59

Анонимен

преди 1 година

Браво на ГЕРБ!

58

Анонимен

преди 2 години

Ами ортака на Бойко, чалгаря Слави е държал това министерство.

57

Анонимен

преди 2 години

Трябва промяна на закона!ДЕПУТАТИ ДА НАПУСКАТ ПАРЛАМЕНТА, ЩОМ НЕ СА СЪГЛАСНИ С ПОЗИЦИЯТА НА ПАРТИЯТА ОТ КОЯТО СА ИЗБРАНИ!ГЛАСУВАМ ЗА ПРОГРАМА!КОЙТО ИСКА ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМ ДА СЕ КАНДИДАТИРА САМОСТОЯТЕЛНО КАТО НЕЗАВИСИМ!ВЛИЗАШ ОТ ЛЯВА ПАРТИЯ аз избирам да поддържаш закони за социално слаби!НЕ СИ СЪГЛАСЕН-ИЗЛИЗАШ!СЛЕД ТЕБ ИДВА ДРУГ И ГЛАСУВА ЗА ТОВА КОЕТО СЪМ ТЕ ИЗБРАЛ!ТОЗИ НЕИЗВЕСТЕН БЕЗ СЛАВИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ВЛЕЗЕ! ПРОДАЖНО ....ВЛЕЧУГИТЕ СА УМНИ!

56

карачанаков

преди 2 години

И кои строители са се оплакали сигурно ще ни кажеш ДРУГ ПЪТ.

55

Подаръчно пликче

преди 2 години

Най-големите мафиоти са червените кхмери. Отгледаха и изучиха децата си по Харвард и Кембридж,но не в Москва и Санкт Петербург. Сега ни управляват под вещото ръководство на Импексова и Рашков.ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА.

54

Анонимен

преди 2 години

Нормално е.ИТН са същите хора от ГЕРБ.Тези честнитеи почтенни ще се махнат от ИТН и ще останат хората на ГЕРБ.Във Възраждане е същото.Партия на ГЕРБ.Те и ДПС са управляващите в България.Притежават всичко,газ,петрол,топлофикации,електропреносни дружества.Кой мислите Ви вдига цените до небесата.Тяхните фирми.Мафиотите си имат държава.След като имат Гешев ,мафията е спокойна.

53

Анонимен

преди 2 години

Чудя се на Копейкин той явно не взима комисиони а направо куфари с рубли не можем да си представим за какви денги става въпрос да ни направи буфер колония на Русия така че Трифонов с неговите комисиони пасти да яде Така се става милионер по най лесния начин

52

Анонимен

преди 2 години

Трифонов комисионера вота на неговите избиратели е за комисиони голем бизнесмен той не краде само си гребе нали си има пешки да му натискат копчетата жалко и подло

51

Анонимен

преди 2 години

Народът започна да схваща, че промяната е за да го поразмърдат, защото младите хора не харесват стандартната поза, не им е интересна.

50

Анонимен

преди 2 години

вечното мрънкане и миризмата на чесън са характерни за бачкаторите на заплата. само с бой се оправя тая класа

49

Ромче от редута

преди 2 години

А българчетата на комунистите ще ги изземвате ли,че после пак някой Харвард да не дойде да ни управлява.

48

Българофил

преди 2 години

Кандидатирам се за новите избори! Връщам Руския газ- ще му плащам в рубли на Путин! Гледаме как да извъртим тъпите санкции на ЕС в наша полза! Ако се наложи се махаме от НАТО! Децата на ромите се вземат ако някой от родителите има криминално досие. Кампании да се осиновяват в чужбина...образователни кампании ... И ГОЛЕМИ промени в образованието!

47

Подаръчно пликче

преди 2 години

Няма друга мафия от тази на червените кхмери, олигарси от прехода на Луканов, строители на "големия шлем", енергетици от типа Р.Овч.,Радеви проекти като ПП ограбващи България с космическа скорост Еконти, Лорери, Банки за "развитие" на частните им фирми, Елени Офшоркова, Корнелия Импексова, Никиту Банев, Миньори Стайков, Бенчо Очите и т.н.ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА!

46

:(

преди 2 години

Щом Строителите се оплакват:):) сещам за за една кметица на Малдост - строителите се оплакаха че взима подкупи....сега без нея цялата Мадост е застроена, не остана дори градинка. Когато строител се оплаква не комисионната е голяма а не му дават да строи в градинките. Все пак строителите в БГ са мафия свикнали да работят с мафията от ГЕРБ

45

Анонимен

преди 2 години

Пред медиите са много смели и размахват всякакви фишеци за корупция, но когато се стигне до доказателства нещо ги е страх да се обадят на прокуратурата. Защо ли?

44

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане каквото и да е!

43

До 38

преди 2 години

На изборите ще видите кой mрол, кой премиер, кой куриер, кой кум, кой кумец, кой кумица, кой баджанак, кой на баджанака годеница, кой открадна народната парица!!!

42

до 38

преди 2 години

Като дойдат изборите и излязат да гласуват хората, ще видите кой ***, кой премиер, кой куриер! Недейте да лежите на та'я кълkа, че са mролове, за да не останете изненадани!

41

Боко

преди 2 години

До 37. И ти си лъжец. Точните думи са "Аз говоря простичко и вие говорите простичко и затова се разбираме". Смисълът е коренно различен от твоята писанка май, а?

40

Vip

преди 2 години

Слави правеше кастинги за депутати е ето го резултата.. Сега се вадят кирливо бельо само ние вече не можем да разберем дали Слави го е нацапал или такива си избрал.