9

отворен пазар

преди 1 година

Това е отворен пазар. Ще играеш по правилата, които ти определят в държавата, в която си гост. Това е причината Google и Amazon да не искат да работят в България. Така че си трай пич.

8

Азиатци

преди 1 година

Какви договори очаквате да спазват? Те освен да мучат и да заплашват с атомни бомби друго могат ли тия пещерняци?

7

Анонимен

преди 1 година

Точно така. Еврогейския *** обича на 3 ката. Кажи му, че бориш Путин и цени на маск. Дай му и 100 000 евра заплата, след това му ги вземи от такси. *** бачка за тях цял месец, ти просто му шибаш таксата. :))

6

Анонимен

преди 1 година

Ние българите когато слкючим договор го спазваме, историята го доказва това :)) Но вие не спазвате никакви договори, даже ни извивате ръцете :))

5

Анонимен

преди 1 година

Този "Монгол'контролира света дали ще диша и какво да яде. Ти кой беше нищо жествено земноводно амебнo недорасло.

4

Анонимен

преди 1 година

Енергията е най скъпият ресурс за една цивилизация няма чипове мипове няма хора и тн. Енергията .Съвсем скоро САЩ и ЕС които си направиха ритуално сепуко ще се влачат в предсмъртна агония и Западният свят ще бъде унищожен от собствените му погрешни решения. Щом лятото инфлацията гони 300% до есента държавните хрантутнци ще бъдат изклани по улиците като *** на заколение. Нито полиция нито някой може да спре гладният народ Бюрократичната каша ще бъде смляна буквално от народните маси

3

Анонимен

преди 1 година

Точ в точ. Топката е подхвърлена на запада.

2

Петър

преди 1 година

Време е светът да се оттърве от тази зараза!

1

.l.

преди 1 година

това е за теб *** руска евтина женичка, скоро изобщо няма да пеете в хора и ще се върнете във времената на пияндето Елцин