105

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука за тея пропаднали шваби.

104

Анонимен

преди 1 година

Единия бг си дошел. Вчера го видях в хоремага.

103

Анонимен

преди 1 година

Последно,заловените доброволци ли са или наемници?

102

руски мошеници

преди 1 година

Заловените са от Москва и сега ги представят за заловени в Украйна.Смях.

101

Бандерас

преди 1 година

До Тримата от запасаА ти к'во си?

100

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 1 година

Значи руснаците ще изтребят с един замах не само укробандеровци, но и цялата русофоблсак западна ***, която е готова да вдигне оръжие срещу тях.

99

Тримата от запаса

преди 1 година

А от България отидоха да се сражават срещу Кремълското джидже ...ЕДВА ТРИМА БЪЛГАРИ. Другите геройски кълват по клавиатурата всеки ден унищожавайки хиляди пияни мужици само с един замах докато лочат Кока Кола и ръфат поредната филия с лютеница ... Слава на такива Герои .... Задклавиатурни русофобски мишки,

98

Анонимен

преди 1 година

Важното е че са разрушили руска военна техника! Браво!

97

Анонимен

преди 1 година

Русия плени американски войници . Залавянето на двамата бойци ще бъде дипломатически чувствителна тема....... АМИ РУСНАЦИТЕ ДА ГИ ПУСНАТ ТОГАВА . ДА ИМ ВЪРНАТ ОРЪЖИЕТО И В ЗНАК НА ДРУЖЕЛЮБИЕ ДА ПОЗВОЛЯТ НА ТЕЗИ ТОЛКОВА ТРАВМИРАНИ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЧЕТА ДА ГИ ПОСТРЕЛЯТ МАЛКО ПРЕДИ ДА ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО КЪМ УКРАИНСКИТЕ ПОЗИЦИИ....... с букетче горски цветенца ... тия нежни американски ЛГБТИ+ войничета .....

96

Анонимен

преди 1 година

нали знете какво стана с другите 3-*** наемника, смърт чрез разстрел. Така че тези и те така.

95

Анонимен

преди 1 година

До Гробев ти бе бългпоино не знаех че в българия има бендеровски фашисти отиваи да ги защитаваш че на рус му трябват пушечно месо

94

Калашников

преди 1 година

Ако Рамбо беше с тях , щяха да преминат в контраатака ! Ха Ха Ха ! Краварчетата на бесилката или във виетнамските лагери !

93

Анонимен

преди 1 година

по дани руските медий казват е са пленени вие казвате че в мъглата са изчезнали стига вече да ни имате за балъци

92

Анонимен

преди 1 година

До Гробев 118 Гледай само със славата да не си останеш, затова бягай надалеч, че руснаците могат да те сгащят и тебе...

91

Гробев

преди 1 година

Слава на Украйна и нейния народ ! Смърт за руските фашисти,агресорите и убийците на Украйна ! Това,което руските фашисти правят в Украйна да им се върне претъпкано в де сеторен разнер !!!

90

Анонимен

преди 1 година

Още с първият изстрел танка ги отнася... в мъглата. Край на филма.

89

Детски приказки

преди 1 година

Първо 10 души срещу моторизиран батальон, унищожават няколко машини и две дузини руснаци, но ответния огън от руските танкове е много неточен. И накрая каубоите геройски се измъкват в мъглата...Парамоунт пикчърс ! А в действителност янките са гръмнали два пъти във въздуха, като са очаквали че руските части ще избягат както правят талибаните в Афганистан. Обаче ...дърво. Руските войници ги притискат здраво и Янки дудъл вдигат бялото знаме (в случая ***) и разтреперани се предават !

88

По същество

преди 1 година

Как са описали битката. "Врагът ги е превъзхождал 1000:1. Унищожили са 5 танка, свалили са 3 самолета. После е дошъл руски самолетоносач и в объркването случайно ги заловили." Цял холивудски филм да направиш от тая опашата история.

87

DDD

преди 1 година

Нещо не разбрах."Изчезнали в мъглата" или "пленени".Да ви имам статията!

86

рибока

преди 1 година

Извадили са късмет,че са пленени от руснаците,а не от местните руснаци от Донецката народна република,което означаваше смъртна присъда за наемници при война на територия,която са я обявили за своя,а законът се прилага от този,който управлява,а той не се интерисува от признаването му от този,с който воюва.