166

Анонимен

преди 1 година

Нито е мътно,нито кърваво.Аз Ви писах,още при създаването на ИТН и Възраждане,че това са поредните проекти на ДПС и ГЕРБ.Писах Ви кратко и ясно,че ДПС=ГЕрБ=Възраждане=ИТН.Писах Ви основната цел на ИТН.А тя е да се провали,което и да е правителстов, за да се върне ГЕРБ и магията на власт,за да се краде.Бойко е мафиот,подмазваше се на Меркел за да може спокойно да краде и да взима пари от всичи,а най-много от Путин и Ердоган.Това е,елементарно е.Какво си мислите,полтиците имат интелект ли?

165

Анонимен

преди 1 година

Хората трябва да знаят засега,че ГРБ=ДПС=ИТН=Възраждане=Патриотите.Следим за промени.Засега ПП са анти-мафията и задкулисието.Сега на всеки става ясно какво означава задкулисие.ДПС и ГЕРБ създават останалите изброени с една единствена цел,да представят другите партии за неможещи.Та ИТН спъваха работата на парламента още от първия ден,държаха се като.люта опозиция.Нещо.като шизофреник без лечение.На власт,а бяха срещу власта.А ГЕРБ и ДПС се радваха на успешния проект.

164

Престъпници!

преди 1 година

ГЕРБ трябва да са в панделата!

163

Продължаваме промяна

преди 1 година

Дори да има нови избори след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

162

анализатор

преди 1 година

ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ-ХИ! Възможно е, всичко на тоя свят е възможно! Когато Сергей Навални го изберат за вицепрезидент на Владимир Путин в Русия, тогава може и ГЕРБ да управляват заедно с ПП.Хиля се като ***, но даже не е смешно. Тъпo е.

161

Анонимен

преди 1 година

И тоя се прави на врачка.

160

Анонимен

преди 1 година

Много каскадно почнаха да се навързват марионетките. Тлъстия червен приватизационен бизнес, слугата назначен за президент, неговите слуги - министерски съвет и накрая руското *** с генералски пагони - резервна гума. Останалите са за праха в очите и в организацията на мътната вода дето все още могат да се хванат от останалите дребни рибки. Е, рибки - спомнете си за френския баснописец Лафонтен. Прочетете ги още веднъж - те не са само за деца

159

Анонимен

преди 1 година

Ние, в България, казваме 'НЕ' на мафията!!!!!!

158

Анонимен

преди 1 година

До ГлупостиТо пък да не мислиш, че с вас Киро иска да прави коалиция, бе гербери, да не говорим, че ако вярваме на сайтовете, един и същ е собственика на Киро и Бойко.

157

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията е мътна и кървава, толкова нагло поведение, опити за създаване на етническо напрежението, купуване и изнудване на депутати, организиране на платени протести,забрана полицаите да изпълняват служебните си задължения до сега не е имало. Никой не може да ме убеди, че ПП не узорпират властта. Изтръпвам като си помисля какви ще ги сътворят другата седмица с Македония и как ще ни продадат. Пътният лист им е разписан а те искат нови заеми да теглят. До кога ще търпим?

156

Глупости

преди 1 година

Никой в ГЕРБ няма да прави договорки с Кирил Петков. Това не е възможно, забравете го, каза днес пред "Нова телевизия" депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков. Той допълни, че тактическият интерес на ГЕРБ е това правителство да продължи да управлява, но интересът на държавата е то да си ходи възможно най-бързо.

155

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДа, начело с мошеника, масовия убиец, алчен мафиот, комунист и член на БКП - Бойко с комунистическа книжка, която се отказал да захвърли.

154

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е проевропейска народна партия а не комунисти като ПП.

153

Анонимен

преди 1 година

До DaТова е самата истина , ще го копипействам колкото пъти искам, БОЙКО Е САМАТА МАФИЯ!

152

До 195

преди 1 година

Престани да копипействаш! ИЗМИСЛИ НЕЩО ДРУГО!! АКО МОЖЕШ, ДЕ!

151

Da

преди 1 година

Цяла статия дъвчете ГЕРБ вместо да кажете кой е оплел конците и как!

150

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО Е САМАТА МАФИЯ И ИСТИНСКАТА МАФИЯ, преди време, когато Алексей Петров го каза, не му повярвах, но се оказа истина, това, че артиста Бойко играе театър и ви заблуждава, не променя истината , БОЙКО Е ЧАКАЛ, ЗАТОВА КАЗА "ЩЕ ИЗВИКАМ ЧАКАЛИТЕ" И СИ ВЪОБРАЗЯВАШЕ, ЧЕ Е ГОСПОД И ГОСПОДАР НА ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ, МНОГО ХОРА УМРЯХА В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ НЕГО, ХИЛЯДИ, НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ, ТОЙ Е ЗЛО, ЗЛО,ЗЛО, НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО , ИДВАЛО НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ НЯКОГА! И няма да се върне, над него вали сняг

149

Анонимен

преди 1 година

Костадинов завърши със фалцет изказването си в Народното събрание след като каза фашисти. Истериите са ми противни, както и истериците с фалцет. Същия е без опит като политик и копира Сидеров.

148

Vip

преди 1 година

Смешна теза Борисов има една приказка да не се плюе по другите, а Кирчо директно се из*ра върху ГЕРБ. с ареста на лидера и.

147

Аз пък

преди 1 година

МНОГО МРАЗЯ ДВУЛИЧНИК, КОЙТО ЛЪЖЕ ЖЕНА СИ, КАКТО И ПРИЯТЕЛЯ СИ МИРОСЛАВ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ЛЪЖЕ НЕ САМО ЛИНДА, АМИ И ЛЕНА.... КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ГО ХВАНАТ ...? НА КАЛЪП ЛИ...? И ПАК ЩЕ ОТРИЧА!!! СУПЕРЛЪЖЕЦ!!!