42

баце

преди 1 година

На "зелено училище" ли отиват в украйна .... да се подрусат

41

Правилно ли прочетох

преди 1 година

"санкциите са от голямо значение, като казва: "Те допринасят за шанса Русия да се откаже от операцията си и да изтегли войските си отново. Защото това е целта"...Да семеем ли да плачем ли на тези глупости....Да не са му наляли нещо в питието на този? Истинската цел на тези санкции е да съсипят ЕС и света от инфлация, глад и студ. И работят много добре.

40

Анонимен

преди 1 година

Германецът да каже купувал ли е руски газ длед ембаргото

39

Боб

преди 1 година

Тези са луди ако им дадът статус на кандидат..Границата на Украйна се мести всеки ден, те даже не знаят каква държава и население ще приемат, никой не знае. Украйна е failed state, и защо трябва ние в ЕС официално да финансираме война и допълнително 7,8 милиарда на месец за заплати на украинците?? Това ли е членството в ЕС, социална издръжка на всяка бедна, курумпирана и воюваща държава?Защо това е наша отговолност? Нато провокира войната, тоест САЩ, а сега ще си измият ръцете

38

Боб

преди 1 година

Защо България официално подкрипя влизането на Украйна в ЕС? И тези тримата също? Държава намираща се в активна война, да получи веднага кандадат статус? Това е лудост..За какви Копенхаген критерии можем да говорим, там всеки ден се извършват военни престъпления. Как може войната и проблема да се разрешат като влезе Украйна в ЕС?? Ще доведе до още по големи проблеми и война!

37

Боб

преди 1 година

До 26 Украйна няма най-големи приятели, а най големи инвеститори..САЩ наливат пари в Украйна от 20 години, две цветни революции финансираха, био лаборатории, военни бази в Очаков. Просто са си купили Украйна с пари, а не с кръв като руснаците. Така или иначе Украйна никога не е била независима, просто сега ще стане ясно кой ще контролира коя част..

36

преди 1 година

тия на снимката да ги барнат на Кадиров хората...Малийй!

35

Така, така...

преди 1 година

Подкрепяйте Украйна, до последния украинец.

34

Един от многото

преди 1 година

Къде са ви маските и предпазните мерки Макрон и Шолц? Зимата най-големия тормоз за мерки го упражнихте точно вие а сега гледам бързичко забравихте. За голямо съжаление и хората са с къса памет. Що се отнася до визитата им - театър и разхищение на държавни пари. А Микрон играе и с европа и с Путин. От два стола да не се озове на земята?

33

Анонимен

преди 1 година

До хаха. Пиши по често коментари, за да видят хората какво е нивото на грамотност на поддръжниците на Русия

32

Анонимен

преди 1 година

Фашистите се събраха.И кво сега,Русия ще ви унищожи.Май ще има пак марш на русите войски до сена.

31

Поплавски

преди 1 година

-25,имам приятел психиатър,който може да те прегледа,дори да ти определи диагноза,която няма да ти хареса.Ако той те определи за психично болен,как би реагирал?

30

Анонимен

преди 1 година

След като срещата се провежда ден преди обсъждането на еврочленството на Украина ,сигурно се правят договорки в тази връзка.

29

Румен

преди 1 година

Украйна зада падне под руско робство . Трябва всеки руснак да го мобилизират , което е невъзможно/ 80милиона население/. И теоритично, ако стане то няма как да се продължи диктатурата на Москва. Казано просто Русия губи отвсякъде. И накрая може и Червения площад да и надупчват за финал. Затова войната трябва да продължи дълго , до пълно изтощение на агресора. Това е хуманитарно решение.

28

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой превеждал думите на Германския Канцлер но бил определено някой който не е в час

27

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяхме в НАТО сега тук щеше да има рашистка армия и референдум за приемането на България в Руската федерация...

26

Анонимен

преди 1 година

Украйна не може да разчита на въртигъзовците Макрон, Шолц и Драги. Истинските приятели на Украйна са САЩ, Великобритания, Полша, Словакия и балтийските държави. Всичко друго е подкупено от Путин, а България си е 100% руски васал каквото и да говорят русофилите че сме зависими от англосаксите.

25

Анонимен

преди 1 година

Ако Украйна беше малка държава... фашистка Русия със сигурност щеше да я анексира за 1 седмица, но кремълския пcиxoпат беше подведен, че там има много проруски симпатизанти и вече е късно за връщане назад. Единствено смъртта му може да предотврати ескалацията на войната и следващите жертви от нея. .

24

Анонимен

преди 1 година

Отидоха да ги почерпи Зеленски, но не му обещаха повече оръжия, видеха че нема смисъл да ги спонсорират :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Трите мошеника ще уговарят Зеленски да забрави за стотиците хиляди избити украинци, за Буча, Гостомел, Мариупол, за Крим и Донбас и да подпише мирен договор с Русия с 50 хиляди кв. км. териториални отстъпки за да продължат мошениците да си въртят алъш вериша с Путин. Зеленски трябва да им удари черните печати в паспортите както на Копейкин и да ги отпрати по живо по здраво през Москва да си ходят там откъдето са дошли.