85

Кръстьо

преди 1 година

Задължително да се въведат курсове по маникюр, педикюр и фризьорство в британската армия. И най-вече - да не докосват оръжие - това може да повреди на толерантната култура, на хоризонталният баланс и най-вече на ноктите !

84

Анонимен

преди 1 година

Това е срам за журналистическата професия!Скучно, неграмотно, нечитаемо!На половината "статия"се отказах да си причинявам това.Докога ще държите на работа тази девойка!?Бас държа, че ако има висше образование е далеч от журналистиката и филологията...

83

Анонимен

преди 1 година

То британската армия от край време си е бардак, с редовни оргии. Иткакто завлсдяват индв се плющят един другна влакче, шот било по-организирано и никой не се чувствал капо.

82

Анонимен

преди 1 година

Аха, после кажете, че не бяха прави като казваха "прогнилият Запад"...

81

Анонимен

преди 1 година

МладеШки работи.

80

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

Епа армията на Ал.Македонски защо е превзела половината свят?!?! Оти са били любовници.... Едно е да се биеш, за да защитиш брат по оръжие, ама три пъти по-смело скачаш в бой ако защитаваш половинката си.... При лошия Бай Тошо, когИШ имахме армия и казарма (по-старите като мен ги помнят тия времена) у чая ни слагаха Бром, да не ни стават пищаците. Уж било легенда, ама май си беше истина. А сега братче София прайд и трети пол. Аве заееви. Тая държава е тотал щета вече.

79

Кк

преди 1 година

Абе ТъпаАнгкийскаП... ти как мислиш сте владеели 1/3 от света. Ами като сте грабили, убивали, изнасилвали... такъв ви е манталитета.

78

Хубаво

преди 1 година

че вече ингилийзците са почнали да включват и жени...

77

Анонимен

преди 1 година

То е ясно бе. ***---дите мразят яко жените, шот са им конкуренция. Явно и въздухарско дедантните ум войски се напъл иха с такива. Ей за тва вицът- ***--си милорд...

76

Анонимен

преди 1 година

Деца деца... в оргиите няма нищо лошо, престъплението на тези хора е че се продават за война

75

НеРазбрал

преди 1 година

И какво като има оплаквания? И ние тук недоволстваме, че нямаме армия, но тиквата предплати за някакви стари и непроизведени самолети- 2.2 милиарда лв. Тази година нямаше парад на въоръжените сили, но се проведе парад на обратните, така наречените г е й дружинки. Е, това ако е държава, здраве му кажи.

74

Анонимен

преди 1 година

Точно това подхожда на деггенеррирлата либерастия която прояжда обществото като проказа. Либерастичната педеррунгелсска деггенерастия е РАК ЗА ВСЯКО общество.Бог ще изкорени тая *** съвсем скоро.

73

Анонимен

преди 1 година

Втори руски изтребител Су-25 се разби по време на тренировъчен полет в рамките на няколко дни... Случва се...

72

Анонимен

преди 1 година

Аз дори не знаех че жените са същества

71

Правилно ли прочетох

преди 1 година

"като обясни, че дори срещата да е била по взаимно съгласие, фактът, че войниците могат да бъдат чути да се "смеят" и да се подиграват на жената, е "унизителен"."---Моля????? Значи тя сама се е съгласила на оргията, но те са смеели докато я обслужват, вместо да го приемат сериозно и отговорно! У ред ли сте бе ?

70

Развалиха шоколада

преди 1 година

Едно време като бех в казармата идваха разни нимфоманки при войниците на маратон. Големи пожари няма гасене.Но такива жени са много редки по няколко на среден град се падаха ,а и сега вече го правят ,но за пари по бардаците ,а преди нямаше бардаци и единствено казармата ги спасяваше ...

69

Тръмп

преди 1 година

Бе той и Тръмп е американец ама работи за русия!

68

Фибуначи

преди 1 година

До ДС да разследваабе днес.бг е собственост на блумберг они са американски каква руска пропаганда кви 5 рубли

67

Д-р. Иванов!

преди 1 година

Вас в Карлуково не ви ли слагат да спите в 20,00 часа!

66

Коджакафалията

преди 1 година

Абе утсроили са си хард БДСМ оргия хората всеки съгласен и неква гледала клип и щото некви са се смеели на малкия член на колегата и как се гъни и няква дето само гледала клиба се почуствала засегната.То ,който не води полов живот и почва да се занимава с некви прогей и антигей каузи .И в давата полюса само некви стерилни дразнещи фашаги или амбриажи.