43

Анонимен

преди 1 година

Украинците вече разстрелват в гръб всички тръгнали да се предават. Заповед от Киев.

42

Анонимен

преди 1 година

Мноо са зле горките, не разбират как ги лъжат за реалните им шансове. Трябва да ги лъжат, че побеждават, за да могат да продължат да воюват, но не към победа, а към това да оскъпят неизбежната победа на Русия, и то изцяло на гърба на Украйна, изцяло за печалбата на ФАЩ...

41

Да да

преди 1 година

Даже са на полската граница . Да му мисли нато сега като путин извади високоточните ракети на въглища ......глей кво става .ХА ХА ХА .

40

Пепито

преди 1 година

Това путинофилите сте много зле

39

Анонимен

преди 1 година

абе г-да лъжци света знае че укрите заминираха одеса света знае че сащ и ес санкционираха русия а сега ги обвинявате защо сте толкова зли и хитри и укрите правят същото бомбят своят народ за да обвинят русия света ви научи номерата нико и неви вярва криите се и се търсете г-да гей

38

Ром'с

преди 1 година

Тази снимка е страхотна, тъй се събират терористическите организации, сепаратисти.... Браво.. с една снимка е казано всичко!

37

До 54

преди 1 година

Стабилни наркотици вземаш др0гаре

36

Анонимен

преди 1 година

До Хахаа 53. Някога в Московията може и да стане по-скъпо, но засега е много по-евтино, отколкото у нас. Хахаа.

35

Анонимен

преди 1 година

Всичко е демагогия, добре измислен сценарии. Разиграват ни театър на живо, 3Д. А като гледам финалите на американските филми, значи нищо добро не ни чака

34

Анонимен

преди 1 година

Президента зеленски е евреин това май ще реши изхода от войната в полза на украйна в далечното минало евреите са били народа на Бога затова ако все още са народа на Бога , бог ще направи така че да се победи Русия по един или друг начин

33

Хахаа

преди 1 година

Ей,***,живеете в ЕС.Ако не ви харесва,бегайте в тайгата,щотов московията ще се схванете от скъпотия.Хахахаа,смешковци сте.

32

ДаКастрирамеПаситто

преди 1 година

Не е вярно! Според Сороспийските медии, фашагите-укри са вече в Москва,пред стените на Червения площад и под ръководството на своите господари - инструкторите - световните терористи ФАЩ и Англия всеки момент ще влязат в Кремъл за да арестуват Путин,Лавров,Шойго и Медведев и ще предизвикат Майдан,подобен на този в Украйна.Поканени на това събитие са и изявени български сорос.пии,като начело на българската делегация ще бъде безродника-бомбандир Сулю Паситто.

31

до 50

преди 1 година

И с какво ще ги унищожи? Ти виж, че безаналоговата руска армия на практика престана да съществува. Сега заливат източна Украйна със снаряди и на практика унищожават всичко. Това не са военни действия, а просто безогледно пускане на огромни количества снаряди. А снарядите нищо не струват - просто желязо и барут.

30

до 12

преди 1 година

До Zеленски- Знаем че ти се иска по-бързичко да е - но няма да стане. Имай просто търпение. Бавно или бързо , резултата както виждаш, е същия. Само дето с даване на оръжия, ще има повече жертви и разрушения в Украйна. Ама на кой му пука.

29

БАНко

преди 1 година

ВЕЧЕ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА Е ТАКА , САМО НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА ПИШАТ ОБРАТНО !!

28

Правилно ли прочетох

преди 1 година

"През март руските сили претърпяха поражение при нападението на столицата Киев,"??????????? Колкото и да повтаряте тази лъжа, няма да стане истина! Бавната и спираща непрекъснато танкова колона към Киев бе с единствената цел да отвлече украинските сили насевер, за да може Русия на юг, по-лесно да свърже Крим с Донбас и завземе моретата. Русия точно тогава не е искала да превзема Крим. Но не си правя илюзия че ще спрете, щом всяка преписана статия от пропагандата, започва с тази глупост.

27

Говедо

преди 1 година

До Анонимен..43...Онуй да не бара г.ъзa на коня?

26

Анонимен

преди 1 година

назначи ли нови генерали бе прислужник на запада

25

Анонимен

преди 1 година

Бой по обезумелите хохли! Никога нищо не е било тяхно. Защото винаги са били лениви измамници.

24

ДО БОБИ

преди 1 година

не знам в ирак и либия да има голяма българска общност.от там идва разликата в мисленето на българофобите с българофилите.смешни сте с тези копейки.комунистическата пропаганда ви е направила зеленчуци.