23

Румен

преди 1 година

До 24. При война е така едни забогатяват други обедняват. При Хитлер и златните зъби са сваляли на убитите. При Милошевич също завличаме от окупираните територии.

22

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия е слабо решение и недейства, както мислеха в ЕС. Руснаците си крадат здраво от украйнските територии хора, деца, на Заточение. Суровини, цветни метали, земеделска продукция и всичко що може да се завлича.

21

Анонимен

преди 1 година

Много се радвам.... Вчера франсетата,днес жабарите, а като секне газчицата и за Дойчланд ще стане весело. Нека последния загаси лампата и да пусне завесите на театъра наречен ЕС... Няма само нир да сърбаме попарата на джо бидоня я!!! Айде още санкции бе американски слугги.Защо ЕС служи на САЩ а не на гражданите си?!? Споко де-и зимата ще дойде,ама нема се плашим-хората до 20ти век са живяли без ток.Кърпете кожуси и юргани.

20

Анонимен

преди 1 година

Имаше доклад, че санкциите срещу Русия са им помогнали , защото петрола и газа са скочили много и дори и да продават с отстъпки на Китай и Индия, печелят много повече , отколкото като са доставяли в ЕС на миналогодишните цени.

19

Анонимен

преди 1 година

Сега вече простия киро и кокорчо хванаха делови. Танкери за втечнен газ на куково лято, италианците, французите и германците с предимство. А иначе ние ще пуснем макетаъа в ес отказвайки се от цар самуил

18

Цв

преди 1 година

Май всичките санкции към Русия от целия ЕС ви се наби яко на някои места и на икономиките. Всички ми ядем попарата, плиткоумна изкуфяла администрация на ЕС. А Путин си го премести!

17

Анонимен

преди 1 година

"Великата икономика на ЕС" - ха-ха-ха! Къде е Киро-*** да каже пак, че Русия била бензиностанция с ракети?

16

Анонимен

преди 1 година

Какво плачете. Наш Кирчо още преди 2 месеца се отказа от лошия руски газ, вие защо още не сте.

15

NoirFire

преди 1 година

Освен да дръпнат по една линия друго нищо не виждам какво могат да направят по въпроса.

14

Захаров

преди 1 година

Преди да бъде открит природния газ хората са мръзнели, гладували и мрели, като,мухи от инфаркт и инсулт.

13

Анонимен

преди 1 година

Когато започна войната, на централните площади в италианските градове пишеха имената на руснаците и техните телефони за да им звънят и тормозят. Италианските университети спряха курсове по руска литература, а Миланската скала спря спектакли с руски диригенти и музиканти. Учудвам се, че толкова късно реагира Русия - досега трябваше да спрат всичко. Иначе, когато бе КОВИД кризата Русия първа помогна на Италия, т.е. "направи добро, изяш л***о".

12

Ха,Ха,

преди 1 година

Че нали щяхте да я морите Русия бе, щяхте да я оставите без приходи и руснаците щяха да се разбунтуват, да свалят Путин. Айде сега да си правите гейпарадата и се надявайте той да ви о пиня.

11

Анонимен

преди 1 година

Събудихте мечока сега кой ще го приспива?

10

SS

преди 1 година

А в Бг се карат за власт и пари ! И на никой не му пука,че идва тежка зима !

9

До Анонимен 7

преди 1 година

И бухат ли, бухат китайците газ у консерви

8

Анонимен

преди 1 година

Изоуснахте питомното сега гонете дивото, ама пеш.

7

Нане

преди 1 година

Аве тия що купуват в рубли... А нашият краварски *** спря газа... ===)))

6

Анонимен

преди 1 година

Смешници, Китай изкупили всичко с дългосрочни договори от Катар, СА, Иран и ОАЕ, но ще купуват и руски с намаление, а вие като сте много умни стойте на студено и тъмно.

5

Анонимен

преди 1 година

На Русия никой не може да верва,лъжат като дърта ц.... а.От вторник спират газа през Турски паток, уж за планов ремонт.

4

Анонимен

преди 1 година

Италия няма възможност да спре добива на газ в Русия! Жалко ,че и те се подведоха по безумните санкции и доставка на оръжие за нацистка Окраина!