186

не

преди 1 година

Полагат клетви върху Библията, кълнат се: "Всичко в името на народа...." и после?Всичките до един трябва да се изметат с една метла от там.

185

СЛЕДВАЩ ПАРЛАМЕНТ

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+ПП+ИТН - САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА И 2024-25 ИДВА ВЪЗРАЖДАНЕ И БЪЛГАРИЯ ТРЪГВА НАПРЕД И НАГОРЕ.

184

ЬЬЬ

преди 1 година

По подобие на доган ББ трябва да се оттегли от ГЕРБ в ролята си на почетен председател и едва тогава има някаква вероятност за коалиция между герб,пп и дб.

183

Анонимен

преди 1 година

айде започна подготовката на масите за бъдещата коалиция

182

SDI

преди 1 година

Ще стане това, което кажат кукловодите от САЩ. Сценаристите се намират на улица Козяк в столицата.

181

Иван радоев

преди 1 година

Малоумие е да се съставя правителство без партията спечелила най-много гласове. Видя се резултата от управлението на мошениците от Харвард а той е трагичен

180

Анонимен

преди 1 година

Това ще е много уродлива коалиция. Бочко нали до сега ги плю..??

179

Чемберите

преди 1 година

Напълно възможно е стига чичо Сам да ги привика на червеното килимче на Козяк и да им набие чемберите.

178

Анонимен

преди 1 година

222 принципно не е зле в тая ситуация да има правителство на националното съгласие, защото в криза е добре всички да носят отговорност. Така ще работят, иначе ще ги обвиняват. А и да не се окаже, че са неграмотни спрямо другите. Но ти твърдиш, че русофилите и ДПС щели да са опозиция. Това ще е пагубно. Не може да изолират цял етнос само защото не те кефи. А изолирате ли русофилите, ще си създадете скрита опозиция, която може да е адски опасна за в бъдеще. По-добре всички да са в кюпа.

177

Анонимен

преди 1 година

Нещата няма да се успокоят. Ако така продължават, октомври ще пламнат световни стачки и за да ги спрат ще им измислят някой вирус, а това ще подпали света. Декември ако тая война не е приключила до тогава, ще премине в нова фаза и ще стане световна. Има 3 огъня, които се подгряват в момента. Така, че изпадаме в безтегловност с тия на власт. Дано народа си направи зимнина и си събере каквото може. И дано греша. Много се моля да греша.

176

Айде на бас че..

преди 1 година

Следващата коалиция ще е ПП ДБ Герб Бсп И ще управлява в следващите най малко12 години Така искат Янките и така ще стане. Защото тази коалиция няма как да бъде съборена. Опозиция ще са турците и разни *** Които с изолацията на русия за дълги години напред.И депутинизацията която ще се проведе у нас. Ще изгубят позиции и ще изчезнат.

175

За пари...

преди 1 година

... пренебрегват всякъкви различия и сексуални наклонности....

174

Бонго Бонго

преди 1 година

ПП е партията на Радев и как да се събере с Бойко????ПП крадат с Добри, а сега са скарани дали????

173

Хе, хе !

преди 1 година

Ако това стане наистина,то тогава и двете партийки - и ПП и ГЕРБ са в историята !!! Не че сега не са ,де.

172

Анонимен

преди 1 година

Не е възможна. ПП и ДБ се коалираха с БСП, защото са от едно семейство

171

Анонимен

преди 1 година

Вота за недоверие няма да мине. Известен брой депутати от ГЕРБ ще гласуват въздъжал се. За да оставят ПП да се ос*ат напълно.

170

Реалист

преди 1 година

ПП може да се коалира с ГЕРБ само ако Б.Борисов напусне партията си,тогава заедно с ДБ може да управляват България .Ако Баце мисли за Родината ни ще напусне като Доган и тогава ще докаже,че мисли да българския народ.

169

Анонимен

преди 1 година

Голямата игра за кокала

168

Lina

преди 1 година

За съжаление това е Планчето- ГРАБ( без борисов, за пред света, а всъщност от под магнолията) + ПП+ ДБ.Това е целта на ЕНП, семейство са все пак, а всичко е редно да остане в семейството.А ние какво мислим отдавна няма значение, след като 1 френска леля домакиня внася каквото си реши в БГ парламент.

167

Гост

преди 1 година

Аз съм гласоподавател на ГЕРБ и съм силно разочарован от сегашното безотговорно поведение от страна на ГЕРБ. В България в момента няма вариант една партия да управлява сама. Логичната коалиция е ПП, ДБ, ГЕРБ с ясна коалиционна програма базирана на гаранции за борба с корупцията и подобряване на съдебната система където ПП и ДБ да държат юздите и да се погрижат за това да няма крадене от страна на ГЕРБ. Обаче с балкански манталитет и от ГЕРБ и от останалите, всички мостове се горят.