25

Програмист

преди 1 година

До Възмутен : Те ли са ти виновни че "тънеш в мизерия"? Я си помисли, дали не е причината във дългата поредица от погрешни избори, които сам си направил през живота си, породени от собствените ти мързел и простотия?

24

Възмутен

преди 1 година

То ще е хитър ход ако играеха шах а не всички там 240тулопа и крадци да си играят игричките а ние да тънем все повече в мизерия!

23

Анонимен

преди 1 година

Долу ГЕРБ!Антисоциална партия

22

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да има непознати депутати. Тука първо медиите имат вина и второ да се намали броя на депутатите ама да знаем всеки един кво предлага. Не трябва да има толкова големи заплати по държавните хранилки за да не могат да се купуват хора . Шефа на БНБ на кво отгоре взема такава голяма заплата ? Той няма право да печата пари . Случая с КТБ показа че и контрол не може да наложи . Тогава защо взема толкова много ?

21

Анонимен

преди 1 година

Тези там са българомразци и правят само лоши неща

20

Край

преди 1 година

Следващите избори ще са с 25% избирателна актвност, по -следващите с 20%. Ако не тази то следващата зима ще има бити депутати, които ще съжаляват че не са си "отишли на село".Единствения демократичен изход от това е мажоритарни избори за парламент. Добре е да се намали и парламента на 120 човека.Анонимници като Христинка и пр. не са нужни.

19

Анонимен

преди 1 година

При нови избори ИТН изчезват от политиката и това е добре за БГ !

18

Програмист

преди 1 година

До Анонимен 29 : "Безотговорни,алчни,крадливи,простовати хора" - ти току що описа средностатистическият българин.

17

Програмист

преди 1 година

вотът на недоверие трябваше да се внесе още в същият ден в който Слави обяви напускането на коалицията. Всеки ден баване намалява шансовете му да успее, и увеличава шансовете на Киро и сие да "отвлекат" още депутати. Герб даже им направи услуга с това, защото стеснява времевата граница в която могат да вземат контрамерки.

16

Анонимен

преди 1 година

Хитър ход ли?Безотговорни,алчни,крадливи,простовати хора,отново искат да ви яхнат.Осъзнайте се!

15

Български особености

преди 1 година

Днешният български депутатин, дори ***, не е;))) Той е едно нищо, плазмод, амебъ, чехълче и *** взети заедно и накуп. Той е ни риба, ни рак! Нищо като нищо е той! Празно пространство, в което дори въздух нема! Къде ще се върне? На село? Чи той не знай, кво д апрай там и само бели ще натвори! Ич ми не требе на село! Дръжте си, този хомункулус в градовете и си го чувайте! Той е ваш!

14

Баце голям

преди 1 година

След изборите - гешев трябва да установи каде са -9 милярда потънали прес декември за които никой няма отговорПари които можеха да бьдат помощ за всеки пенсионер или работещ - отпускани ежемесечно или като еднократна помощ

13

Анонимен

преди 1 година

'гласоподавател/данъкоплатец/бачкатор' или по-просто 'гражданин' е наследствената съдба на стадото. тази човешка издьнка е вечно прецакана и вечно чака да му бъде казано какво да мисли и прави. на другия край на спектъра са вълците (управници, полицаи), а извън спектъра са тези които виждат целия този кръговрат ('престъпници', комици) и се опитват да не играят в него

12

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ И КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ ДАВАЙТЕ СВАЛЕТЕ МАФИЯТА БАЖКОВИСТИ ПЛАТЕНИ ОКРАДОХТЕ ОСТАВИХТЕ БЪЛГАРИЯ ПОД НИВОТО НА МАРИАНСКАТА ПАДИНА

11

ъхъъъъ

преди 1 година

Хитър е Вожда на герП, хитъъъър.......!

10

Аз промяната

преди 1 година

СССР НЕ СИ ЗАГРИЖЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ПЛАТЕНИ НА ПЪПЪ АНОНИМНИ МРАЗЕЩИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ИЗБОРИ ОТ РАЗВИТИЕ ОТ ПОЛИТИЦИ ДЕМОКРАТИ

9

Пян_Гъ

преди 1 година

Хе-хе, Прокопи-ев губи властта. Е, няма как - и другите големи играчи *** връзват, и те са от стара каза ядрена. Чао, меки ки..., пардон, либерали! Колелото се върти.

8

Баце голям

преди 1 година

6депутата са още -6 милиона от данькоплатеца , герб може да ни ги спести с вота

7

Анонимен

преди 1 година

Бац може да мисли за вас,шайковци приближени,но за мен изобщо не е помислил.Гаранция!

6

Анонимен

преди 1 година

Ходът е хитър, защото може и да мине. ПП трябва да намерят още 6 депутата от другите партии, за да не паднат от власт.