53

Статистика

преди 2 години

90% от педо.филите са и обратни. Статистика.

52

Анонимен

преди 2 години

До Юнг: Природата просто ни демонстрира какво се получава, когато в тия неща няма регулация, а просто инстинкти. В природата мъжки екземпляри се чукат с други мъжки, когато алфата не ги пуска до женските. В нашето общество, кой ще е алфата? Ако съм аз, става. Иначе не!

51

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Сократ: и едното и другото са проблем за психическото състояние на отглежданите деца. Но това, че има деца родени от непълнолетни жени, живеещи в коптори и непосещаващи училище не прави отглеждането на деца от гей двойки по приемливо. Какви ще станат такива деца като порастнат. И те гейове? Поне в нашата конституция всичко е ясно написано: бракът е доброволен съюз между мъж и жена.

50

SS

преди 2 години

Сбърканите,гнусните и извратените не мирясват !

49

Анонимен

преди 2 години

51, вече са цитирали мисълта на Сократ. Издишаш веме, опитвайки се да отклониш вниманието.

48

Сократ

преди 2 години

"Тук всички яко са се загрижили за психическото възпитание на деца, отглеждани в гей двойки. Но нямаме никакъв проблем с деца родени от непълнолетни жени, живеещи в коптори и непосещаващи училище."==>> "Да се оправдаваш с грешките не другите е все едно да се миеш с кал" - Сократ.

47

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента краварите да им спретнат една "демократична" пролет..

46

Анонимен

преди 2 години

Каква липса на демокрация се шири в Япония.....

45

Анонимен

преди 2 години

Сега е модерно.

44

До 45

преди 2 години

Да, прав сте. Нека обсъдим хилядите деца в социални домове, които са изоставени от хетеросексуалните си родители или тези, които са жертва на системен тормоз и насилие от...хетеросекусални родители.

43

Юнг

преди 2 години

До хтрос ... не е така, хомосексуализмът се среща навсякъде в природата, в природата нещата не са черно-бели, а многоцветни, така природата организира своята еволюция.

42

Евроджендарджия

преди 2 години

Японските шимейлки са ми любимите след руските... ох Котьоо

41

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече деца имаш - толкова повече ще обичаш и ще бъдеш обичан. Всеки ден децата ми казват "Тати, обичам те."

40

Накъде върви светът

преди 2 години

Марико сан и Бунтару във филма Шогун ще си разменят ли местата?

39

Анонимен

преди 2 години

39, колко сте се образовали, обратните, и най-вече - за колко образовани се мислите, няма значение. Не обсъждаме академични въпроси.

38

Анонимен

преди 2 години

Имам си бяла хубава жена, 2 хубави здрави деца, бачкаме двамата яко, възпитаваме ги консервативно-традиционално. В училище са добре, дъщеря ми е уча един ден като се жени да избере честен работлив мъж, а не богат. Да се ожени по любов и да има поне 3 деца. Това е щастие. Искаме много деца да е весело. Представете си 10 деца да седнем на една голяма маса. Колко би било хубаво и весело.

37

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам и в Япония ги няма много. Сигурно са с американски корени.

36

Анонимен

преди 2 години

29, пак ти куца четенето, но така е с увредените. Писах ти каква е функцията на брака и какво пище в законите. Друтото, кактжо също се писа, можеш да си караш без брак. Някой да те е спрял?

35

реалист

преди 2 години

Както винаги японците са най-мъдри

34

хтрос

преди 2 години

Размножаването е биологичен процес, чрез който организмите се възпроизвеждат, създавайки нови индивиди. То е основна отличителна черта на всички познати живи организми всеки индивид е резултат на размножаване на предшественик. Животът на Земята продължава да съществува благодарение на свойството на организмите да се размножават.