72

Ваня

преди 1 година

Ясно е,че говори за водосток, разликата с водосточна тръба е от земята до покрива. И водостока е тръба но , не е 1000000лв.

71

Анонимен

преди 1 година

Смятам, че по-скоро ИТН изпадна в безтегловност. След няма и 1 месец този състав на НС ще си отиде, сетне служебен кабинет и Слави с ИТН дотук. На следващите парламентарни избори никоя партия няма да иска да се съюзява със Славчо и компания. ИТН ще последва ВМРО, НФСБ, Воля и Атака - 1-2% електорат и чао, Парламент!

70

юрист

преди 1 година

аз като юрист знам, че незаконните строежи се премахват, щом Кирчо твърди и е доказал, че са незаконни - да минават багерите и да изринат, незаконното строителство...

69

Чоко

преди 1 година

Защо да изпада в паника? Дреме му на Петков дали ще е премиер или не. Ако иска още утре ще си хване багажа и ще тръгне за Канада. А тогава кой ще е виновен? Караджов се оказа брокерче на мафиотската част от бизнеса в строителството и транспорта. За пръв път виждам министър да протестира срещу собственото си правителство заедно с няколко тира пред парламента.

68

анономен

преди 1 година

Какво ли още ще излезе?!Тия простите ще си тръгнат ама глупостите дето свършиха ще останат

67

Анонимен

преди 1 година

Ти досега мълча като..... Чак след като ви спряха кранчето почна да лаеш.Аре чао.На никой няма да липсвате,***!

66

Анонимен

преди 1 година

ЯСНО!)ИТН даде време на такива и сега КОНВТРААТАКУВАТ.ВЕЧЕ ДУМИТЕ НЕМАТ ЗНАЧЕНИЕ. Само действията. войната е тотална. Ше има трупове.

65

Боби

преди 1 година

Ами Киро май е непрекъснато в паника,защото непрекъснато лъже

64

Тоя па?!

преди 1 година

Абе Караджов, що се не гръмнеш А?!Лошо е да хапеш ръката която те храни.Ей..., големи ТАПАЦИ в тая наша политика Ей!!!

63

ха ха

преди 1 година

Майко мила, тия така се овъртолиха във взаимни обвинения, че вече е смешно....И т.н. прозрачност, толкова лелеяна къде е всъщност, а? Някой получи ли я? Ако това ви е прозрачността-ми мерси, не я искам. Това е пълна и тотална мъгла с цел изобщо никой да не разбере какво става всъщност. Ето това става в момента.

62

И този

преди 1 година

И още ли вервате че Славито взема решенията какво да прави.Или тези които го финансираха толкова години да ви забавлява с просотиите които обичате.Бедността и мизерията е характерна за лупавите народи.И вервате ли че тия дето 30 години ви лат и грабят така ще се оставят като имат милиарди вече а и слугуват на източното посолство.Тези от ЕС пък хич не ги ивнтересува Бг даже се съюзиха с горните.

61

паникьосано Слави

преди 1 година

Слави се е паникьосал. Спряха му белото през капитан Андреево и реши да бута правителството.

60

ПроСоТо

преди 1 година

..Адин вика адно,друг твърди точно обратното,трети си съчинява,четвърти "кърти мивки"...Що стая в тая територия бре?...Никой ли не казва "Истината,цялата истина,нищо друго освен истината" ?..Впрочем ,това не е наше изобретение-плямпането на ангро..Съвременния "цивилизован" свят е основан и съществува единствено заради лъжите и манипулациите на шепа "Важни персони"..

59

Анонимен

преди 1 година

тия се замерят със злоупотреби, няма ли тука прокуратура нещо да разследва, А, У?!? Ако има извършени престъпления - по каналния ред...

58

Петков

преди 1 година

никога не лъже! Освен в официална декларация...

57

Анонимен

преди 1 година

искаме документи за всички твърдения и от итн и от пп в доказателства към твърденията им, след това ако е необходимо, по затворите... обърквате хората

56

Анонимен

преди 1 година

go go 67 ; Другарю , ти можеш ли да направиш ввъзката : Евгени Канарчето (СДС), Иван Костов(СДС) - СДС- ГЕрП-СДС ?! Някой от не беше ли преподавател по полит -икономия на социализЪма ! Т.е. БКП=СДС=ГЕрП.

55

анонимен

преди 1 година

Нещо ново? Та ние сме свикнали на лъжите на Петков.

54

toti

преди 1 година

Тоя ***,като някои бушонче са го търнали да гръмне и сега се разбра че даже не бил от шоуто на дългия и никой никога не го виждал ...майко мила,,,??

53

До 67

преди 1 година

Другарю ,слаби са ти аргументите ,ако беше както казваш оня злодей от тоталитарният режим Рашков ,да е извадил поне един документ или фактура ,а не ,,милиарди в чували " и доноси от Гугъл и фейсбук!А с ,,Евгени канарчето " се разбира че си от старите чугунени глави!