81

Анонимен

преди 1 година

Предвид количеството тр*л*ве, явно тоя дето плаща доста се притеснява от ДБ, а както знаем, който плаща на тр*л*ве, не му пука за държавата, а за друго е във властта.

80

Анонимен

преди 1 година

Народа така добре гласува, че намаляхме с 1/3-та за 30 години и не спряха да ни крадът. Май народа нещо не е много умен.

79

Анонимен

преди 1 година

Айде бе!

78

Аз промяната

преди 1 година

ЦОНЕВА ШЕПА ПИЯНИЦИ ПЛАТЕНИ НЕ СА БЪЛГАРИЯ ТИЯ НОМЕРА ДЕТО ГИ ПРАВЕХТЕ ПРЕДИ НЯМА ДА МИНАТ ВЕЧЕ ЦОНЕВА БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПОТРЕС СТЕ ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ ОСТАВКА ИЗБОРИ НАЗНАЧЕНИТЕ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ НИКОЙ РАЗУМЕН БЪЛГАРИН НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ВИ ТЪРПИ КРАЖБИТЕ САМОИЗТЭКВАНЕТО ЛЪЖИТЕ ГРАБЕЖИТЕ ОСТАВКА ИЗБОРИ ВЪН

77

до 90

преди 1 година

Спор няма - Софийските генератори генерират БВП. Понеже заграбиха всичко в България още до 2000 година. Който от провинцията се опъна, вече не е жив. И настана генериране - от бетоните по плажовете, до вноса на 40 годишно говеждо и на ефтин газ от Америка. А сега софийските генератори се мъчат да генерират евроатлантизъм. Ама нещо не им се отдава твърде, понеже българите захитряха.

76

Асан

преди 1 година

Цона грантаджийката на Ристю :)))

75

90 ти

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува

74

В следващите дни се

преди 1 година

надявам да се разкарате. Това че не мятам бутилки по смешната ви партия не значи че ви одобрявам. Показали били несъгласие хората..Кои хора? Трябваше да ида да се бия с тях за да им показвам мойто несъгласие? Това ли имаш предвид "демократке"?

73

Точен

преди 1 година

Обратни не чета.

72

Кариеристи

преди 1 година

Пет часа БТВ и самотвержената Виктория Петрова, кацнала на амвона в студиото късаха нервите на зрителите с едни и същи приказки. Показваха хора, които правеха снимки, караха тротинетки, разхождаха кучета. На Виктория гласа трепереше от вълнение и умиление. Накрая лампите светнаха на улицата, останаха шепа хора, а бтв изписваха "Извънредно!Протести"! Бурлеска.

71

РЕАЛИСТ

преди 1 година

не хората а вие показахте колко корумпирана збирщинасте тези от.пп.и харвърсткия продажник .като сте разпръснали не малко пари от наще данъци.а вие му ръкопляскате за едничката власт.и драпате с зъби и нокти.

70

Анонимен

преди 1 година

Посланикът на САЩ си тръгва заради издънки като ДБ и ПП . А те ще си тръгнат заради ИТН.

69

Анонимен

преди 1 година

Цоне, Цоне! Хората показват на избори несъгласието! Не на улицата! Но и на двете места бяхме излъгани!Лъгахте и вие от ДБ,затова ви чака ОСТАВКА..

68

Анонимен

преди 1 година

ГРУПА ХОРА, ПОДДРЪЖНИЦИ НА КИРИЛ, АСЕН И РИСТЬО НЕ СА БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ. НАРОДЪТ НЕ Е САМО ТЕЗИ СТОТИНА ДУШИ. ВЗЕХТЕ СЕ МНОГО НАСЕРИОЗНО, НО С ПРИКАЗКИ ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА. ПО ДЕЙСТВИЯТА ВИ ЩЕ ВИ СЪДИМ! ОТ МНОГО ПРИКАЗКИ С 40% НАМАЛЯХА ДОХОДИТЕ НИ И СПЕСТЯВАНИЯТА. ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ СА ПЪЛНИ ЗА 9 ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД, А НИЕ НЕ ЗНАЕМ КАК ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ ТАЗИ ЗИМА.

67

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме промяната отново отвори сергията, 3 млн. лв. стигна цената на депутат. Ако това е демократично и правово да се купуват депутати, а уж борили корупцията. ОСТАВКА

66

анономен

преди 1 година

Малко прекалявате с манипулациите- 262 човека е имало!!!!!! при това платени

65

Анонимен

преди 1 година

Тази бабичка да се успокои, ако иска да си получава парите от "Америка за България"

64

Анонимен

преди 1 година

Предателите на Слави на парада )

63

Прекалявате с лъжите

преди 1 година

Едва ли имаше и 300 човека, кой платен от прокопиевите, кой от кука...

62

Анонимен

преди 1 година

Парите и приятелството с ПРОКОПИЕВИ е много вдъхновяващо за борбата срещу корупцията!