63

Рашков

преди 1 година

Купуването и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ,вече е РАЗРЕШЕНО....Ха-ха-ха....АПЕЛ към ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане- КУПУВАЙТЕ РЕЦИПРОЧНО гласове от ПП"ПП" нали според Просто Киро това е демократично ....С техните камъни по техните глави....

62

Анонимен

преди 1 година

Едва ли има нещо по цинично от това група *** да кръстят своето шествие "Марш за европейска България-в защита на парламентаризма и демокрацията"и това мото да бъде издигнато само и единствено за защита на един продажен индивид гордо извоювал своето име-Киро Простото!

61

До 58

преди 1 година

Баровците живеят по-добре,защото досега ни управляваше 12г.хунта.Вече ще е по-добре за народа,начело с млади,образовани и необвързани политици.

60

Анонимен

преди 1 година

За първи път виждам протести срещу опозицията,явно дните на"управляващите"са преброени!

59

Анонимен

преди 1 година

Без Русия, няма Европа, има Еврабия, образовайте се от научни източници, не пропагандни псевдоинтелектуалци. Въпрос на география и генетика.

58

xoxo

преди 1 година

А ПП е партия на американското посолство.Честито.

57

Ес

преди 1 година

Според мен тук ще си е зле като досега - ес не иска да бьдем добре от колко години сме там единственно по зле става за обикновенните хора докато баровците стават все по богати поне мое наблюдение

56

Анонимен

преди 1 година

Бурна,бурна,колко да е бурна,фиаското с проекта Кирее и Ко е пълно,хората които го инсталираха тук вместо да изпишат вежди на българите те им извадиха очите!

55

Шефа

преди 1 година

Очаквам политиците в Парламента да се самоунищожат и от глупост да допуснат други партии в НС ,а те да духат супата!

54

Ес

преди 1 година

Нямам познати които учат на запад но да нали им станахме слуги6 човека от някогашната компания работят в - ес, строители чистачи, шофьори и две жени от бившият клас знам че са там като проституткиОт 10 човека някогашната компания 4 сме тук - тоест 3 *** един почина на-42 от рак

53

До58

преди 1 година

Ще ходя да протестирам където реша и срещу когото реша не си ти човекът който да ми даваш наклон на фууя!в/Въпреки всичките нови грантове раздадени от фондация Америка за България дните на продажника Киро Простото са преброени!

52

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е партия на ГЕРБ. Каквото му нареди Борисов Костадинов това ще прави.

51

Пп

преди 1 година

Киро и кокорката направиха парата е вярно не можаха да вкарат - рсм за наша сметка но ако хората ги изберът пак в което се сьмнявам ще решьт и този вьпрос

50

Анонимен

преди 1 година

До 48:Ще ти отговоря:ЕС ни дава възможност за добро образование.Всеки един от нас без иключение има познат или роднина зад граница,който работи или учи.Няма да излезнем от ЕС,но трябва ли да търпим Кирчо и Кокорчо да ни лъжат?

49

До 57

преди 1 година

Ами отивай да протестираш пред Козяк, кво ми пишеш тук?

48

До55

преди 1 година

Вярно бе,те тия продажни непрокопсаници в лицето на Киро&Ко гаарга ни ги насади тук,или викаш си ги"избрахме"?

47

До 48

преди 1 година

Като ти гледам правописа, ако бях работодател щях да ти давам трицифрена заплата. Вероятно и работа за толкова щеше да вършиш.

46

До 49

преди 1 година

Ей тоя Козяк... Научил едно име на улица и го повтаря като умопобъркан. Ами, като смяташ, че коренът на абсолютно всички проблеми в България произлиза от там - отивай да протестираш там.

45

Вьзраждане

преди 1 година

Надявам се вьзраждане да са сериозни ще гласувам като мнозинството бьлгари за тяхИзльгах се да дам глас за киро и кокор подведох се, заради радевНикак няма да ми липсват

44

Против

преди 1 година

Правосъдие за всеки са точно олигарсите Панов, Ристю и т.н.