защо по нашите медии, никъде не се отразяват протестите в Европа, в Брюксел многохиляден митинг. Еквадор се тресе от гражданска война вече, против глобализма. Никъде нищо не се пише. Русия, та Русия, нали ги мразите, що само за тях си пишете?

47

Каракочев

преди 1 година

В Русия със санкциите няма проблем, но за руските чиновници и държавни служители, защото те получават тлъсти премии подсигурени от продажбите на фосилни горива, за да поддържат властта на Путин, а останалите крепостници ще получат студена супа за духане. Например само в автомобилната промишленост са заети милиони служители, а производството и продажбите в момента са на 10% от нивата от преди 24.02. Следват съкращения и след срока за обезщетения, тези работници остават без доходи.

46

Анонимен

преди 1 година

В Холандия призоваха, за икономия на газ. Нещщщастници, къде сте тръгнали без ресурси да се дуят. Разбирам да имаме алтернатива цяла Европа.

45

Хааа ха ха

преди 1 година

РЕДОВНИТЕ М.А.ЛО.У.МН.И *** НА Д.Р.И.С Б.Г СЪН НЕ ГИ ХВАЩА, ЧЕТЕТЕ САМО КАКВИ АМЕБИ СА, КАВИ НЕСВЪРЗАНИ ДРАСКАНИЦИ РЕДЯТ САМО ТЕЗИ ПЛАТЕНИ *** Г.НИ.Д.И.

44

Анонимен

преди 1 година

В Русия едно по едно започват да отказват всички важни компоненти и технологии в промишлеността , които са западно производство и в момента не се сервизират или заменят с нови... Санкциите действат, макар и бавно...

43

Споко

преди 1 година

Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин.

42

Галичев

преди 1 година

Опит за СССР 2.0. След като 1.0 се провали, какъв е шанса 2.0 да успее?

41

Анонимен

преди 1 година

Ацките санкции действат, ще сломят Русия за няколко седмици ако не и дни в резултат на което Европа ще получи всички необходими енергоносители и ресурси, наведнъж и за нищо.

40

РОШАВАТА ГАРГА

преди 1 година

ГАРГАТА РОШАВА, ТА РОШАВА: РУСНАЦИТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА ЗЕМЯТА ОТ ПАРНИКОВИЯТ ЕФЕКТ, НАМАЛЯВАЙКИ ДОСТАВКИТЕ НА ГАЗ ЗА ДА НАСОЧАТ ЕВРОПА КЪМ ВЪЗОБНОВЯЕМИТЕ ХИДРО,ВЯТЪРНА И СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИИ!!!

39

Българин

преди 1 година

Ох, много съм загрижен какво ще прави след това Русия като фалира, жал ми е за руския народ, ох.

38

полковник Колев

преди 1 година

В Уганда са открити 32.000.000 златни залежи....и навсякъде в Африка е пълно с полезни изкопаеми!!!

37

Споко

преди 1 година

Споко, до седмици, даже до дни икономиката на Русия ще рухне, според прогнози на експерти.

36

Анонимен

преди 1 година

До Западняк "Дали целият цивилизован свят заедно или изолираната от този свят сибирска к.о.ч.и.н.а с приятели жълтурки, ако и те да й приятели." Какви "приятели" са китайците на руснаците? Китай купува петрол и газ на скандално ниски цени, защото Русия е в крайна нужда да продава на някого. Китай отказва да признае "новите държави". Китай отказа технологична помощ на все по-закъсващата руска икономика, а президента на куклата на Китай в централна Азия - Казахстан, направо се подигра с Путин.

35

...

преди 1 година

Е че какво друго има да предложи русия освен газ и петрол!? В момента както се вижда те сами копаят гробовете си! Дори сега да свърши войната и дори сега пак да искат да подпишат някакви договори за газ и етрол та кой ше им вярва вече!? Но това е добре! Ще се направи нещо да няма такава зависимост! Естествено, че това ще има цена, но пък да не си под руски ботуш е това вече цена няма! Та така!!!