44

Анонимен

преди 2 години

Все едно ни мразят и ни приеха само за да прецакат Русия. Доволни са да ни търпят и ако се налага да ни нареждат какво да правим, най-често в наш ущърб. Нямат никаква милост, поне малко за нас да направят. 1% от това което правят за останалите нови членове поне. Не ми се мисли колко пари ще изсипят в Украйна. За наша сметка разбира се.

43

Анонимен

преди 2 години

Закрийте тази измислена държава! Няма Македония, няма проблеми!

42

..

преди 2 години

еми да почват. от нас вето и така.

41

7883

преди 2 години

Да не би да искате да ве признаем и за богове? Наглец.

40

кубанская столица

преди 2 години

Кой е Македония? В Югославия имаше три езици: сърбски, словенски и български. Няма никакъв хърватски. и никакъв македонски.

39

Анонимен

преди 2 години

Много бързо и лесно можете да влезете още утре в европската уния. Просто си признайте, че сте Българи, говорите Български език, имате Българска история, и спрете да плюете срещу истинските си корени.

38

Анонимен

преди 2 години

Македонци с 80 %мюсюмани)е Македония хе

37

Анонимен

преди 2 години

И МАКЕДОНЦИТЕ КАКТО И УКРИТЕ СА СИ ПЪРВОБИТНИЦИ. ДА ПРИДОБИЯТ НАЙ НАПРЕД ПОНЕ ЧОВЕШКИ ОБЛИК.

36

Z

преди 2 години

И НАПАСТ СА СИ МАКЕДОНЦИТЕ. ИСКАТ ЕВРОПА, НЕ СПАЗВАТ УГОВОРКИТЕ, ЗАПАЛИХА КУЛТУРНИЯ ЦЕНТЪР ВЪВ БИТОЛЯ, А ПЪК ЗА КАЛПАК ИСКАТ ДА ПРАВЯТ МАКЕДОНСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР ВЪВ БЛАГОЕВГРАД.

35

Анонимен

преди 2 години

До totiНие не сме толкова зле ве човек, поне осъзнаваме грешките си и ги осмиваме, докато западните Балкани дори това не правят :))) Сърбите са ***, елита на макетата са сърби, тоест ни мразят, какво по ясно от това :)

34

toti

преди 2 години

Ако Балканите са барутен погреб,то наистина заслужаваме Европа да ни погребе и забрави,защото от некадърни политици си заслужава да сме най бедните *** в ЕВРОПА !!!

33

Анонимен

преди 2 години

Гаранции без нас никой не може да има, камо ли макетатата :)))

32

Анонимен

преди 2 години

През 1835 мексиканският президент ген. Антонио Лопес де Санта Ана предложил нова конституция, с която трябвало да се отмени робството, от което зависела прехраната на много американски заселници. Освен това, за да ядоса още повече заселници, той насилствено довежда нелегални емигранти от пограничните щати и им дава земите на заселниците. Тази политика въдворила недоволство сред жителите на Тексас и станала причина за Войната за независимост.

31

Анонимен

преди 2 години

До 30 Мексиканско-американската война е военен конфликт между САЩ и Мексико, започнал през 1846 и завършил през 1848 година. В Мексико я наричат Северноамериканската интервенция.

30

Анонимен

преди 2 години

До 27Само където Тексас напълно доброволно са част от САЩ. Каталуня и другите винаги може да се отделят, разбира се, чрез референдум.

29

Само гледайте

преди 2 години

Френското предложение за Северна Македония всъщност отговаря изцяло на нашите искания...ЕС става гарант за нашите двустранни спорове. И сега...без да съм врачка ще ви предскажа...1. Бг ще направи така ,че да няма кой да вземе решение....за да няма решение. И 2. Агентите на Русия в Северна Македония ще правят демонстрации и заплахи за да няма решение.С други думи Путин ни управлява,затова сме най зле икономически....

28

Анонимен

преди 2 години

В ЕС само чрез присъединяване с БГ!

27

Един от многото

преди 2 години

Добре. Нека Тексас стане независима република в САЩ, както някога е била. Нека Каталуния последва примера. Да не забравяме и Крим, който също се присъедини към РФ. Нека и Ваймар се отцепи от Германия. Тогава и ние ще забравим за Македония. Доста е хитро държави, които са си следвали националния и териториален интерес, да ни учат как да прекланяме глава пред една доказана БЪЛГАРСКА сепаратисктка територия. Надявам се някой ден да вземем това, което и наше и да престанем да използваме езика на роб

26

Анонимен

преди 2 години

До 23Русия се връща,където и е мястото)))))Русия никога не е била част от европеиската цивилизация.Мястото и е сред държави като Пакистан и Бангладеш.

25

Анонимен

преди 2 години

Пссссс ихууу проб лемни съседи е голям проблем.