197

Анонимен

преди 1 месец

В капиталистическата държва има ЛГБТ общности, наркотици от които ще си на седмото небе от щастие, публични домове и прекрасни прикази за една мечта до коятото всеки драпа да се докосне.

196

Анонимен

преди 1 месец

По-голям ужас от това да четеш западна пропаганда е само да живееш в капиталистическа държава, където разликата със Северна Корея е само тази, че Северна Корея е един трудов лагер с оскъдно хранене, а капиталистическата държава примерно САЩ или Великобритания е трудов лагер с усилено хранене! Ужас!!!

195

Сержант от запаса

преди 1 месец

Големи руски пистолети имат приклади. "с приклада на пистолета в гърдите...Диагнозата: четири счупени ребра "

194

Отвратен

преди 1 месец

Патрик Ланкастър излъчи днес видео в тубата. Загинали цвилни в Донбас на пазарче от снаряди от украински обстрел. Виждаше се тяло под съборената сграда. Хората бяха в шок и плачеха. Казваха, че още двама има под останките и проклинаха Зеленски. Питаха защо украинската армия ги стреля, те са украинци и в квартала няма военни?

193

факти

преди 1 месец

Пишете глупости още, после защо 90% са проруско ориентирани. За славяните е важно Запада да уважава Русия инак за нас означава , че и останалите славяни са пушечно месо. Украинците като най големите тъпо.ъгълници ще си жертват живота за Запада, който не ги брои за хора.

192

Въпрос

преди 1 месец

Смешна пропаганда! Я да попитам лицемерните журналисти: Ако Зеленски наистина превземе обратно Донбас , украинската войска няма ли да проверява кои са мъжете които заявяват че са само цивилни граждани?? С такива евтини пропагандни статии не постигате успех, а напротив.

191

Зрител

преди 1 месец

Само да попитам дали някой си спомня как украинските войници прострелваха в краката пленените руски военни. И как осем години обстрелваха и убиваха беззащитни цивилни украински граждани от Донбас.

190

Ясен Желязков

преди 1 месец

И един - два реда от написаното да е вярно, говори много лошо за Съветска Русия. А, че е твърде възможно да е вярно, говори липсата на информация от мястото на събитието. От страна на Украйна, Румъния, Молдова, Полша, Литва, журналисти отразяват събитията. От руска не се допускат. Защо? Ще излъжат нещо или камерите ще заснемат лъжливи кадри. Не са добри тия неща, които стават.

189

shimbaka

преди 1 месец

1 Наемник с Български паспорт е пленен !Надявам се да не остане жив !

188

Анонимен

преди 1 месец

Ами те руснаците винаги са били такива. Баба ми е разказвала спомени от ВСВ, когато са крали и изнасилвали българки. Просто са си диви степни животни, затова и отношение към тях трябва да е такова

187

Анонимен

преди 1 месец

До 178".Ти в комунизма ли искаш да живееш?" - баш атлвнтиците СТЕ най-големите комунисти. Неслучайно ТОЧНО Соломон Паси ДВА пъти спасява БКП от разпад и лустрация. Ама, както каза Академик Борисов, европеидите сте про'сти да го вденете.

186

Анонимен

преди 1 месец

До 180"... западната демокрация, която за щастие бе истинска до преди десет-петнайсет години " - ХАХАХАХА... И през 60те звпадът си беше комунизъм като изтока. Просто нежси го видял. ПП. Свобода като през 1990та, (у нас) Европа не е виждала от векове.

185

ууу

преди 1 месец

Цял роман с противоречащи си факти, който скрито нашепва .... ние сме платени, лъжливи, уж журналисти ....

184

Нещо тук

преди 1 месец

Хем филтрацията лоша,хем го хванали,че е бръщолевил нацистии,хем го пуснали жив! Нещо тук не е истинско.

183

Анонимен

преди 1 месец

действията на руските войници е фашистки приьом. Войниците на руската федерация са фашисти.

182

Анонимен

преди 1 месец

РУСИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ НИКОГА

181

Анонимен

преди 1 месец

"Служителите отново проверяват телефона му и този път откриват снимка на книга, която има буквата H в заглавието си."Интересно, разкажете повече за тази книга. Защо така само едно Н се споменава :)

180

хахахаааааа.........

преди 1 месец

До Анонимен 197==="Просперираща България"..................

179

Анонимен

преди 1 месец

Не може да се разбере кои са фашисти и кои са им ятаци.

178

Американпедал

преди 1 месец

В завода Азот освен Украински нацистки плъхове има и около 500 наемни такива. Преди 2 дни бяха евакуирани двама американски наемни плъха гледаха като наакани. Съдбата на всички ще бъде една денификация.