160

+

преди 1 година

Филтрацията е нужна, но пък чак толкова да е... А защо е пуснат... Удрят го, защото се правел на мъж, А навън е война! И как е успел да избяга на Запад при билети по 1000 евро!? Или някой си мисли, че е може да е нелегално?

159

Не пут на Фенин

преди 1 година

До Не фен на Путин- Освен това финансират марксически грипировки като Бляк Лайв Метърс, Антифа и Зелени комунисти да тероризират физически несъгласните с тях. Не се свенят да финансират и отровено фашистки батальони като Азовци и подобни. Стига да помагат за Новия Световен Ред и шепата от ПолитБюро ще решават: какво да ядем, какви коли да караме, какви субстанции да си инжектираме, кой може да пътува, на кой му е разрешено да работи и да има кариера, кои са враговете на народа. Познато нали?

158

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Анонимен 197- Всичко това го знаем и не искаме комунизма да се връща. И не искаме да ходим в Русия! Всъщност и в Русия, това сега не е комунизъм, а "капитализъм" извършван от комунисти. Както и в България. Това което ни притеснява е западната демокрация, която за щастие бе истинска до преди десет-петнайсет години и я опитахме.Лошото е че от тогава насам почна да копира комунистическите методи с насилие терор и забрана на свободната мисъл и слово, гонения на инакомислещите и медиен контрол

157

Един

преди 1 година

Всеки руснак трябва да се изгони от ЕС.Те са прокоба за нормалния свят.

156

Анонимен

преди 1 година

Ей руснаци, защо раздавате свещи на хората от опасните боеви зони в Украйна, Донецк , Луганск, Славянск и другите населени места, където нямат електричество, а не им давате петромакс или газена лампа?Ако не можете да произвеждате пертомакс, поне газени лампи със сигурност ще можете!

155

зимъска

преди 1 година

До зимата недоразумението в покрайнините на Русия ще е исторически момент в уччебниците по история. Нашите краварофили ще беснеят двойно - плащането в долари няма да ги устройва. ЕС при 13 градуса стайна температура ще е охладила жеанието да се прави пред Русия. Китай ще е на пълни обороти на руска газ, въглища и петрол. Ще направят сял флот за сезона. Краварника ще си прави сам операция 'шок и ужас' при цена над 10 долара за галон. А догодина какво ли ще е?

154

g.venov

преди 1 година

четеш- *** Христова и ти става ясно,че е поредната журналистическа помия,само да попитам Нелче ти лично ли го интервюира този Андрий.и пак те питам -колко от вас са били ЛИЧНО на терен,ще ти отговоря-0,ама карай да върви лъжливата пропаганда...то поне бива ли заплащането...

153

Анонимен

преди 1 година

Нужна е пълна денацификация на руските нацисти. Това, което вършат са абсолютни военни престъпления

152

Анонимен

преди 1 година

Аз без да симпатизирам на Путин, не виждам нищо нередно в тази процедура. Резултат е от решението на Зеленски да мобилизира и милитаризира всички мъже от 18 до 60 годишни. Нормално да се провери дали са наистина цивилни или измъкващи се, които вършили разни военни престъпления. Само за това че е подкрепял Зеленски и плюл по Путин едва ще му е проблем. Но да не забравяме че става дума за ВВС. Зорлем ще накарат хората да застанат на страната на Русия, такава пропаганда.

151

Анонимен

преди 1 година

Пълна денацификация не знам защо нацистите не бяха изтребени още 45-та а детсата им къстрирани.Няма по гнусно от нациста.

150

смях

преди 1 година

Здвайся, хохол! Ахмат сила!

149

Зеленски

преди 1 година

Пускам сълза на третия ред!Нямам сили да чета докрай!История достойна за филм в Холивуд!

148

Анонимен

преди 1 година

Някои хора дори изчезват, семейства се разделят ->>> Ядат ги! Руснаците са канибали!

147

Анонимен

преди 1 година

До 176Ето, аз казвам, че руснаците са нацисти, фашисти, мародери, ИЗНАСИЛВАЧИ и нямат работа на българска територия.А, такива като теб рано или късно ще бъдат хвърлени в затвор.

146

Анонимен

преди 1 година

Нормално, те и тук са вършили същите неща при окупацията ни през 44г. По тяхна заповед са били създадени лагерите в Белене и Скравена.

145

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Та така че, внимавайте какво поствате икак коментирате ! После да няма - "Ама аз не знаех, без да искам, не бях аз"Защото историята има навика да се повтаря. Отново дойде капитализъм, което логически означава, че след него идва социализма, нов девети септември и народен съд !

144

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 173 След месец и половина ще изтрезнееш.

143

Анонимен

преди 1 година

До 139-2ч.;братя в Македония.Осем години уговаряше,призоваваше за изпълнение на подписаните съглашения.В отговор постоянен обстрел от страна на Украйна по Донецка и Луганска област.То не бяха конференции,то не бяха срещи.Със задкулисната подкрепа на САЩ,Укрите продължиха с обстрелите,даже започнаха да настъпват към Донецк и Луганск и ..настъпиха котето.Е сега всичко това им излиза през носа.Напълно заслужено.Може и без държава да останат

142

Анонимен

преди 1 година

Вижда се ,че защитниците на натовското бъдеще на Украйна яростно отричат престъпленията на фашистките формирования в Украйна. Така им разпореждат от натовските координиращи пунктове. Войната още не е истинска война, териториите са населени с руско население използвано като жив щит. Какво ли ще е като преминат Днепър? Там има други хора от които се рекрутират националистическите полкове и донякъде са и друговерци. Рашките няма за са така внимателни.

141

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 166 "Путин е мека Мара. Ако беше Сталин сега щеше да има море наречено Украйна и маджарките щеха да се пекат дупетата на него и да го благославят" СССР е имал ядрено оръжие при Сталин. Явно нищо не знаеш за русНАЦИте. Те са пъзловци, затова гледат да имат превъзхдство в оръжието.