43

Чичовци

преди 1 година

Тези руски балалайки едно и също си дрънкат.Натяхното да е!Не им се връзвайте!Проявяват натиск,защото са пред ФАЛИТ.Моралният фалит е готов,а се пече и производствения и банкови фалит.Едва ли ще изкара да е жив двойника Путин и РФ до Коледа!

42

ГОЧО

преди 1 година

То ще падне едно мислене!!! Гледай нашКИРО от къде купува и бегай взимай от там! На по-ниски от руските цени! ХА ХА ХА!

41

Тошко

преди 1 година

До 41 ако имаш нещо в главата няма да си помислиш такива неща защото колкото повече оръжия се дава на Украйна толкова повече украинци умират защото няма как да победи Украйна Русия това най-накрая трябва да го разберете Русия никога няма да загуби войната срещу Украйна Русия притежават другия оръжие които не са ядрено но са много мощни аз съм против войната колкото по-бързо свърши и тя толкова по-малко хора ще умрат запада не ги интересува украинския народ точно това им беше целта през тези 30 г

40

Жуков

преди 1 година

ЕС какво почват да циврят те обявиха че могат без руски енерго носители.Русия пак ги жали и не затвори докрай кранчетата.И от братска солидарност към САЩ ще има да чакат танкери мираж със втечнен газ

39

Анонимен

преди 1 година

всички страни трябва да помогнат с въоръжение на Украйна а не да се скатават и да си мислят да се пазарят поотделно с ушанките така и ще приключат бързо с тях.

38

Колев

преди 1 година

Много им здраве с тяхните котешки казваци европейците да се научат да живеят и без руските доставки дори и през студената война при СССР московските сатрапи се държаха по нормално,сега тази клика въобще нямат адекватно поведение,,чурки

37

Анонимен

преди 1 година

Италия обмисля действия заради спрените руски доставки. Тя ще обяви извънредна ситуация. Ще се обявяви повишена готовност за апокалипсис, която готовност ще позволи предприемането на редица действия за намаляване на потреблението, включително задаване на норми за определени промишлени потребители. Нормите и режимите на консумацията са резултат от екскурзията на Драги до Киев.

36

добре 38

преди 1 година

Само да не се напишкаш от радост и от батко Путин!

35

Радостна вест

преди 1 година

Браво на Путин! Разказа им играта на плиткоумните,продажни и интелектуално нефелни либерастки ***! Сега се бийте по празните кратуни и измисляйте нови санкции! Путин сърдечно ви благодари! На международния икономически форум в Петербург са събрани 2/3 от държавите на Планетата.Сключват се договори за милиарди,но не долара,който стремглаво върви към небитието!Рублата продължава да увеличава стойността си! За първото тримесечие Русия има милиарди излишък в хазната си! Слава на Русия и победа!!

34

Анонимен

преди 1 година

Важното е че Путин нареди името си под това на Хитлер и Пол Пот. Не може да бъде до тях, прекалено неумен е. Каква пародия, фашисти празнуват победа на 9 май над нацисти.

33

Ромика

преди 1 година

Каква я мислехме, а тя каква стана тя, клати глава Драги. Досега старата лисица Европата уж налагаше санкции на Мечката, но сега палачинката се обърна и лисицата , ще трябва да подвие опашка, да спре да праща оръжия на Окрайна, и Шулц, Макарона и Жабаря, ще трябва да направят чупка в кръста, и да се яжят на килимчето и да молят за гас, че отиде и икономика и отопление и просперитет без руските ефтини суровини.

32

Цеко

преди 1 година

Микронезия е галеното Макрон!

31

Цеко

преди 1 година

Абе Микронезия за кого е женен, за майка си или за баба си?

30

Анонимен

преди 1 година

Е Запада го мисли много дълго , а руснаците си обират от дЖилязото де що падне. И какво чакат , а не пускат украйнците по далечни бомби и по големи.

29

Ами

преди 1 година

Собственикът на енергийния източник ЗАДАВА ПРОВИЛАТА. КОЙТО ИСКА - ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА ИМ. КОЙТО НЕ ИСКА - ОТКАЗВА СЕ.

28

Обективно

преди 1 година

ПОЗДРАВЯВАМ ПЕТИН ЗА ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ!!!

27

Майна

преди 1 година

АЙДЕЕЕЕ...ЗАМИНА СИ ЕС В НЕБИТИЕТО!!! А ЗИМАТА ЩЕ Е АПОКАЛИПСИС!!! АМА СИГУРНО ЩЕ ВНЕСАТ 2 ТАНКЕРА ОТ САЩ...?

26

Въпрос

преди 1 година

До 72949== Нещо за присвояване на руски финансови резерви от западни банки, чувал ли си? Тогава ми говори за "надеждност"! А за санкции срещу Русия да си чувал? "С Русия се играе или честно, или никак"- Бисмарк

25

72949

преди 1 година

Как досега тези тръби с газ не се разваляха, а изведнъж всички започнаха да издават багажа. Кажи после, че раша била надежден доставчик. Слагайте кръста на другарката п...у..тникова , само тогава ще има някакъв начин да се спре с тая лудост.

24

Анонимен

преди 1 година

Защо и е на Русия да произвежда гориво за ЕС, като и е по-лесно да си краде от украинското от складовете. И да пълни своите. И без това в безлюдните населени места гориво не трябва.