41

Анонимен

преди 1 година

В качеството си на какъв се изказва този борсук ,от какво разбира ,какво образоване има ,никой не знае ,впрочим цялата тази сбирщина начело със Слави ,Тошко -ташака и борсука са с измислени цензове и образования.

40

Иван

преди 1 година

Актуализиране и се махайте бе човек!Измамихте Този Народ

39

Анонимен

преди 1 година

Страх ме е да го гледам, гнус ме е да го слушам!

38

Предатели

преди 1 година

Долу ДПС ГЕРБ ИТН и възраждане които са за Русия и против ЕС. Трябват ни нови хора чисти и неопетнени да служат на народа това са ПП продължава промяната. Народа ще гласуваме пак за тях ПП успех

37

ИТН -дпс ГЕРБ

преди 1 година

Много ненормално отношение към България народа мисли как да си плати сметките а тези *** от ИТН дъното съсипват всичко

36

shnorhel

преди 1 година

А аз - премиер. Хайде на джапанките. Друс друс друс

35

Анонимен

преди 1 година

БСП вън от политиката

34

Толкова ли е трудно

преди 1 година

1 лев субсидия, 120 депутати избрани мажуритарно.

33

Анонимен

преди 1 година

ИТН първо свалиха себе си, утре ще свалят и Кирил, а догодина и следващото правителство. Няма да зачитате референдума ли?

32

Л.Иванов

преди 1 година

Думи, думи , думи, или по- точно лъжи, лъжи, лъжи! Щели да излязат пред хората- ама вие сериозно ли? Няма ли да ви е малко неудобно? А кога вождът ви ще се яви пред публика? Просто лижете, ама силно лижете г.....за на оная карикатура от Банкя!

31

огорчен

преди 1 година

дано никога не влезете в парламента герберски близачи

30

Анонимен

преди 1 година

Това момченце е еманация на всичко това ,което произведе мафията в политиката:Наглост, лицемерие,самозабравяне/кой си, какъв си,защо си в политиката/Наглост,лъжи, истинско творение на ментора си Славчо. Както са казали старите хора въшката когато се нахрани излиза на средата на челото! Бог да пази България.

29

Lina

преди 1 година

Проблем е подигравката, бЛя блЯ не. Подценяването на СУВЕРЕНА( любимата ви думичка)Жалко е, че не знаете какво следва за ВАС след продажбата. Излъгахте 2, 3 пъти , това ще ви е. И ако за един неориентиран ком. плексар като трифиноФ това е нормално.Как ще гледате хората в очите вие - по- младите. Всеки сам определя мястото си( пък било то и до граб( Еж), депесе, разГраждане Добре ви стои.*** се замита под дивана, ама вие там съществувате. Но как беше - " Силата е в истината".

28

Ценов

преди 1 година

Соп.ол,ти какво разбираш от бюджет и финанси?Ти си едно куче което лае,защото ще му вземат кокала.Мъст,арогантност,демагогия,това може да роди една кратуна като твоята.Да наречеш премиерът на България предател,трябва да изкуфял напълно.

27

ИТН Е МАЛКОТО ДПС

преди 1 година

ТИЯ ОТ ИТН СА ОБИКНОВЕНИ ИНТРИГАНТИ, НО СА И ОБИКНОВЕНИ ИЗМАМНИЦИ. СЛАВЧО, ЗАЩО НЕ ПОСЛУША БАЩА СИ НИКОГА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАШ С ПОЛИТИКА. ТИ НЕ СИ СЕ ИЗДИГНАЛ НА ЙОТА ОТ ПРОДАВАЧ НА МАРТЕНИЦИ В ПОДЛЕЗА НА ЦУМ. БОГАТ СИ, НО ПРО СТ И ИЗ МЕКЯР И *** НА ДОГАН И ОНЯ ОТ БАНКЯ. ПЛАТИХА 15 -ТЕ МИЛИОНА БОРЧ, ХВЪРЛИ НЯКОЯ ДРУГА ПАЧКА НА ГНОМА ТОШКО И БАЛАБАНЧЕТО И КАКВО. ОСТАНА СИ СЪЩИЯТ ПРО СТ ПРО СТАК И ИЗ МЕКЯРИН. НИТО ЕДИН ДЕН НЕ БЕШЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И КОЙ ЛУД ТИ ПОВЯРВА, ЧЕ СИ СРЕЩУ БОКО И ДОГАНЯ.

26

Анонимен

преди 1 година

този не трябва да се размножава... Бъг в природата

25

Тоя пич...

преди 1 година

...е голям позьор, като го викне някое журналче за интервю, и почва да се прави на Бен Газара. Големи стойки, голямо нещо, аре стига...

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, ... С тази разлика, че продавачите на домати са много по-свестни

23

Анонимен

преди 1 година

Боко каза 1000 лв минимална заплата и минимална пенсия ,ПП иа вие колко пари давете ,явно имате щом купувате депутати за милиони евра ,а Слави бил станал шеф на мафията ,а предателите му се борели с някаква магия шест месеца ,е гаси борците )

22

Анонимен

преди 1 година

Страх ме е да го гледам, гнус ме е да го слушам