259

Анонимен

преди 1 година

Възраждане и ДПС са най- адекватни в ситуацията, хайде започвайте сега да слагате минуси....

258

Точка

преди 1 година

Каквото и да се плюнчи вече Костя, фактът е един - Гласува ли Възраждане заедно с ДПС и ГЕРБ - гласуваха - друго не ме интересува.

257

кек

преди 1 година

Тоя па Костя с тия мизерни 4% на какъв се прави ахаха първо мини ДПС тогава говори

256

Анонимен

преди 1 година

Докато в НС се подвизават елементите от ИТН Т.Й.и гларуса от Варна К.К. безобразията ще са ежедневни.Ние простите избиратели гласуваме за тази сбирщина и после псуваме,кълнем и се хапем дето трудно се стигаме.Остен ни трябва,за да вървим в правилния път!

255

Miro

преди 1 година

Тоя е разбойник,не търпи чуждо мнение,Ще управлява еднолично.Запомнете го преди да тръгнете да гласувате за него.

254

Анонимен

преди 1 година

До 269. . . Анонимен . . . трябва да им се сложи наморник . . . ПИШЕ СЕ НАМОРдНИК! УЧИ БЪЛГАРСКИ ПРАВОПИС!

253

Анонимен

преди 1 година

За да работи при нормални условия НС,двете изродени организации с дългият от Варна,и късият от итн,трябва да им се сложи наморник на мутрите,за да не говорят идиотщини които засягат много хора.

252

Имам усещането,

преди 1 година

че прословутата "Мати Хари",раздава от спалнята в Банкя ШАМАРИ?!?!?!Или въпросните "пачки и кюлчета" отекват в публичното пространство,като коледни звънчета?!?!?!

251

Анонимен

преди 1 година

Тотална деградация, както политическа така и обществена. Незнам какво трябва да се случи за да се оправим.

250

Радослав

преди 1 година

Дайте да съберем 100 рубли и да купим Копейката, че да млъкне най накрая!

249

Радослав

преди 1 година

Доказателства, че Копейката е руски агент и национален предател:1. Само комунистите и руски агенти ползват думичката фашизъм, защото не знаят значението и както и защото искат да избягат от социализма в Национал социализма. 2. Типично по комунистически, ако той прави протест е изява на публична позиция, ако някой протестира срещу него е фашизъм. 3. Гласува с Герб и ДПС които са проруска и протурска група. Горко на България с толкова предатели в парламента!

248

Кака ви

преди 1 година

Божееее Божкеее,и тая руска подлизурка тръгнала да се реди заедно с възрожденците ни,Божееее.

247

ккк

преди 1 година

Всеки,който ни дърпа на Изток и ни отдалечава от Запад,и не ни дава да се измъкнем от задушаващия ни обръч на Русия,е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

246

Маркс

преди 1 година

Тоя изяде хляба на Волен!Сега остава да направи ТВ "Бета" и да мувземе стотината зрители!

245

BG-Възрожденец

преди 1 година

Българските Възрожденци от славното ни минало,пример за родолюбие и саможертвеност на днешният а и тогавашният българин,винаги са осъждали ,,дядо ивановците' които са си пиели ежедневно кафето по конаци и кафенета,хвалейки падишаха и кланяйки се на величието на Високата Порта.След освобождението точно такива като Костадинов сваляйки фесовете си напомнят от високо ,,помните ли какво ви казвахме? Да се не бунтувате защото Дядо Иван ще ни освободи" И днес виждате същите киряк-стефчовци в парламента

244

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Тоя копейкин днес нарече българите фашисти, народа ще го нарече руско ***, приеберето го във психиатрично заведение,защото накрая ще му разбият жалката мутра и глава скоро има се за фактор а в следващия парламент няма да влезе

243

до до 256

преди 1 година

До До 256 Във връзка с икономическата обстановка впРосия, КопойКопейкин вече работи безплатно. Абе ако трябва и на амбразурата като Матросов ще се метне.

242

До 256

преди 1 година

Празни приказки всеки може да приказва. Дай доказателство, че Възраждане се финансира от Русия. Имаш ли? Като нямаш, недей говори глупости.

241

жалки копейкаджии

преди 1 година

тз които са си продали задниците на руснаците *** е расите от г ъз раждане дават акъл и четат морал.отвраттелна пасмина майкопродавци

240

Ментора бай Иван

преди 1 година

Възмутен съм от думите на тоя прехвален Костадин Костадинов , че е имало опит за Майдан на протеста в защита на Н.Манчев, но нямало истински мъже , които да го проведат!Господине , Майдана беше кървав преврат организиран да докара нацисти , наследници на Бандера , на власт в Украйна ,който успя благодарение на снайперистите на ЦРУ!Ако неофашистките изтъпления Ви водят до възторг , значи си много сбъркан и грешен човек!И не ми се прави повече на русофил , защото доказа че си обикновен неонацист!