36

Анонимен

преди 1 година

Гюров, неадекватен си! Ти си някаква карикатура. Ти даже не знаеш на какво си председател, на партия ли, на сдружение ли, на фирма ли, на старт-ъп ли...?!?

35

Анонимен

преди 1 година

Пепетата са пътници!

34

анономен

преди 1 година

въртят сучат само да останат на власт

33

Обикновен

преди 1 година

Абе как знаеш само това което ти изнася, а другото потвърдено с реални факти не знаеш.

32

Анонимен

преди 1 година

По-възможвлни са нови избори. Вратата е там.

31

Анонимен

преди 1 година

Проблема на ИТН е че от местните организации вече са недоволни и оттеглят подкрепата си. До края на деня, в ИТН ще остане само Славчо, Тошко и Грозданчо...

30

Хаха

преди 1 година

До Анонимен, Ти ли си народа бе сополанко ? ГЕРБ-СДС-ДПС си изпраха имиджа и всичките 12г кражби ги преписаха на правителство управлявало 6 месеца. Продължавайте да пасете трева

29

Хаха

преди 1 година

Полезните наивници от ИТН и Възраждане се обслужат мазно ГЕРБ-СДС-ДПС и после вкъщи кой от къде е. Народа обаче ще ги мрази след това и постоянно ще ги заплюва. Тези изтривалки / клакьорки не разбират, че си подписват края на професията като не гласуват по съвест

28

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ има проблем със сетивата- нито вижда, нито чува,нито юмрук вдига! ТОВА Е '' А '' ОТБОРА НА РАДЕВ! СЕГА ЩЕ НИ НАТРЕСЕ ОТНОВО ГЕНЕРАЛ! КАТО ВИДЯХТЕВЕРА СУ И НЕКАДЪРНИЦИ ДА СЕ МОТАЯТ И ДА БЕЗДЕЙСТВАТ, ЗАЩО НЕ РАЗБРАХМЕ ЗНАКА СВИШЕ,СЕГА БЪЛГАРИЯ Е ПОТЪВАЩ КОРАБ!

27

Анонимен

преди 1 година

Няма да стене! На народа му се повръща от вас! Станахте по-омразни и от ГЕРБ! С това крайно непристойно и неморално поведение какво очаквате?! Премиер, който не крие дори любовницата. Гнусни сте!

26

гост

преди 1 година

Възможно е да има живот на Марс. Ама малко вероятно ...

25

Един Българин

преди 1 година

3фонов има задача да качи обратно Тулупа на власт въпреки че повече няма да е част от НС. Явно си е взел парите, а друг ще крадне пак за да пълни чекмеджета.

24

ГЛАДНА БЪЛГАРИЯ...

преди 1 година

ЩЕ ИЗЯДЕ ТИЯ, ДЕТО ПУСНАХА ГАЛОПИРАЩАТА ИНФЛАЦИЯ, ЗА ДА НИ ОБЕРАТ И ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ......

23

УжасТ

преди 1 година

Оказа се, че образованието от Харвард нищо не струва. Всеки един *** може да се сдобие с него.

22

toti

преди 1 година

Новите избори са ДОБРЕ ДОШЛИ ЗА БОЙКО и неговите лакей,където ще имат време да се скрият и отмъкнат с сакове през граница крадените пари,а те виждаме МАЙ НЕ СА СПРЕЛИ ДА СЕ ТЪРСЯТ НАЧИНИ ЗА ИЗНАСЯНЕ !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Ако има нови избори да не би да има нови депутати? Все са същите продажници, само дето ще предизвикаме хаос и административна тежест. Какво ще се промени? Тия си правят майтап с нас.

20

Юлия

преди 1 година

Абе хора ,как може да вярвате на тия ,та те всичките са въздух под налягане .Възможно било втори кабинет.Господи до кога ?Изчисти сбърканите глави на на голяма част от българите ,дай им Просветление! Жестоко е толкова замъглени глави

19

Гражданин

преди 1 година

Ок, нямаме нищо против да продължите да управлявате до пълния разпад на държавата. Дано тогава и последният глу.пак от тези, които ви подкрепят и драскат тук по сайтовете, да разберат що за стока сте.

18

Анонимен

преди 1 година

Този *** на снимката се опита да стане шеф *** БНБ без никакъв стаж по банково дело, само с една измислена магистратура платена от Америка са България.

17

Анонимен

преди 1 година

От ПП ще се опитат да избегнат спирала от избори ------- за вас спирала няма да има, още на следващите избори сте в канала.