251

Анонимен

преди 1 година

Путин- ...НИЕ РАЗВИВАМЕ НАШАТА СПЕЦИАЛНА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА ЗА ДА НЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ВОЙНА"...КОМСОМОЛСКА ПРАВДА- А СЕГА ДЕ, КАКТО ЛАВРОВ БЕШЕ КАЗАЛ- РУСИЯ НЕ Е НАПАДАЛА УКРАЙНА, И РУСИЯ НЕ Е В УКРАЙНА- АЗ ЛИ НЕ РАЗБИРАМ НЕЩО, В КРЕМЪЛ ЛИ СА НА НЕЩО МНОГО СИЛНО ИЛИ СА МАСОВИ УБИЙЦИ, КОЕ Е ВЯРНО

250

Анонимен

преди 1 година

Абе я да си го кажете в прав текст,не разбирате защо всяка санкция срещу Путин се обръща срещу запада и няма да си признаете, че е защото сте т*пи, а ще измислите че Путин се е съюзил с велики сили от отвъдното. Аз пък с риск да ме обяват за врачка и шаманка ще ви кажа, че съветниците на запада са астралопитеци, непознаващи материята и обясняващи си гръмотевиците в небето с бог Один или Зевс ако щете. Нали знаете, в каквото го обвиняват, това правят те. Та сещате се.

249

Чугун

преди 1 година

Тоя се е сдухал тотално! Такива се самоунищожават, лошото е, че преди да пукясат гледат да наранят колкото се може повече хота около тях, а тоя може да изстреля ядрените ракети по цял свят ей така от злоба, че ще мре.

248

Анонимен

преди 1 година

"Идеите му са повече от безумни - за тюрко-славянска империя, обединение в общ евразийски съюз!" хаха идеята за укро национализъм е далеч по безумна - и очевидно проблематична. Кво лошо има белите хора да се обединят, и без това са под атаква в глобален мащаб...

247

Анонимен

преди 1 година

Като знам окултните практики минали през белия дом, не се изнендвам за сходните в кремъл. Те и без това се кланят на един бог цар кинти /не долар/. Туй кво квипат медиите подвласни на господарите си е ясно. Важното е бройлерите да запат с устички и да ахкат.

246

анализатор

преди 1 година

До: номер 283 По-добре повярвай! Защото нищо от това не е преувеличено! Ти имаш ли си представа кой е Александър Дугин?! Виж има негови снимки и видео! Не, не е шаман. Личният идеолог на Путин, поразително прилича на Осама бин Ладен на снимка на която се упражнява с гранатомет! Идеите му са повече от безумни - за тюрко-славянска империя, обединение в общ евразийски съюз! Срещал се е с представители на забранения Ергенекон в Турция!!!

245

Анонимен

преди 1 година

Валерий Соловей и Андрей Космач с всички сили и средства заработват хонорари.

244

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха, заболя ми стомаха от смях. Виж, ако бяха казали че обича да танцува гол в компанията на феи и русалки щях да им повярвам.

243

Анонимен

преди 1 година

Чудя се докога медиите ще тестват интелектуалния потенциал на българите с такива статии.Следващата непременно да е със заглавие:,, Путин извършва сатанински ритуали в бункера".

242

Анонимен

преди 1 година

Еее мале, щом не са намерили заместник на придворния Вещер на Путин, значи Русия е обречена, а Путин има проблем с неизбежната истина за всеки, имал шанса да опознае живота. Я кажете Бай Дън днес колко литра прясна кръв от деца са му преливали за да го съживят за пред телевизията?

241

279 ако не си

преди 1 година

спомняш т0шовото време и гледачката около Петрич...значи си малък.

240

Анонимен

преди 1 година

Таа статия от некой шаман ли е писана?

239

монголоидЪ

преди 1 година

да набляга на химиотерапия.

238

ганю е проста путка

преди 1 година

по времето на развития соZиализАм полит бюро имаха частна гледачка/баячка, така че простотиятаНа др0гарете върви по партийна линия.

237

Анонимен

преди 1 година

Нека се оттървем от окултните практики на Русия така както Е.С. ни помогна да се оттървем от всички заводи построени по време но комунизма и социализма. 8 милиарда кредити са малко за 5 месеца. Гърция генерира по 30 милиарда дълг на година, а нашите изостават както винаги! Добре, че ще купуваме газ от Гърция да им намалим загубите на година и да генерираме повече на наш гръб. Като потъваме ще потъваме заедно - европейска солидарност.

236

Анонимен

преди 1 година

Всички заедно с ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС за да свалим ветото и подкрепим горящите български флагове РСМ, за да подкрепим и пратим оръжия на забранилите българския език в български училища в Украйна - Киевски режим и за да подкрепим партиите спасили ни от пандемията посредством локдауни и социално дистанциране. Всички заедно с ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС за да свалим от власт Митрофанова и да се оттървем от IT сектора като го подарим на взимащите тройно по-ниски заплати РСМ.

235

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че Байдън и Херо Мустафа са лицето на доброто, а не като Путин и Митрофанова. С удоволствие бих прегърнал Мустафа така както Бойко прегръща диня-любеница и с удоволствие бих се ръкувал с Байдън така както го направи призрака от Киев. Кой, ако не Байдън и Мустафа подкрепиха спасителите на народа Бойко и Петков. Всички заедно с ПП, ДБ, ДПС и ГЕРБ за да подкрепим падането на ветото над РСМ, да подкрепим пращането на оръжия в Украйна и да подкрепим септемврийските ковид локдауни

234

дърт

преди 1 година

"Мъдра" писаница в стил: -Чунчуру ведере на куку ведере, чунчуру дупка напълни копанка. (незапознатите да се обърнат към творчеството на Ботев)

233

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли до сега, че Путин и Митрофанова са виновни, че народа се смее на завърталия се от 25 годишно имигрантство Кирчо и безработния в продължение на 25 години Иванов. Те са горди наследници на членувалите по 30 години в БКП - Петко Петков и Мария Бойкикева и е нормално децата им да ни водят към светло бъдеще.

232

Анонимен

преди 1 година

Сатаната в Кремъл падна още един мит за Русия че е най голямата православна държава гледах как са постройли православен храм на войната с претопено желязо от воени трофейни немски танкове и всякакви воени неща вместо стенописи икони нарисувани воени сцени от битки тръпки ме побиха от тоя ужас Има нещо сбъркано в тоя народ а спокойно можеха да станат една демократична и нормална държава като Сащ с толкова много ресурси