191

Анонимен

преди 1 година

Вярвам, че е така. Вярвам още и, че Русия е една маааааалка страна, от която нищо не зависи, както и, че украинците скоро ще превземат Москва както е тръгнало.

190

Анонимен

преди 1 година

СМЪРТ ЗА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ,ИСКАМ АЗ ДА ГО РЕДУЦИРАМ И ИЗБИВАМ ! ГРОБ ЗА ИСИОТИТЕ С УКРАИНСКИ И ФРЕНСКИ ЗНАМЕНА ГРОБ ЗА ТОВА ДИВАШКО И ПРОСТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ !

189

Анонимен

преди 1 година

Смешна статия ,а помните ли *** във фацебука как си накичиха френските знамена !

188

син мамин

преди 1 година

мамо, един тук каза, че ще ми вземе джипката! ПОМАГАЙ! ПОМОЩ!

187

ЦСКАр

преди 1 година

Не Възраждане, 87ъZраждане!

186

Э

преди 1 година

Колко човека играят Путин, приличат си, но разликите вече са очевадни!

185

Анонимен

преди 1 година

Никой не му дреме. Северодонецк и Лисичанск вече никога няма да са украински. Украйна говори полулъжи. Русия напредва и ще постави Украйна на мястото й. А вие си въртете латерната.

184

Много смях

преди 1 година

ДПС+"Възраждане" заедно на протест, а Копейкин и Пеевски се прегръщат. Има и снимка даже.

183

Партенка

преди 1 година

Слави е с мутрите. Там направи първия си милион. Проблема на тези хора (Слави, Боко, Ахмед и Костя) е, че младите вече направиха първия си МИЛИАРД, ВЪПРЕКИ ТЯХ. Справка - еднорога. И сега ще го лaпате. Ама ЯКО. Свиpки. Вятъра на промяната започва от септември, а свършва чААААААК, ЧААААаааААаак на местните избори. Малко бавно загрЕвате, ама всичките помиaрчета (вашите наркоманчета, с джипове убийци) не ги чака светло бъдеще.

182

Анонимен

преди 1 година

Гледам по международния видеообмен, че украинските въоръжени сили са се насочили към далечният изток на Русия след превземането на Москва и скоро са канят да превземат п-в Камчатка чак до Владивосток и Находка

181

Вероятен Copocoид

преди 1 година

Вижте какво ще ви кажа - тези елементарни статии са толкова пpocташки, че се ЧУДЯ ДАЛИ РЪКОВОДСТВОТО НА РУСИЯ И КРЕМЪЛ ПЛАЩАТ ЗА ТЯХ. Всяка една такава статия буди тотално отвращение. Ако сте съгласни, срещу заплащане ок $200,000 НА МЕСЕЦ мога да ви бъда сътрудник и да ви ръководя антируската пропаганда в България и то в свободното ми време. Това предложение е за онези, които следят тези коментари. Ползвам ИП адрес без ВПН. Имате ограничено време за контакти.

180

Анонимен

преди 1 година

А Бай Дън яде костенурки (горско пиле) за дълголетие

179

Българин

преди 1 година

Прекалено евтно...БГ журналистиката копа дъното, за да си получат заплатите ...

178

Анонимен

преди 1 година

Явно всичко действа точно, щом този е само вторият двойник на Путин. Истинският умря 2008 а, а първият двойник 2019 та. КГБ ги сменя като носни кърпички, та с тия двойници до 100 г Пуутлер няма да умре. Да живее КГБ

177

Анонимен

преди 1 година

Веднага повярвах. А онези в северодонецк хвърлят боб.

176

Анонимен

преди 1 година

Ден да мине, самун да умре, лаф да става и да има трафик за сайта. Други пръдни?

175

Факт

преди 1 година

Поредните глупости...

174

Сигурно е така…

преди 1 година

А УВС смело напредват във вътрешността на Русия, след като обкръжиха и превзеха Москва за има-няма две седмици.

173

Анонимен

преди 1 година

О, Боже, къде се дяна класиката с пеленачета за закуска и 512-те операции на рак, единият от който е рак на зъбния камък?

172

ЦСКАр

преди 1 година

Не знам дали ашкеназите спорят с другите евреи или нЕкви масонски групировки спорят помежду си, НО щатите и мАсква са пълни и с двете. За щатите и основателите им направили пари от опиум и изт. Инд. компания всички знаем. В СССР е същото. Владимир Илич Ленин-БЛАНК му е цялото име. Крал Маркс е еврейн и се казва Млрходай Леви. Света от стотици години се управлява от подобни *** и последователите им...