117

харват-ничар!

преди 1 година

Никъде по цивилизованите страни няма да видите премиер на протест за себе си(да остане), когато са извадили компромат, че се е.ава със собствения си началник на кабинета. Невиждано нахалство и беззочие, а народа спи в дълбок сън, има ли въобще народ???

116

чекмеджето

преди 1 година

Няма такава наглост, Палячооооото Копейкин ползва автобусите на ДПС Ха Ха

115

раzграждане

преди 1 година

Как се пише плаката?1.харварски *** оставка 2.харвардски ***, оставка.Няма кой да подскаже а съм до 4 кл с пофтаряне

114

Кирил

преди 1 година

Така си е, целта е да изправят българи срещу българи. Преди година - две, когато страната се управляваше от двама генерали, Борисов и Радев, българи се изправяха срущу българи. Като са толкова умни и способни генерали, да си мерят авторитетите извън страната. България избягна гражданска война през далечната 1997 г., втори път през 2020 г. Благодарение на обикновените хора, а на политиците в страната и техните лидери. Честито на работещите в БНБ.

113

Ужас

преди 1 година

Става все по-ясно, че целта е да се изправят българи, срещу българи! После в мътната вода, който е писал сценария, знае как да си разиграе ходовете. Или бития, бит, сития, още по-сит и т.н. Няма, не е имало и няма да има разделение, което да е довело до нещо добро за народа! Само акулите независимо в кой океан плуват, ще станат по-дебели!

112

Пенсионер

преди 1 година

Карби , разправии , протести за замазване очите на избирателите.Протестите са от безделници. Останалите ходят на работа.Вота на недоверие няма да мине. Тези които са ЗА , тайничко се надяват вота да не мине , за да не загубят 6-7 хил. лева заплата.

111

Анонимен

преди 1 година

11 протеста!!! Има ли определение за нормалност!

110

L.

преди 1 година

Искам да организирам протест против протестите.

109

ДА

преди 1 година

11-единадесет !! протеста!Затова сме на това дередже!Вместо да се обединим и протеста да е един,хайде-два да са-те 11!!!Можем само да мечтаем за протестите в Гърция и други страни!За стачки-да не говорим!

108

гражданска война

преди 1 година

"отиваме към гражданска война" - сега му викат "Майдан" и са поканили специалисти по майданите от 404!

107

Анонимен

преди 1 година

Голям купон се очертава - Управляващите протестират срещу опозицията? Това, явно, е новия българо-харвардски принос в демократичното управление! Та*ша*ци на рояци, г-жа!

106

Деси курвата

преди 1 година

Путин един "Кинжал" към парламента и де се пооправи временно. Тази зган и *** няма граници

105

Деси курвата

преди 1 година

От 89 до днес все протести!! Не знаят ли за коктеил молоов, за нападение над ченгетата, на депутатите говноносци в напърдени настрани костюми!! Стига вече, ако скучаете намерете си занимава!! Без гражданска война и много кръв.. Нищо няма да се оправи!! Не митинги и парламент, вдън земя ще се скрият. Мишо и и плъхове протестират срещу себеподобни, все така до днес. Вече не е смешно и скандално за никой, най бедната страна която те ни правят. България е най богата!! Само се разграбва!! Война!!

104

Случаен минувач

преди 1 година

Сигурно вече много хора не помнят, но ще напомня. Преди повече от 20 години пред БНТ също имаше протест и контрапротест. Тези от протеста скандираха: Ние НЕ обичаме Ке-вор-кян! А от контрапротеста: Ние ТЕ обичаме, Ке-вор-кян! Не помня кой беше начело на МВР тогава, май Богомил Бонев (не съм сигурен). Но даде заповед за разгонване и на двете агитки, стигна се и до бити хора и от двете страни, показваха после хора със синини от палки. Това ли иска другарят Рашков да се повтори?

103

Случаен минувач

преди 1 година

Така. Ще има протест, ще има и контрапротест. Аз ще се включа в контрапротеста. Но това е все едно да пуснеш агитките на Левски и ЦСКА близо една до друга. Не е ли наясно другарят Рашков, че ще се получат големи сбивания? Нима ще нареди на ченгетата да гледат и да не се намесват? Или по-лошо: ще им нареди да бият само контрапротеста? Е тогава вече отиваме към гражданска война.

102

Анонимен

преди 1 година

До Бог да пази БългарияНо дедо цар, беше добре, нали? На него български не му трябваше, защото той нямаше свои мисли - каквото му кажеха от ДС/Мултигруп, това повтаряше

101

Бог да пази България

преди 1 година

За всички депутати трябва да има тест по български език и българска история. Това първо. И тест с цитати от Библията, за да се познае дали са я чели. То не бяха клетви, то не им подаряваха "Приказка за стълбата" на Смирненски, но като ги гледам какъв махленски език употребяват и какви са делата им на никой не му е мястото там. Интересно Кирил Петков дали би издържал изпита за и младши експерт в държавната администрация?! Съмнява ме.. като го гледам как срича и гаф след гаф..

100

Анонимен

преди 1 година

До 106. Да, бяхме си. И последните 12 години бяха рай, затова и 2 милиона от работоспособност население мигрира, затова и голяма част от българите не виждат смисъла да сме в ЕС, заради доброто управление и усвояване на европейските средства. Когато ГЕРБ се върне на власт няма да има война, криза или коронавирус. Друго си беше когато газта е 5 стотинки, а фирмите фалират само заради родната прокуратура

99

Рехава работа

преди 1 година

11 протеста ще се размият и само парламата ще остане. За правителството е страшно само, ако е само един протест с едно искане. Всичко друго е бош лаф.

98

Анонимен

преди 1 година

Жандармерията се е наредила около пазара за хора за милиони. Кого ли толкова ще търгуват днеска?