77

Йосиф

преди 1 година

Вие нищо не сте доказали и оценките ви са лични никой не иска ГЕРБ да е на власт !!! Време е да станете история на България !!!

76

АнатемаНаСулюПаситто

преди 1 година

Щом нито един досега от ГРОБ- Шайката не е на "топло" при Бай Ставри означава,че това,което бълваш от устата си са пълни глупости и лъжи за пред наивници, и *** .

75

Сега

преди 1 година

Вие сте бита карта стойте си вкъщи

74

Анонимен

преди 1 година

Острието на ББ е Атанасова злобно кречетало ако можехте да носите отговорност нямаше да сваляте правителството жадни за власт видяхме отговорните ви схеми за преврат вожда се спасява от затвора крадци

73

Анонимен

преди 1 година

Тая отговорност цели 10,5 години я носихте, три кабинети сменихте и все бяхте на ясла. Една година не бяхте на власт и огладняхте, ребрата ви се виждат. Дариткова стана обикновена депутатка и Боце те избра понеже си кадъна от Дулово, цапната си в устата и лаеш не по-лошо от немска овчарка, пък и хапеш. Онези от Харвардския университет могат само да ти благодарят, защото след декемврийските сметки софиянци ще озвереят и ще ви гонят със сопите чак до Берлин! Абе маце, мисли преди да говориш!

72

Грачо

преди 1 година

Деси, вие доказахте най-добре как се краде тотално и отговорно, на всички нива.

71

Ханзел

преди 1 година

Еййй браво на Десито! Станах и лют фен.Много енергична мадама па и убава.

70

Анонимен

преди 1 година

Тази мома, от времето и в МЗ не може да носи нищо, че сега ли се сетила.То се носи багаж(умствен), като го имаш, а тази какво има????? Ясно е че седи там за заплата и - квото нареди туквун. Амс чааааакккк толкоз гьонсуратлък, бива ли? Явно - бива:)))))

69

Силва

преди 1 година

До 84 ББ Много ли ти бърка Боко в главата а?Е това ,защото ти е болен мозъка и си мнооого незначителен пред Борисов.Надявам се да не си мислиш,че си безсмъртен,но знае ли човек какво ти е в главата?!Искам да ти кажа ,че няма да ти се размине, и твоя ред да пукнеш ще дойде.Мръсниците и те отиват в гроб

68

Ели

преди 1 година

Ха,ха,ха Палячовците-превратаджи,нагли мошеници,улични некадърници,платени *** на бандита от Дубай,какво могат-нищо.Само се ребчат и.,озверяват и .лъжат .. Та кога щяхте да марширувате бе несретници?

67

Анонимен

преди 1 година

Ако ББ Итн ДПс и Възраждане станат коаличция всеки ден ще протестирам няма да се примиря с тая помия

66

Анонимен

преди 1 година

ББ най много го е страх от протести вдигай се народе да ги изметем тия крадливи мафиоти да им прекъснем мераците за нови схеми да управляват и тая се навре в миша дупка да спре да грачи като изтъркан микрофон кое не разбрахте че не ви искаме

65

Бай Иван 2

преди 1 година

Доказали сте ,че можете да крадете много ,ама наистина много.Ти си дуловска кифла, с ТТ комбала се знаете.Той как купува гласове ,олеле майко!

64

Анонимен

преди 1 година

Злобата на тази жена няма граници погрозня чак от злоба

63

Аз промяната

преди 1 година

Атанасова не може да носи отговорност за личната си хигиена, тръгнала отговорност за държавата да носи, цирк герб. С неизкъпана магистрална жрица начело щели да носят отговорност. А вожда им къде е? Най отговорния, които на няколко избори феновете му гласуват депутатско място и той бяга от отговорност като се отказва? Да не се е скрил пак в някоя болница със скъсан минискус? Всички помним колко отговорно гледате вожда от прозореца на болницата народната любов.

62

Катя

преди 1 година

О ,я по- кротко с бесовщината ,моля превратаджии долни и мръсни мошеници .Та вие вините на мръсотия и лъжи

61

Анонимен

преди 1 година

Оф тая е едно долно кречетало немога да я търпя и оная фъфлещата Мигева един дол дренки

60

Сия

преди 1 година

Абе оня от Дондуков 2 селянина от Славяново ,дето ги довлече тия мошеници ,много въодушевен няма ли да понесе отговорност или както е печен пак ще се измъкне безнаказано ?Само питам.Негодник!Нагъл безсрамник

59

Анонимен

преди 1 година

Доган пробва да отмени решението Ращков да е шеф на КНКОМПИ. Затва беше забавянето. Иначе ГРОБ щеше да заяви вота още в понеделник. Не е късно ДПС да се извъртят на 180 , зависи от кукловодите на Кире. Има време ще видим другата седмица.

58

Анонимен

преди 1 година

ИТН въведоха в обръщение:"да ИЗЧЕГЪРТАМЕ герб" ... и видяхме докъде стигнаха- коалиция с ГЕРБ.Нещо бъркам ли?