100

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия ще победи, когато крайцера Москва изплува...

99

Анонимен

преди 1 година

Отделиха албанците от Сърбия и направиха Косово. Сега аналогично трябва да се отделят Луганск и Донецк!

98

Нане

преди 1 година

До феерастчетата дека драскат тука... При първата ви среща с руски войник, ви гарантирам, че ще се наакате най малко... ===)))

97

Анонимен

преди 1 година

Лвов за поляците, цяла източна и южна Украйна за руснаците, Киев - за бандеерките (засега).

96

Анонимен

преди 1 година

Както се разбира, не е само Путин проблема.Целият им народ е просмукан от пропаганда.Русия е новата хитлеристка Германия.И няма две мнения по тази тема!

95

Няма

преди 1 година

по-нагло племе от украинското!

94

Окрайна

преди 1 година

Трябва да бъде разделена на няколко държави, както Сърбия!

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен91;не,не сме разбрали.То и никой не е разбрал за подобно нещо.Явно, само ти и Зеленски сте разбрали.Да не би да си спал или пък подобен ''галоп'' да се е случил само в мечтите ти.Трябваше малко по-цветисто,реалистично да го опишеш.Евентуално би могло,донякъде, да хване ''дикиш'',така да се каже.Засега се отхвърля от ''редакцията''.

92

Анонимен

преди 1 година

След края на Студената война си помислиха нагло-саксите, че ще ядат и пият без да дават на другите. Решиха да правят глобализъм - Китай ще е работилницата и ще слуша, Русия ще дава суровините и тя ще слуша, а САЩ ще са господарите и ще издават заповедите. Хаха, сладури мамини! Бръкна им Владимир по всички нагло-саксонски дупки! Бай Бай нов световен ред. Амереика да си командва колониите в Европа, Русия и Китай ще играят заедно с Индия и страните от Южна Америка. Още неразбрали?!

91

Европа

преди 1 година

Украйна трябва да бъде освободена от собствените си национал_фашисти!

90

Doo

преди 1 година

До From L-n with LoveИ кое не е вярно за Лондон ? Бензин 1,88 дизел 1,98

89

Анонимен

преди 1 година

БРИТАНСКИТЕ лакеи на САЩ и бивши колонизатори на света си помислиха, че са хванали Господ за шлифера и ще нападат суверени държави за да благоденствуват. Всичките злини за християнския свят са идвали от католическо направление. Днес Вл. Путин полага основите на световния глобален ред и това е необратим процес, който трябва да се случи. Спомнете си Виетнам, Афганистан, Ирак, Либия, Югославия, Сирия и т.н. Символа на злото е един за всичките войни разпалени в изброените държави.

88

СТИГА!

преди 1 година

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ, УКРАЙНА БЕШЕ ОКУПИРАНА , БЯХА ИЗМЪЧВАНИ И УБИВАНИ ХОРА,ДЕЦА, РАЗВИХРИЛ СЕ БАНДИТИЗЪМ, НАРКОМАНИЯ, ГРАБЕЖИ, МАРОДЕРСТВО, БЕЗЗАКОНИЕ И АНАРХИЯ,ГЛАД, ХОРАТА ЖИВЕЯТ В СТРАХ, А РУСИЯ ОСВОБОЖДАВА УКРАЙНА ОТ ОГНЕТИТЕЛИТЕ, ТОВА Е4 ИСТИНАТА, А ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ НАПРАВИХА СМЪРТЕН КОТЕЛ ЗА СЛАВЯНИТЕ ТАМ, ЗАЩОТО ПРИНУЖДАВАТ И ДРУГИ СЛАВЯНИ ДА ВОЮВАТ И УМИРАТ, НЕ САМО УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ, ПРАЩАТ СЛАВЯНИ И ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ И ТАКА ИЗВЪРШВАТ ГЕНОЦИД НАД СЛАВЯНИТЕ, ДА СЕ МАХНАТ ОТ ТАМ

87

Руснаците

преди 1 година

били откраднали някой тон жито, а американците като точат нефта на Ирак, Сирия ..какво е, питам???

86

Анонимен

преди 1 година

Спешна денацификация и в БГ трябва. КГБ вече изработва списък, козяците са първи в него. Много отровени и самоубили се ще има.

85

Фалшива новина

преди 1 година

Лъжи и манипулации на неофашистка Украйна.

84

Анонимен

преди 1 година

95, на квартира е с братята му пакистанци, за да си шерват наема. Живее в 6-та зона, дето е на 60 км от Лондон, за да му е по-нисък наема. Чака промоциите в Лидъл, за да си напазари за месеца. Лети с Уизеър до БГ за 20 паунда. :)

83

87

преди 1 година

Е син на Ко му нисти.

82

87

преди 1 година

Синче на ***, какво от това че си на квартира в Лондон. Милиони са такива, а в бг има милиони по умни , ама немат татко ***

81

Нане

преди 1 година

Наказанието в древна Русия за укрите революционери, част от Империята е разчетворяване с четири коня... Така, че днес се отнасят хуманно към продажниците... ===))) настаняване в 5 звезден хотел... В Сибир...