94

ни са знай

преди 1 година

Въглеводороди, за хартийки?Свърши хубавото време!

93

анонимен

преди 1 година

искаме газ без пари , я да си вземат бележка руснаците

92

Анонимен

преди 1 година

ЕС е точно както некои наказани в Ада за прегрешения .... "Жадни ходят, във вода газят"... Кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи...

91

Анонимен

преди 1 година

Колко много празни приказки да се "докаже" че Русия е льоша много льоша. Елементарно - Сименс доставя турбини, които могат да се ремонтират само в един от заводите му - този в Канада. Турбините треябва да се ремонтират на всеки няколко години. Газпром изпраща турбините на Сименс за ремонт... Канада отказва да върне трубините на Газпром заради санкции. От 6 инсталирани турбини само 2 работят. Е какво да прави Газпром ??? Русия ??? Стига с *** внушения от и.ди. оти.

90

Fena

преди 1 година

Не си играйте на шикалки с тока и газа. Така ще ни тресне, че свят ще ни се завие. Иде зиме, по-кротко се изказвайте и малко от малко намерете наистина експерто, *** сме виждали много

89

Кофти а?

преди 1 година

ЕС не е центъра на света се оказва! Оказва се също че има и други пазари , а и плащат, а и плащат повече!

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Русия вече няма да дава евтини ресурси и да купува стоки с висока добавена стойност. Некя първа да се научи да прави такива и после да мисли. Автомобилите - чужди с 60-80% чужди части. Нефтена промишленост с чужди машини и технологии. Строителни машини и материали вносни. Посивни семена 70% внос. Лекарства, химия 65% внос. Тежко машиностроене до 60% внос на машини и части. Какво ще внася - пирони, копирна хартия, опковъчни материали - сега ги внася почти на 90%.

87

Реването на гейовете

преди 1 година

Простата истина, колкото и да се тръшкат от ЕС: без руските суровин бавно ще заемат мястото си до страните от Африка...

86

репутационни щети?

преди 1 година

Не занм кой на кого блокира парите? След това зарежи репутацията! Сега за Европа е: имаш ли рубли - получаваш суровини. Русия със Индия и Китай няма такива проблеми!

85

Тоя па!

преди 1 година

"Русия иска"? Европа иска, Русия дава или не дава!

84

Анонимен

преди 1 година

Русия вече няма да дава евтини ресурси и да купува стоки с висока добавена стойност. След войната това няма да се промени както си мисли запада . Това размества пластовете . Освен това данните за потреблението и кредитирането в САЩ са много кофти . До някъде и заради покачващите се лихви . Всички очакват тежки за запада времена . Може и да не им харесва на русофобите но това показват числата . ЕС то няма да оцелее щото разделя с нова берлинска стена Европа а именно Германия и Русия.

83

Цаца

преди 1 година

Много ме кефят анализатори, които коментират как монополисти щели да си разрушат имиджа! Баце експерт анализатор, има 5 държави които могат да си позволят освен за собствени нужди и да изнасят газ. Коя европейска държава може да си позволи да изнася газ? Ами само Русия за сега.Какъв имидж какви пет лева, като нямаш крава, ще пиеш мляко колкото ти да дадат и на каквато цена ти го дадат.

82

Анонимен

преди 1 година

Със своиствената си непосредственост бай Дончо предупреди за риска от световна война, заради действията на байДжо в Украйна.

81

Анонимен

преди 1 година

Ще каже ли някой каква е причината италианският посланик да бъде привикан в МИД на РФ в Москва?

80

Анонимен

преди 1 година

крайно време е отговорникът за това положение да му бъде взета зелката за назидание на останалите диктатори. Стига санкции, пратете му дрон и отряд специални части в спалнята

79

Анонимен

преди 1 година

И по чия вина е намаляването на доставките на газ? Така и не разбрах.

78

черния

преди 1 година

Игричките свършиха. Който не се подчини на непреклонната воля на Москва, ще бъде унищожен! Икономически, политически и военно. Или ще изпълнявате незабавно, всички заповеди от Кремъл или няма да съществувате! Президента Путин ви го обясни много ясно!

77

Анонимен

преди 1 година

ЕС сам реже клона, на който седи. Защо, например, не е възможно да се пусне Северен поток 2 и да се получи повече газ? Спрете да обвинявате Русия.

76

Анонимен

преди 1 година

До 77. Както муцуните са едни и същи, дори и с малки разлики, така и парите им идват от едно място. американски я демократичен, я републикански институт.

75

Анонимен

преди 1 година

Това Българско геополитическо дружество много прилича на Софийски форум за безопасност и сигурност, както и на Български атлантически съвет - и в трите НПО-та фигурират едни и същи муцуни. Ясно.