80

Анонимен

преди 1 година

Дават ти оръжие янките за без пари и те пак реват урките, безмислено е да им даваш каквото и да е на руските сърбежи, единствено ревът :))) Като покажеш, че не трябва да се еб ават с теб, ще получиш и уважение, покажеш ли че не ставаш за война, получаваш насмешка, просто е нали урки :))

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 = Ти май забрави как се изнасяха "в галоп" путинските части тръгнали да превземат Киев, защото "не са искали", но нещо им се случи и се разпърдяха със светлинна скорост.

78

Румен

преди 1 година

До 79. Не ми изглежда на фалшива новина , а по-скоро има по ужасяващи , но не се пише . Това може и тук да стане като се почне от Варна та до Синеморец. Примерно 2025г.Да се появят руснаци и да питат ще Обичате ли Путин или Не.

77

Анонимен

преди 1 година

Много *** имена имат тия украинци. Андрий, Олена, Олександър, Володимир. Само и само да не са като руските са си измислили *** имена. Смешна работа.

76

From L-n with Love

преди 1 година

До Анонимен 82 ... Некои живеем в Лондон и ти се радваме на изсмуканата от пръстите информация у ваше село.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 Складът се оказа пълен с амониева селитра, ако знаеш що е туй.

74

Румен

преди 1 година

Доколкото си спомням и българи по времето на СССР са били на Заточение след като се отказват от комунизма. При опит да се върнат в Царство България. Нашия Г. Димитров също е гладен за Заточение , но отровата го е повалила и го връщат в България за погребение

73

Анонимен

преди 1 година

Нали уж ги биехте рашките урки, що се оплаквате от жертви :))) При война винаги има жертви, ама вие откъде да го знаете това, разчитате некой друг да ви свърши работата :))На нас ако ни даваха толкова оръжия безплатно навремето, колкото на вас, щяхме да превземем целия Балкански полуостров, но не ни даваха :)))

72

Анонимен

преди 1 година

В Лондон днес протестирали - не им стигат паундите да си платят сметките.

71

Анонимен

преди 1 година

Удри здраво вова. С 400 хилядна армия разката 2 милионна на укрите и цялото НАТО зад тях. Драконите да взимат пример за Тайван.

70

Анонимен

преди 1 година

До Реалист Когато си обясниш безсилието на Путин след три и кусур месеца да превземе Киев и Украйна, тогава ще ти се изясни.

69

Фалшива новина

преди 1 година

Промивка на мозъци!

68

юлиян

преди 1 година

Колко жалко е да си наивен.Целият ''случай'' е съшит с бели конци.Вижда се даже от самолет.Дори да приемем,че има нещо вярно,няма как да пуснат просто така, без никакви гаранции,подобен свидетел.Ако наистина са такива, каквито ги описва ''потърпевшият'',в никакъв случай не биха го пуснали ''просто така'',та веднага да ги ''изобличи''.Прекалено наивни и елементарни ги изкарвате.Поредното поръчково ''свободно съчинение''.При това веднага си личи повърхностния сценарий.Не си заслужава парите.

67

Анонимен

преди 1 година

Началото на края на кравата. Бе ресурси, с черно и латино на 70%, които не творят и са като нашите римляни. Крият се като мишки при конфликти а ядрени държави. Печатат пари без злато в Нокс.

66

Анонимен

преди 1 година

Токущо лупнаха накакъв склад с боеприпаси около днепропетровск гъбата е огромна такова чудо.... все едно атомна бомба е гръмнала

65

Нане

преди 1 година

Мъ тия що си мислят , че, ще се измъкнат ли... ===))) нацитата ги очаква съдба по сибирски 5 зввздни хотели, ако изобщо останат живи... Опичайте си акъла... ===)))

64

И как

преди 1 година

Туй честно момченце Андрий са го изтървали ония грозните страшни мечки от лапите си, та сега ръси "истина" далеч от страдащите ки събратя, чак в германия? Не споделя и на другите, че да знаят, горките. Андрейчооо, всичко се връща, животът не е само гей парад, както си мислиш. ГОСПОД ВИЖДА! И ВЪЗДАВА!

63

Реалист

преди 1 година

Днес 18.06.2022 год.21 ч.гледам и как да вярвам на лъжите украински, не руснаците ,а тези луди *** стрелят със оръжието на западните покровители по центъра на Донецк в девет етажен блок ,околните сгради , убити и ранени млади хора! Тези *** стрелят по водопроводи ел.проводи ,химически заводи! Не мога да си обясня търпението на Путин! Дай газ ,не дай оръжие да ги заболи !

62

анонимен

преди 1 година

путин и унас ще направи филтрация, и първи на опашката са арменския поп и хаджията, че заливаха посолството с боя!

61

Анонимен

преди 1 година

Чекайте малко, доколкото знам при война си изчезват и умират хора, нали затова е война, не е благотворително предприятие урки :))) С реване не става работата, просто ви напомням това :))