61

Анонимен

преди 1 година

Що се излагате бе., "хората" ви са 200-300 човека. Народът - 6 милиона.

60

Майора

преди 1 година

Како Цонке а вас някой иважава ли ви?Не стига че около 60 депутати стр от "Америка за България" ами и нощо не правите за страната! И преди да давш акъл на другите , първо погледни себе си и вашатаДБ , която префава в ЕС националния интерес! Една коалиция основана на омраза и ненавист срещу предходните , не може да съществува и трябва да си отиде!

59

Факт

преди 1 година

Бойко не е желан!!!?

58

ГооШоо

преди 1 година

Престъпен ***. Дано правителството падне, че такива като тази да ги няма вече в пространството.

57

Анонимен

преди 1 година

Скоро че има парад на геьовете заедно с украинците с знамената ,тия 3000 да,се включат и те )

56

Анонимен

преди 1 година

Тия протестиращи изобщо нямат представа колко струва хляба!Сметките си не плащат!Когато дойде зимата и мама няма пари за ток и парно май ще се охладят!

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39,40-ЕХ,КОЛКО ГИ Е СТРАХ ОТ БОЙКО!!! И ИМА ЗАЩО ДА СЕ ПЛАШАТ!!! ЗНАЯТ,ЧЕ АКО ИЗЛЯЗАТ ОТ ВЛАСТТА ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ И ДА СИ ПОМИСЛЯТ ЗА НЕЯ,ЩЕ ИМА ПОСЛЕДИЦИ!!!! А ЗА ТЯХНА ЖАЛОСТ БОЙКО Е ЖЕЛАН ОТ ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАРОДА!!! ХАЙДЕ,НЕКА СЕ ЯВЯТ НА ИЗБОРИ -АМА ЧЕСТНИ! И ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ КОЙ Е И ЗА КЪДЕ Е !!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Сега кака Цонка да коментира и началника Христо Пинокиото в джипа на Бобоков.Лицемери долни.

53

Анонимен

преди 1 година

Тия хора като са съгласни с ПП ,да бъде без газ ,високи цени на хранителни продукти ,хляб ,олио ,нямаме нищо против )

52

18+

преди 1 година

Ако я види и Дракула ще избяга с писъци !

51

Анонимен

преди 1 година

То пред парламента хора имаше ли? Аз видях само безмозъчни розови понита и еднорози.

50

Анонимен

преди 1 година

Начело на борбата с мафията е др.Рашков!Богат човек! Държавна заплата! Милиони във валута и имоти!ДА ЗНАЕТЕ ГОЛЯМА Е БИЛА БОРБАТА!ОТ МЕДИИТЕ НА ИВО ПРОКОПИЕВ СЕ РЪКОПЛЯСКА И ОТРАЗЯВА ВСЯКА ПОБЕДА НАД МАФИЯТА!УСТНИ НАПЪТСТВИЯ ДАВА ЛИЧНО БОБОКОВ НА БОРЕЦА РИСТО!ПО ТЕЛЕФОНА ОТ ДУБОЙ ТЕЧЕ ИНСТРУКЦИЯ! ВАСИЛЕВ РАБОТИ ЗА МАКЕДОНИЯ! ЩЕ ИЗГИНЕМ ОТ БОРБА С МАФИЯТА ГОРИВОТО НА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ ПО ОЛИО ДА ТИ ВЪРВИ!

49

кутев

преди 1 година

"спонсорирано съдържание" За тая простотия ли дадохте пари бе умните и лъжливите?

48

Анонимен

преди 1 година

Обзалагам се, че и да има нови избори, вотът ПАК ще е манипулиран и ПП пак ще бъдат назначени от ЕС. Начинът да се отървем от тях трябва да е друг. Предложете начи, моля!

47

Анализатор

преди 1 година

Когато правиш нещо .мисли за края .Хората гласуваха за намалене на корупция и клиентелщина за по добра България в Европа .Слави го подведе дадоха си гласовете за чалгата и сега когато правителството се мъчи да пресече входа на отровни храни. И спира авантата на партийните фирми на границата Слави Toшко Митева и сие скочиха как така бе хора ами тези фирма генерира печалба колкото е актуализацията на пенсиите ама в партиини ръце явно и на Слави.А той да каже кой му дава нареждане срещу Македония

46

в ДБ

преди 1 година

Мале , тая е по-грозна даже от Ристю и Мирчув .

45

Анонимен

преди 1 година

Да така е има 3 000души който харесват Кирето а останалите искат оставката. И какво сега и ное ли да излизаме на протест за да се махне този човек. Да се отиде на избори и точка. А Кирчо да престане да купува гласове, че е незаконно

44

j

преди 1 година

Само диктатори и тоталитаристи може да ги е страх от избори и да се обясняват как можело да дойде нещо лошо. От вас какво по лошо бре маскари. Избрани с най-ниската избирателна активност и едвам минали 5 процента. Махайте се - народа иска да гласува. Време е да се научите какво е демокрация. Демокрация не е 200 човека пред парламента.

43

Киро

преди 1 година

Пътници.

42

Анонимен

преди 1 година

Тези бъркат парламентарната демокрация със старт-ъп. Там не може клиентите или служителите да свалят ръководството. Борда на директорите се появява чак като стане успешна компанията?