315

Анонимен

преди 1 година

337 Стават грешки. В този случай грешката е вярна.

314

Анонимен

преди 1 година

О, бейби, толкова си патетичен! Коя държава, вие сте политически трупове. Държавата не е ваша. Купонът свърши. Не забравяйте да си вземете Нинова, Рашков, Гечев с руската БСП. Вратата е там.

313

Ганди

преди 1 година

Единият *** вдига юмруче,а пълния удря с юмруче,и тия ще оправят България? И към тях като прибавим Киро ***,любовницата му,баджанака,кумо и кумецо и тия празноглавци дето ги подкрепят?Жална и маика на България

312

карачанаков

преди 1 година

До БОЕЦ Не са виновни Кирчо и Кокорчо виновен е оня убавец дето ги докара, ама то от военен какво може да очакваш,когато господ е раздавъл акъл те били под моста.

311

СУХКИУ

преди 1 година

Неговата държава я познаваме вече. Държава на лъжливите министри начело с Кирето.

310

Анонимен

преди 1 година

Тоз изкокорен и истеричен човечец още ли е тука.Ако остане ще фалира държавата.

309

БОЕЦ

преди 1 година

ДЪРЖАВАТА Е НА НАРОДА А НЕ ВАША СОБСТВЕНОСТ СДАВАЙТЕ БАГАЖА И --В ЗАТВОРА ЗА НАНЕСЕНИ ФИНАНСОВИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ---ПП И ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ОТ1989 --ДО СЕГА В ЗАТВОРА И ПОСЛЕ СЪД

308

присмехулник

преди 1 година

Какъвто народът, такова и управлението. Всички управляващи са хора от народа, затова ще се оправим, когато си внесем правителство от по- цивилизовани държави. Стана ясно, че и българи от чужбина - юпита, харвардци и други не стават, защото са си българи!

307

Не искам

преди 1 година

Аз държава на пърформанси,прайдове и жендъри ... не искам.

306

Анонимен

преди 1 година

Силно се надявам да бъдете пратени в битието и да се намери някой който да позакрепи държавата в тея трудни дни

305

АЗ

преди 1 година

А ТЯ ДЪРЖАВАТА ВАШАЛИ Е..!?!?

304

анонимем

преди 1 година

Тези си присвоиха и държавата

303

Крас

преди 1 година

ПП упрявляват безцеремонно! Зад думите мафия и мутри очернят всичко след себе си! ко не си с тях си мафия и мутра. Хората са лековерни, чакат лесни пари , само това чакат.БСП са им лика прилика ,да не говорим за ДБ дето са като ветрило. СЪИДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА се обезличи,смачкаха демокрацията. След тях няма да остане читава партия, а само помия. УПРАВЛЯВАТ НИ ПРОСТИ ХОРА УВАЖАЕМИ И БЕЗКРУПОЛНИ.ТЕПЪРВА ЩЕ ГО УСЕТИМ ПО ЦЕНИТЕ И ДОХОДИТЕ.

302

митев

преди 1 година

Ще направят партизански отряд в Софийският централен с клон в Сливен и ще си "върнат държавата"!

301

анонимен

преди 1 година

Искам избори . Предишния път не отидох защото не за кого да гласувам. Този път ще ида за да гласувам против ПП. Това управление прилича на студенстки кръжок. Да е обучават в друга държава.

300

анономен

преди 1 година

Цяла година държавата беше ваша, а я съсипахте. Просто сте некадърни- това е!

299

Алооо

преди 1 година

Комунист, власт не пуска. Да казват. че има протест да изкараме по някой лев да викаме... кирчо и кокорчо падат и с некадърността си връщат боко на бял кон, за съжаления. Ония у Банкя вече мие джипката и чака... Пълна пародия сме на държава. Считам за проклятие, че за 33 години не се появи един читав политик поне малко от малко да направи живота на хората по-добър. То ясно. че са бандити и крадат, ама поне хората да живеем нормално. На запад всички крадат. но хората живеят що годе нормално.

298

ED

преди 1 година

Промяната ЗАПОЧНА? Аз мислех, че я продължавате, а тя сега започнала.

297

Reo

преди 1 година

Точно затова си отивате, защото никаква промяна не почнахте дори. Само кадрувахте и се оплаквахте от предното управление. Оказа се, че сте не по-малко крадливи, а по отношение на управлението сте още по-некадърни. Не виждам едно хубаво нещо, ковто да се е случило след като взехте властта. Явно повечето хора го виждат така.

296

Ангелина

преди 1 година

продължение от предходният ми коментар-който изиграха и по този начин увеличиха симпатиите към всички ,които в момента са в управлението ,макар и да нямат все още власт ,защото ГЕРБ ,ДПС управляват държавата с престъпната клика ,около тях с всякакви зависимости ,а "Троянския кон" на "сивите кардинали" с "бели якички" има опасност изобщо да не влязат при нови избори,но всъщност те повече и не им трябват ,изпълниха това ,за което бяха създадени ...промяната към правова държава да не настъпи.