140

Анонимен

преди 1 година

Руските нацисти провеждат етническо прочистване и геноцид. Всички престъпници действат с идеята, че няма да бъдат съдени. Когато дойде време ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ Е ЖЕСТОКО. Килиите ги чакат.

139

165

преди 1 година

Кви дънки бе аркадаш.В каменната епоха дънки не е имало. Или ги пратите от овча кожа. Виж кат завали поне ги утъркайте у камъните, че ви изедоха кърлежи те.

138

Анонимен

преди 1 година

Демото ни докара наглостта на римляните, *** туцията дрогата и комара.

137

Анонимен

преди 1 година

Путин е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има море наречено Украйна и маджарките щеха да се пекат дупетата на него и да го благославят

136

162

преди 1 година

Щерка ти ми даде тялото за два чифта дънки от стамбул . Плодя ги твоите овце

135

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен139;Няма никакви лъжи Винаги е казвал истината.Най-напред 2014г.след майдана каза,че няма намерение да нахлува в Украйна и сдържа думата си.Даде само оръжие на рускоговорящите жители на Донецк и Луганск.Те сами се справиха с Украинските военнонацистки формирования,доведоха ги до пълен разгром.Трябваше големите европейски държави да молят за пощада.Тогава и подписаха Минските споразумения.Можеше ли да откаже на своите братя.Не като ''наш Киро'',да се чуди как да предаде своите

134

Анонимен

преди 1 година

Удри Вова смело.

133

160

преди 1 година

Ти гоуем ибач са извъди. Плодиш ли овцете.

132

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ще си направи една военна операция в Родопите и пак ще ви е бем

131

До155

преди 1 година

Първи от такава война ще се на се рат Рокфелер и Ротшилд и няма да я допуснат. Не могат да е бат щерка ти със зелено

130

Анонимен

преди 1 година

Тези "разкази" са измислици на украински политически дезинформатори, а може и да са доукрасени от прилежни български журналисти. Гледах видеа с практиките на войници от "Азов" - където прострелваха в краката руски пленници, на други им режеха главите и т.н. Клипове с които самите "Азовци" рекламираха практиките си! Няма да е чудно, ако руснаците сега издирват разпознатите "юнаци" от "Азов" сред предаващите се в плен обкръжени украинци. Все пак е война и бити, и убити ще има!!

129

Анонимен

преди 1 година

ИСКАТЕ ЛИ АТОМНА ВОЙНА, ***? ИСКАТЕ ЛИ? АКО ИСКАТЕ, ОЩЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ И УНИЖАВАЙТЕ УКРАИНЦИ,РУСНАЦИ И НАСАЖДАЙТЕ РУСОФОБИЯ, ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ, КАТО ВИ ИЗТРЯСКА НЯКОЯ БОМБА, КОЯТО САМИ СТЕ СИ ТЪРСИЛИ С ПРОВОКАЦИИТЕ СИ?

128

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко аБЕ Я СИ ГЛЕДАЙ РАБОТАТА ,БЕ ЛЪЖЕЦ, ОКОЛО 2 400 ПРЕСТЪПНИЦИ, ПОДЧЕРТАВАМ - ПРЕСТЪПНИЦИ СА ЛЕЖАЛИ ПО ТЕЗИ ЛАГЕРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ САМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ АНГЛИЯ,САЩ, СССР, ФРАНЦИЯ,ЕВРЕИТЕ, СА ПОИСКАЛИ ДА ГИ СЪДИМ И СА ПОЛУЧИЛИ ТОВА, КОЕТО СА НАДРОБИЛИ.

127

Калеко Алеко

преди 1 година

През руска филтрация са минали и всички българи, след като съве.Ц.ката орда окупира България на 09.09.1944 г., това е и един от от най-големите геноциди над българи в по-новата ни история, когато стотици хиляди са прокудени, изтезавани, убивани и пращани в лагерите на смъртта в Белене, Ловеч и Скравена, когато е извършена национализация, а в дворовете на хората са влезнали пладнешки хайдуци да тарашат покъщнината и изкарват добитъка за да създават колхози по сталински тертип ... !!!

126

Анонимен

преди 1 година

Филтрационни лагели, терор над цивилни, побоища за изказано мнение. Режима на Путин надмина по мракобесие режимите на Хитлер, Сталин и Пол Пот взети заедно.

125

Станислав

преди 1 година

Също така се надявам някой ден да имам възможност да се облекча на гроба на Владимир Владимирович .... с кеф ще го изтръскам....

124

Анонимен

преди 1 година

До АнонименСЕГА НЕ МЕ ПРОВОКИРАЙ ДА ТЪРСЯ ФИЛМА НА АНГЛИЙСКАТА ББС(BBC), КОЙТО Е ДОСТА ДЪЛЪГ , ПОВЕЧЕ ОТ ДВА ЧАСА И В НЕГО СЕ ДОКАЗВА, ЧЕ ТОЧНО БИВШИТЕ НАЦИСТИ ЗАЕМАТ ВАЖНИТЕ ПОЗИЦИИ В ЕВРОПА СЛЕД ВСВ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В НАТО И ТОЧНО ТЕ УБИВАТ НЕЗАВИСИМИТЕ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ ПОЛТИЦИ И СЛАГАТ ЧУЖДИ МАРИОНЕТКИ НА ВЛАСТ!

123

Станислав

преди 1 година

Нямам против руснаците, които не подкрепят войната в Украйна. От останалите колкото повече успеят да избият Украинците , толкова по-добре.

122

Ето пак

преди 1 година

Поредна украинска пропаганда.

121

Анонимен

преди 1 година

Под статия в която се разказва що за зверове и фашисти са руснаците, група слабо интелигентни фенове на късия диктатор, обясняват че жертвите са виновни. Това е шизофрения. Филтрационни лагери, терор над цивилни, побой заради пост във фейса. Режима на *** е в пъти по мракобесен от тоя на Хитлер.