56

Анонимен

преди 1 година

Такива тарикати, които търсят се евтиното накрая супата. Не изискват нито касове бонове, нито нищо. Стават съучастници в схемата. Не ги съжалявам.

55

Голям прос

преди 1 година

Отивайте в Гърция и Турция, къв го държите тука? Като се научат нашите, че клиента е БОГ, тогава ходете по Черноморието

54

Keli

преди 1 година

Излиза , че каквото и да предприеме човек в България трябва да е нащрек . Много изнервящо.Зад всеки ъгъл те очаква измама. Лишен си от нормален живот. Все си в очакване някой , някъде да те прецака. Хората търсят коректни взаимоотношения . Защо трябва хората да бъдат определяни като наивни и прости? Обществото в което живеем , ценностната система е е коренно различна. Добродетелилипсват .Няма принципи. Всичко , което ни се случва е закономерно.Жалко.

53

Опарен

преди 1 година

На мене и на родителите ни дадоха бонови книжки за да участваме във масовата приватизация,и аз ги вложих във ,,Парк Хотел Ленинград" -Пловдив.Веднъж отидох да питам за акции,и ми казаха че неще съм се объркал.Тези които ми го казаха,нямаше нужда да се повтарят.Аз се имам за умен достатъчно.Моята сестра не си извади бинова книжка,докато започна работа в ,,Новотел-Пловдив'' във кухнята.Задължиха я да си извади бонова книжка и дя инвестира във Новотела.И тя стотинка не вида.Вие ми пишете за измами.

52

Solar Power

преди 1 година

Така е защото бугарина е проззссс. Живял е много бедно през соца всеки лев е пестил , НО не го е инвестирал и сега е още по беден. Търси откъде да спести 2 лева и накрая се самопрецаква.

51

Анонимен

преди 1 година

Е по фейсбук ли се търсят вече квартири??

50

Nikolina

преди 1 година

tezi izmamnisi sa na vsyakide yavno si imat hora viv polisiyata

49

Измамата не е

преди 1 година

"по морето", а във Фейсбук, драга мисирка ПС.

48

Алекс

преди 1 година

Стръвта е заложена и Шаранът е клъвнал.Да изпращаш пари на непознат от Фейсбук не е много мъдро решение.

47

Истината

преди 1 година

Да, стаите в Амстердам са като в Багдад, дори и 4 звездните. Просто атмосферата е толкова приятна, че тясната скъпа кутийка не успява да развали приятния трип. Аз мисля, че преди 2 години взех мини апартамент на Слънчака в комплекс на последна линия за 30тина лева. Вярно, че беше юни, но пък водата чиста. Какво му е лошото да спестиш от кутийка за да се раздадеш по капаните. А не като изсъхнала намусена писарушка да кръжа по главната в бързане да не изпусна ол инклузива от замразени кебапчета.

46

Анонимен

преди 1 година

Не можах да разбера как така апартаментът се оказал в Пловдив?

45

Бачо

преди 1 година

Когато срщна ".... във Фейсбук ...." спирам да чета.

44

Анонимен

преди 1 година

Некадърници., квартири се търсят физически и на място там са най добите оферти и цени. Всички Суратьтефтераджии си заслужавате съдбатаото сте бавно развиващи

43

Анонимен

преди 1 година

100 лева било солена измама ?! хахахаха За последните 30 години бг народ е измамен със стотици милиарди , а виновните ни се подхилкват от телевизора ....

42

Анонимен

преди 1 година

Ако парите са пуснати през Изипей, могат да се получат само чрез лична карта на получател. Оттам веднага могат да съдействат с данните му. Или мврто спи или и касиерката е замесена.Не коментирам колко трябва да си мало.умен, че да търсиш квартира у фейса...

41

Анонимен

преди 1 година

Ако някой ви предлага НЕЩО за НИЩО става въпрос за измама.

40

До 41

преди 1 година

Щях да си намеря други познати до морето. Идеята ми беше не да се хваля, а да кажа, че няма нищо лошо човек да търси изгодната оферта. Ако е въпроса аз съм спал и в Амстердам за 20 евро самостоятелна стая от обява на местна жена. И не съжалявам. Сега ще изскочат "ит" специалистите да ми обясняват колко съм оръфан и как тънкото винаги излизало скъпо. Приьоеавам - или демонстрирайте ЕМПАТИЯ или си мълчете. Няма нужда да защитавате *** измамници. Що за народ о Боже!!!

39

До истината

преди 1 година

А ако нямаше познати на 50м от централния плаж в Несебър къде и за колко щеше да спиш? Нямаше да е за 10 кинта определено.

38

Отегчен

преди 1 година

Кога пък ще изпратя капаро на непознат за мен човек! Изобщо, започнат ли да настояват за капаро и да ме притискат всичко да стъне бързо и сега, една огромна червена лампа започва да ми свети.

37

така е

преди 1 година

като се търси през фб