9

Тялото

преди 1 година

Той каза, че има 6 кучета, които отглежда, за да му пазят стопанството, което било ограбвано.Това само по себе си трябва да е забранено. Да отглеждаш кучета , чиято цел е да нападат хора.

8

Айде минуси

преди 1 година

Малкия индиец са го пуснали да си бере и да трупа опит ама е объркал махалата. Трудов инцидент.... Ако имаше полиция и възмездие нямаше да се стигне дотук... Помня една песен н НЛО....Вуйна ми си има Гошо, някаква массттия! Този Гошо скочи лошо на един от тия. Щом не ги ловят затворите, разните бокк лучета, нас ще ни спасят от хората верните ни кучета!

7

Анонимен

преди 1 година

Кво го жалките тоя ***, барабар с другите пумияри. Лично негова е вината. Дано се оправи детето.

6

Бай Лазар

преди 1 година

Трябва кучетата да бъдат умъртвени, както е по закон. Щом са агресивни и са нападнали човек, то това е решението. Собственикът да бъде съден и да изплати кръвнина на родителите на детенцето. Сигурен съм, че е искал да опази стопанството си, но е трябвало да положи необходимото усилие, за да ограничи тези кучета.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ... Бил е ограбван... взима си кучета... грабежите спират... маха кучетата .... Следват... какво ? ами, нови грабежи, разбира се.

4

В Шибанистан

преди 1 година

Обикалят бездомни *** навсякъде, а освен тая екстра разни нафукани кучесобственици си разхождат *** без намордници и се забавляват с неудобствата, които причиняват на гражданите като непрекъснато обясняват колко тяхното кученце било добри и изключително. Проблемът не се решава умишлено, защото вместо да гледат как се краде, тъпите граждани ще са заети да мислят как да се придвижат неизядени.

3

Анонимен

преди 1 година

Прав е Но 2, още по-скандално е, че дори да беше с 2 метра ограда с бодлива тел и да прескочи някой да го краде, пак щяха да му търсят отговорност. Посегателството върху личната собственост и живот в БГ не съществува. Сега, тея кучета сигурно са хранени веднъж на седмица което пак не е редно, но е въпрос на хуманно отношение

2

Анонимен

преди 1 година

Без да му ставам адвокат, но когато няма държава е така. Бил е ограбван подава оплаквания и нищо, решава да се пази с кучета и белята станала е сега кажете, че държавата си е на мястото.

1

Анонимен

преди 1 година

Нали беше азиатски вълкодав..