81

Факт

преди 1 година

...че при ГЕРБ се строеше с пълна сила, а по думите на Кирчо и Кокорчо, даже имало и за "крадене"? А сега, понеже те не "крадяли", строителството и ремонтите умряха от март миналата година! Само не казвайте ,че ГЕРБ били "окрали", защото Асенчо се хвали че държавата "цъфтяла"! Цялата работа ми мирише, че Харвардските измамници по-скоро се набират и те да измъкнат някоя комисионна от строителните фирми, и затова е този рекет!

80

Анонимен

преди 1 година

Стига плюхте бе, само с плюене не става! Как да съм сигурен че и в други ви министерства не е така? Как за 6 месеца не го забелязахте? Ако Слави не беше излязъл от коалицията, щяхте ли да забележите?

79

Българин

преди 1 година

Пак не се разбра! ГЕРБ били "крали" 8 милиарда на година??? Тези не "крадяли"? Ами къде са парите тогава? Доколкото чета, Асенчо се лови за процедури, и че нямало гаранции? Ами за спешни ремонти е възможно да няма поръчка и гаранция! В Златоград като останаха без достъп, да не би да чакат обществена поръчка и конкурс? Дори и всичко което казва Асенчо да е вярно, въпросът е от на-проСтите...вие какво направихте една година след ГЕРБ! Този изобщо разходил ли се е из страната да види пътищата!

78

Мазен прекупвач

преди 1 година

Вдигайте, вдигайте, и аз ще пренапиша етикетчетата тогава.

77

Анонимен

преди 1 година

венеция ангова и ивайло мирчев с по два пръста чело, защо в продажните и жълтопаветните са само ***, може би защото като киро простия се погледне във вълшебното огледало то да не може да му каже, че има по *** от него

76

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой какво е крал, но досега се строяха магистрали на 5-10 милиона лева на километър в България, а в Гърция на 20 милиона евро. В България метрото беше 3 пъти по евнтино на км от това в Букурещ.

75

сакове

преди 1 година

Държавна поръчка, теглиш от банката в кеш, като Антонио Монтана, товариш в саковете, единия сак за тебе, другия за партийния ти надзорник от ГЕРБ.

74

Анонимен

преди 1 година

Утре си заминава властелина на решетките, а след това и казанова и кокореско

73

Анонимен

преди 1 година

До 74. Фирмите на Бойко имат капацитет само да товарят кинтите в чували.

72

Анонимен

преди 1 година

плешивия го загази, ама ЯКО

71

Анонимен

преди 1 година

Ама то никога нищо няма да се строи значи в близките 10 години, щото няма да искате да давате пари на фирмите на лошите. Кой ще ви строи трите тунела по Стара планина и четирите моста над Дунав. Като в България има десетина фирми които имат капацитет да строят големи инфраструктурни проекти. Това е истината.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69 Абе какви 4 млрд не се прави на луд. Ти изкара че още малко ИТН ще искат целя бюджет за тях само.

69

Спасявайте се

преди 1 година

В България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев!

68

Анонимен

преди 1 година

Е той парапета каза , че и записа е компромат... Колко трябва да си зле да ровиш по гащите на любовницата си по стълбищата, която си я назначил на държавна работа със заплата от 14 хиляди лева.

67

Анонимен

преди 1 година

До 67. Ами те ИТН затова излязоха, щото не им отпуснаха 4 милиарда, които да раздадат на фирмите на Бойко и Доган. А това за Македония е за улави.

66

Рев

преди 1 година

Щом се чува герберастки рев - добро се прави.

65

Анонимен

преди 1 година

Това този същия Асен Василев ли е който лъжеше преди изборите че няма да взимаме заеми? Сега пак лъже за да отклонява вниманието. ИТН излязоха от правителството и изведнъж станаха лоши, а като бяха в управлението нито дума. Явно става дума за отмъщение.

64

Анонимен

преди 1 година

6 метра тръба за 3 милиона, а учиндолския плешак крещи МАКЕДОНИЯЯЯ и смуче на Доган.

63

Анонимен

преди 1 година

*** кой ги е дал, вие ли? Защото при вас парите уж се разплащат наляво надясно, а строителство няма.

62

9 млрд

преди 1 година

Тиквата загроби България