37

Анонимен

преди 1 година

Не се бийте заради продажни политици!Проявете разум!

36

БАНко

преди 1 година

НАРОДА ВЕЧЕ Е РЕШИЛ СЪДБАТА ИМ - С ТИКВАТА , ЕДИН ЗА КАНАДА ДРУГИЯ ЗА РУСИЯ !!! ТУК ДА ГИ НЯМА !!!

35

Кашпировски

преди 1 година

Пази да видиш как ще се задействат източните и западните агентури . Вероятно ще има провокации с идеята утре ако не се провали вота да стане под голямо напрежение така че за гласуващите да е тегаво - на едните с идеята да не гласуват за ЗА другите да не гласуват ПРОТИВ и ефира да бъка от всякакви внушения....

34

Анонимен

преди 1 година

Ако бях на Киро тоз джамбаз под прозореца щях да го залея с вряло олио!

33

Юрист

преди 1 година

Българетата са дотолкова оскотели, че ще гласуват референдум за присъединяване към руската федерация!

32

Възрожденец

преди 1 година

В този момент лека пехотна огнепръскачка пътува към протеста! ГЕРБ ПОБЕДА!

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31За "Майдан"не ти трябват "топки". А яко финансиране от американското посолство и футболни агитки. Имаме ги двете.

30

Костадин Костадинов

преди 1 година

СЕПТЕМВРИ ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА ДА ИМАМЕ АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА!

29

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледам една мисирка от БТВ: "протеста бе мирен, защото е в подкрепа на правителството". О, на батко фитката! Онзи ден пред Парламента и по ул. Шипка според мен бе още по-"мирен". Интересно как скочихме в класацията по свобода на медиите веднага след като соросидните взеха властта. ББ го плюеха на лягане и ставане за някакви съмнителни снимки на чекмеджета с кюлчета, евра и за капак ползван резерватив! А сега мълчат за Кирчо и Лена при неопровержими доказателства и цял Ербъс за двама!

28

Анонимен

преди 1 година

Сега разбирате ли защо се монтираха железните решетки на входа на НС? Явно от службите са знаели, че ще има ескалации на напрежението.

27

Анонимен

преди 1 година

Протеста в подкрепа на правителството ще събере поне 10 000 души, докато на протестчето на депесарски Копейкин едва ли ще има и 100 прошляка... Точно както беше и снощи! Само по това може да си направите сметката кого подкрепя народа

26

Вече и

преди 1 година

Водно Оръдие разположиха пред НС! Майдана е в ход!!

25

вай вай ваййй

преди 1 година

Много протести, много "демокрация", много заграждания на парламента, много нещо!

24

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха пуснаха на живо пряко от къщата на Петкови. Една съседка излезе да защитава Кирил. Съседката нападнала ВМРО пита защо са блокирали входа, имало друго място, не трябвало да тормозят хората, тротоара бил за преминаване, не за протести.

23

Зевзек

преди 1 година

Добро утро циркаджии. Цирк България продължава!

22

Виктория Нуланд

преди 1 година

ни Готви Майдан, за това ни Пратиха за Посланик - Експерт по Политически Атентати и Покушения! Господ да Пази България - не сме Агресивен Народ, дори Обратното - Няма по-Търпеливи от Нас, обаче САЩ ще си намерят лум *** ни, които да изпълнят целите им в България!

21

Анонимен

преди 1 година

Горивата са 100% по-скъпи, храните 80% по-скъпи, услугите 80% по-скъпи... Заплатите в повечето сектори без ковид добавки станаха по-малки и реално народът обедня. Есента и зимата ще са трагични!!! Банките ще почнат да си търсят кредите и ще вдигат лихвите и тогава идва масовото разоряване на българския народ!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Има и още един в момента пред къщата на Кирил Петков. Блокиран е входа на къщата, а на лампата за улично осветление има залепени табели, че там живее национален предател, да не предава България. В момента сървърът е блокиран и не може да се излъчва на живо от мястото пред дома на Петков.

19

Бйййй

преди 1 година

Марш от власта

18

Никола Стефанов

преди 1 година

Чудя се кога ли тези, които пускат вота на недоверие ще се сетят, че по времето когато Кирчото беше назначен, все още беше с двойно гражданство. А ако не ме лъже паметта, след царчето, дето беше дошло да си открадне едни имоти, промениха изискванията министър-председателя да е само с българско гражданство.