101

Анонимен

преди 1 година

А вие какво построихте? След вас руини. Жалки ***

100

Анонимен

преди 1 година

"Прикрито строителство" какво ли пък трябва да значи? Мост на Дунава, тунел под Балкана?

99

Анонимен

преди 1 година

Петков,Василев и Лорер са най-големите мошеници в тая държава.Гледат каквото могат да окрадат и ще офейкат кой от къде е.Така или иначе са пътници вече заедно с цялата измислена коалиция.

98

:):)

преди 1 година

В България явно Строителството идва преди проектирането на пътя. Първо строим, после правим и прокета като построим, който проект е точен - точно както е построено:)КРАЖБАААА

97

Панчо от Попугай

преди 1 година

Хвърлят трохи и лъжат та мажат, а държавата Продължава Пропадането.Всеки ден се покачва инфлацията ,а този щморц продължава да говори че всичко върви по план ,а държавата Продължава Пропадането.

96

похуйтливец

преди 1 година

Бау...как страстно е оформила менуетният център леля Асена само....

95

тя

преди 1 година

Затвор за всички , които живеят в замъци , имат болнизи, училища , хотели , скъпи коли , яхти , самолети и пр ! Корупцията "пищи" , нищо друго не е нужно за "разкриването " й

94

Анонимен

преди 1 година

Строителите и превозвачите са мафия отгледана от Тиквата, която ограбва парите на обикновения данъкоплатец и ги изнася в чували през Капъкуле под чадъра на фирмата му която уж проверява влизащите камиони с храни. Сега пак искат да ограбят народа

93

До 101

преди 1 година

Особено младежите Бойко Рашков и дядо Еконтий. Хахахахаха

92

oo

преди 1 година

ами съберете ги тези пари щом са дадени ей така а, и онези 1.5 милярда от капитан андреево дето държавата губела на година и няма нужда да теглите заеми. или само си дрънкате лаф да става

91

Анонимен

преди 1 година

Младежите от ПП са най големите измамници и лъжци които са управлявали България, а колко пари липсват тепърва ще се установява.

90

тя

преди 1 година

Не е лесно да си срещу корупцията , много хора са в кюпа !

89

Анонимен

преди 1 година

Кокоре, кажи за 9те милиарда лева, това са хиляди кюлчета злато и цели палета с пари от най големите купюри, измамници и мошеници сте, ама народа не искаше да чуе че сте такива.

88

Анонимен

преди 1 година

От времето на Костов, та до днес - ни управляват алчни и безмозъчни грабители и национални предатели. Ограбиха народното богатство и труда на няколко поколения. Остави мнозинството българи да вегетират с ниски доходи, лоши условия на труд. Унищожиха здравеопазването и превърнаха живота ни в стока. Съсипаха образованието, опростачиха поколения, убиха и прогониха българите. Европейски цени и африкански доходи, масово. Сега ще ликвидират и националната ни независимост. Ей така ни грабят, от години!

87

ПП = П ОРНО ПАРТИЯ

преди 1 година

ОРГИЯ СЛЕД ОРГИЯ...... НИЕ НЯМА ДА ВИ ПЛАЩАМЕ ОРГИИТЕ С ПАРИ ОТ ВЪНШНИ ЗАЕМИ НА НАШ ГРЪБ...!!

86

тя

преди 1 година

Който е против ПП е за корупцията ! Почти всички в НС са корумпирани и затова са милионери и искат това да продължава вечно , а народа да е с най-ниски пенсии и заплати !

85

Анонимен

преди 1 година

Лъжеца ще продължава да лъже, мошенника ще продължава да фалира - господа не ви знам от Харвард мъжки секретарки ли сте или някакви агенти, ама това не ви е ипотека да ми теглите милиарди и после да подклаждате инфлация като ги раздавате на пенсионерите като сте абдикирали от всичко останало.

84

ди 88 кокорин

преди 1 година

във фабриката много ли сте с взето основно? интересно, не съм предполагал.

83

Анонимен

преди 1 година

Царят е гол! Лъснаха ви срамотиите, само дразните с това квичене и на другите избори Костя ще ви изпревари, ако продължавате! Ако въобще ще се явите?

82

Анонимен

преди 1 година

Баце поне строеше нещо, колко да нее без хич. А вие една тухла не положихте. Ай марш у лево и при Лайен да и ближете таковата гнусна