29

Анонимен

преди 1 година

От кучкарите по-нагли същества няма. Когато стане нещо такова и дете бива разкъсано като парцалена кукла, наизлизат някакви кучкари и почват "кучето не е виновно", "кучето само пази", "кучетата са обичливи и добри по природа", "ако не го е закачало, нямало е да стане". Вие не сте наред с главата бе ***. Ами ако вашето дете е разкъсано от някой питбул, да видим така ли ще мислите. Странен народ сме. Кучетата станаха повече от децата.

28

Ясъмкон

преди 1 година

До АмбриажГледам те и ти си смел зад клавиатура, анонимен също. Истинския мъж какъвто аз не съм а ти си излиза с името си кучкаре. Аз чиниите измих а ти събра ли ла й ната на пу миа рите си от улицата? А Рамбо? Да ми нападне детето и да влезе в кома и ти и пум арите които гледаш нема в гроб да сте повервай ми!

27

Анонимен

преди 1 година

Нали забраниха уж каруците, но каруците продължават да си джиткат из София !! Нищо не става от тая държава! За мен тая държава ми е враг, аз така гледам на нея!!

26

Анонимен

преди 1 година

Мине се не мине някоя седмица и четем за куче изяло дете някъде из страната.

25

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия гаранции бе, млад живот е съсипан!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

СМЕШНО Е ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ЕДВА ЛИ НЕ ИЭКАРВАТ ЖЕРТВАТА ДЕМЕК ДЕТЕТО ВИНОВНО ЧЕ Е НАХАПАНО. ТАКАВА ВИ Е ДЪРЖАВАТА И МАНТАЛИТЕТА, ДОБРЕ ЧЕ СИ ОБРАХМЕ КРУШИТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ И СИ ГЛЕДАМЕ ДЕЦАТА НА ПО НОРМАЛНИ МЕСТА

23

Анонимен

преди 1 година

Всички едри кучета трябва да бъдат иззети и забранени за отглеждане. Те са опасни, нападат хора и даже могат да ги изядът. Всичко по-голямо от болонка не може да се нарече домашен любимец.

22

ПроСоТо

преди 1 година

кучкарите са най-злобната част от "народонаселението"..Те имат ВЪТРЕШНА НУЖДА да държат кучета,защото са ..генетични братчеди с тях..

21

Аноним

преди 1 година

А тази баба, която е местна и ЗНАЕ, че собственика на даденото място има толкова кучета за охрана, какво прави в такава близост с имота му, с две деца??? Може да е било и някаква провокация, с цел, да го принудят да си махне кучетата, за да могат и по-нататък да продължат да го крадат, ама жалко за детето. Кучето няма да се отскубне току-така без причина.

20

Амбриаж

преди 1 година

До Евала ... ще ме излежиш..... в гробищата . Много сте смели вие биячите, когато се гушите зад клавиатурата . Хайде, казвай още нещо мъжкарско и ходи да миеш чиниите в кухнята че мама не търпи да се бавиш когато поръча нещо. Геройче.

19

Съдията Дред

преди 1 година

Тоя собственик на кучетата , дето му пазели имота освен кучета ТРЯБВА ДА ИМА И КАМЕРИ.... за да се вижда точно защо и по каква причина кучето му е нахапало някого. И за да има доказателства пред съда . Защото може да е агресивно куче ... НО може да е било и предизвикано да нападне , с хвърлен камък, с пръчка , да е било дразнено.... ТРЯБВА ДА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ... щото ако има само думи , тогава в съда печели най- приказливия а не този който е прав. ФАКТ.

18

Евала

преди 1 година

Амбриажи, значи защитавате кучето , а не детето, да ви ... Добре , че мога да ви хвана, млади ***. Щях да ви излежа!

17

До 15

преди 1 година

Абсолютно си прав. Всеки трябва да се научи да ги различава. Лесно е . Те обикновено се занимават с нелегален трафик на хора, проституция, педофилия, шпионаж и тнт

16

АнонимеН

преди 1 година

НАВИЙТЕ ДРЕХА ОКОЛО ЮМРУКА И МУ Я НАБУТАЙТЕ В УСТАТА ДА ГО ЗАДАВИТЕ! УДАРЕТЕ ГО ПО НОСА ИЛИ МУ ИЗВАДЕТЕ ОЧИТЕ С ПАЛЦИ! НО АКО КУЧИЩЕТО Е С РАЗМЕРИТЕ НА ПОНИ НЯМА ДА Е НИКАК ЛЕКА БИТКА!

15

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Кучето не е виновно! Кучетата се държат според характера на стопанина си. Следователно,ако кучето,което е нахапало детенцето попадне при нов стопанин с добро сърце то и поведението му ще се промени.За затвор е собственникът на кучето!

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Собственникът на кучето е евреин. Разгледайте учебници по типология и се научете да различавате Собственност си Народ от номадите криптоевреи. От османско робство в България има хиляди и хиляди криптоосманци- юдеи,турци,арменци,роми,грузинци,гърци. Не мен да слушате,а себе се,но моля Ви,научете се на типология. Не е трудно! От тридесет години ни мачкат османци,тоест евреи.Турците също са евреи !

13

АнонимеН

преди 1 година

СЕРИОЗНА ПОРОДА! НИЩО ЧУДНО БАСКЕРВИЛСКОТО КУЧЕ ДА Е НАПИСАН ПО ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ ИЛИ НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ ЧУДОВИЩНИ ПОРОДИ ДА СА ВДЪХНОВИЛИ АВТОРА!

12

анонимен

преди 1 година

Ирландски вълкодав е породата бе.

11

Варналиев

преди 1 година

Преди 2 месеца едни добри кученца в квартала Кайсиева градина във Варна ме нападнаха, без повод. Подадох сигнал и след месец и половина ги прибраха. Значи можело, човекоубийците да бъдат прибрани. Подавайте сигнали, иначе ще ви изядат добрите кученца, както и да ви лъжат грантаджиите кучезащитници.

10

ера

преди 1 година

*** сега ще почнат да доят човека.