105

Анонимен

преди 1 година

И в България е така.

104

Забелязва тенденция,

преди 1 година

жените да се вкарват в сфери, които са нито тематично, нито традиционно предпочитани от тях. Армията например е точно такова място, където се изискват много добра физическа подготовка, ориентация в пространството и най-вече стабилна психика под напрежение. Вековете са доказали, че мъжете се справят по-добре в тая среда. Та, в момента, в който жена стъпи в такава агресивна среда се започват, обвинения в сексуален тормоз, настояване за равенство и т.н. В дивата реалност няма равенство и удобство!

103

Анонимен

преди 1 година

Оооо, *** как така, та това е Англия, лигите ми ми не пресъхват по тази държава, всичко там е цветя и рози. Как може някой въобще да си помисли нещо такова, та те са светлинни години пред нас. Това е Кремълска пропаганда, хахаха

102

Дерусификация

преди 1 година

Да "дерусифицираме" русофилската медия Dnes.bg обсебена от русофили които предоставят трибуна на русофилски *** да бълват гнусната си пропагандна помия рекламираща агресията и убийствата на кремълския убиец. Все едно гестаповците и нацистите да имат право да оправдават и възхваляват делата на Хитлер! Това прави Dnes.bg дава възможност на руските гестаповци и нацисти да реабилитират престъпленията си! Руските убийци и агресори нямат право на мнение! За тях е съда в Хага!

101

Ован

преди 1 година

младеШко поведени, низки вместо по нисши...Нелке, що не идеш в британската армия *** ?

100

Анонимен

преди 1 година

поредната русофилска статия, я кажете какво се случва в руската армия

99

жена

преди 1 година

До коментара защо се ръгали жените където не им било мястото - че мисленето ви е от средните векове, е ясно. Ръгат се жените там, защото и мъжете се ръгат дето не им е мястото - напр. да четат прогнози за времето, да занимават малки деца с писане и четене, неща, дето жените ги умеят по природа добре, но щом пък имат желание, добре, но и жените имат същите права, колкото и да ви е мъчно за това.

98

dragonfly

преди 1 година

От векове армията е мъжки клуб със свои правила. Като не искат да е така, да не ходят там жените. И без това нямат работа там. Ама сега е жендърско време - хем искаш да си там дето не те искат, хем да се променят та на теб да ти е удобно.

97

мегън английска

преди 1 година

До там води джендъризма, глобализма и подкрепата на обратните. Със сигурност част от оргиите са само с мъже. "великите" британци всъщност са една изпаднала нация, която се крепи на изсмукване на ресурси от други страни.

96

Анонимен

преди 1 година

Те (жените) защо се ръгат дето не им е мястото.Пък после реват. Бой и *** само на про " с. так" ешите.

95

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО БИДОНЯ ПОГРЕБА УКРАЙНА . ЗАЩО?

94

жоазиньо

преди 1 година

Все едно, че описва някое русофилско движение от Максуда - мразят жените, фетишизират ботоксови джуджета на висок ток и след всеки прайд си правят оргии...

93

Жената

преди 1 година

Каква работа има жената в мъжка компания освен да създава конфликти и да възбужда и създава сексуално напрежение? Пък после някой друг бил виновен да разтоварващия секс. Извън армията има много случаи по фирмените офиси, където жените нарочно тормозят и дразнят сексуално мъжете.

92

Джо

преди 1 година

Друго си е да те опънат чурките - буряти, чеченци и дагестански башибозуци. Това си е православно и по русски!!!

91

Нормално е

преди 1 година

Освен масовият хомосексуализъм сред англичаните също да правят секс и с жените там отишли да се бутат. То навсякъде го правят групови изпълнения турците и арабите също много обичат секса.

90

Анонимен

преди 1 година

Малииии, хоря правят секс.... Каква новина

89

Анонимен

преди 1 година

Войната не се е променила, не от 50-те години, а още от първата ***, която е пребила/пречукала друга, за да изяде яденето ѝ и да oпpави женските. Защо смятате, че в армиите се е променило нещо друго освен оръжията? Даже и в нашата армия, още преди 90-те, се вкарваха вътре каки за подобни действия и "никой не знаеше" за това. Оргии има и в руската армия, и САЩ и навсякъде. Просто трябва да има система за сериозни наказания, да си се тakoват извън казармата, като са в отпуск и да не се снимат.

88

разбирач

преди 1 година

Това дето го водят за жена в Англия не минава и за мъж другаде...

87

о,ами то

преди 1 година

До 1затова се пишат такива статии-АХ ТЕЗИ ЛОШИ МЪЖЕ!Всички трябва да станете ***!

86

1

преди 1 година

Ама тия и жени ли имат в оргиите. Това не е ли срещу новите евро ценности.